PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Η ένταση σήμερα φτάνει στο αποκορύφωμά της.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η αίσθηση της επιθυμίας να κρυφτείς κάτω από τα καλύμματα του κρεβατιού είναι ακόμα εκεί. Κι αυτό συμβαίνει, επειδή νιώθεις πως κανείς δεν σε υποστηρίζει. Υπάρχει κίνδυνος οι ανασφάλειές σου να σε επηρεάσουν εις βάρος των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μια δύσκολη περίοδος, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να απομονωθείς συντροφιά με τον εαυτό σου και να αποφύγεις καταστάσεις που μπορεί να σε εκνευρίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αντιμετωπίζεις προβλήματα και νιώθεις κουρασμένος. Το αποτέλεσμα είναι, να βγάζεις όλη αυτή την κούραση στα αγαπημένα σου πρόσωπα, γκρινιάζοντας σε κάθε ευκαιρία και κατηγορώντας τους για οτιδήποτε στραβό συμβαίνει. Η ένταση φτάνει στο αποκορύφωμά της σήμερα. Αλλά αν ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά στην κατάσταση, δεν φταίει κανείς, δεν φταίνε οι άνθρωποι γύρω σου, ούτε κι εσύ. Απλά είναι οι ανατροπές της ζωής κάποιες φορές. Συμβαίνουν πράγματα που προκαλούν άγχος και είναι στο χέρι σου να αλλάξεις στάση και να διορθώσεις την κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ευθύνες που θα σου ζητήσουν να αναλάβεις σήμερα θα είναι τόσο μεγάλες, που θα χρειαστείς όλα τα αποθέματα της ενέργειάς σου. Θα πρέπει επίσης να κινηθείς γρήγορα για να ολοκληρώσεις τα πράγματα. Το απόγευμα μπορεί να δυσκολευτείς λίγο περισσότερο στην επικοινωνία με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και ίσως βρεθείς ακόμη και σε αντίθεση μαζί τους. Στη γενική σύγχυση, ίσως αποφασίσεις να αποφύγεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων σήμερα. Αύριο θα είναι πιο ήσυχα και δεν θα χάσεις αν αναβάλλεις τις αποφάσεις σου για μια μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα γεμίσεις από μια απίστευτη αίσθηση ενέργειας και η διάθεσή σου θα είναι λαμπερή. Επωφελήσου από αυτό περνώντας χρόνο με φίλους κάνοντας κάτι που σου αρέσει. Καθώς η μέρα προχωρά, μπορεί να δυσκολευτείς να αποκτήσεις τον έλεγχο των σκέψεων και των πράξεων σου. Το γεγονός ότι δεν ξέρεις τι σου συμβαίνει, σε κάνει εξαιρετικά ευερέθιστο και τα αυξανόμενα αισθήματα άγχους σε επηρεάζουν ώστε να ξεκινήσεις καβγάδες με τους γύρω σου. Ηρέμησε, πάρε μερικές βαθιές ανάσες και χαλάρωσε. Δεν έχει νόημα να θέτεις σε κίνδυνο τις φιλίες σου για χάρη μιας παροδικής διάθεσης.

ΛΕΩΝ

Τον χρόνο σου σήμερα θα μονοπωλήσουν διάφορα θέματα οικογενειακού χαρακτήρα που έχουν έρθει στο προσκήνιο και απαιτούν άμεση και οριστική λύση. Προσπάθησε να αντιδράσεις με ήρεμο και συγκρατημένο τρόπο στους γύρω σου σήμερα, διαφορετικά κινδυνεύεις να εμπλακείς σε καβγάδες. Φρόντισε να παραμείνεις ουδέτερος σε οποιεσδήποτε διαφωνίες μεταξύ στενών φίλων, γιατί δε θα κάνεις σίγουρα καμιά χάρη στον εαυτό σου, αν πάρεις το μέρος του ενός έναντι του άλλου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι σε πολύ καλή διάθεση σήμερα και ανυπομονείς να ξεφύγεις λίγο από την καθημερινότητά σου. Θέλεις να βγεις έξω και να περάσεις μια όμορφη μέρα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποια επικοινωνιακά προβλήματα στην πορεία, που πιθανόν να σε απογοητεύσουν. Προσπάθησε όμως να παραμείνεις ήρεμος και να σκεφτείς πριν μιλήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Είσαι γεμάτος όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά πρέπει να γίνεις πιο δραστήριος, τολμηρός και αποφασιστικός αν θέλεις να τα δεις να πραγματοποιούνται. Εξάλλου αν το σκεφτείς λιγάκι, θα διαπιστώσεις πως έχεις καλές ιδέες και πως αν συγκεντρωθείς περισσότερο και καταλήξεις σε μια καλή στρατηγική, θα μπορούσες να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μπορεί να αρχίσεις αργότερα να αμφιβάλλεις, αλλά μην αφήσεις τις αμφιβολίες να σε συγκρατήσουν. Μην απογοητεύεσαι για τίποτα. Τόλμησε να ρισκάρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι καινούργιες εξελίξεις εκτυλίσσονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και το μόνο που καταφέρνει, είναι να σε εκνευρίσει. Προσπάθησε όμως να ηρεμήσεις. Κάνε υπομονή και προσπάθησε να προσαρμοστείς στις νέες σου συνθήκες και θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις για άλλη μια φορά τις υποθέσεις σου. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα έχουν άμεσες συνέπειες στο μέλλον σου. Αυτά άφησέ τα, για μια πιο ευνοϊκή μέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι γεμάτος απαισιοδοξία σήμερα και ίσως νιώσεις ακόμη και απόγνωση. Η μέρα έχει τις προκλήσεις της και εσύ δεν δείχνεις πως μπορείς να την αντιμετωπίσεις, καθώς ήδη νιώθεις καταρρακωμένος. Ίσως είναι καλύτερα να αποσυρθείς από τη φασαρία για μια μέρα και να κάνεις έναν απολογισμό της κατάστασης. Αποδέξου τα πράγματα όπως ακριβώς είναι και μην αντιστέκεσαι σε αυτό που συμβαίνει. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, αφού δεν έχεις ακόμα τη δύναμη να αλλάξεις την κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθεις πολύ ευαίσθητος σήμερα κι αυτό θα σε οδηγήσει στην αναζήτηση της συντροφιάς των πιο κοντινών και αγαπημένων σου προσώπων. Μην αφήνεις την έλλειψη ψυχραιμίας σου, να σε επηρεάσει και να χαλάσει τις σχέσεις σου. Πραγματικά δεν χρειάζεται να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι κυρίως επαγγελματικά θέματα που θα σε κεντρίσουν σήμερα. Προβλήματα έχουν βγει στην επιφάνεια, που απαιτούν άμεση λύση. Νιώθεις ανασφάλεια και δυσπιστία αυτή τη στιγμή και δεν είσαι σίγουρος για τις επιλογές που κάνεις. Επομένως ίσως είναι καλύτερα, να αφήσεις κατά μέρος οποιεσδήποτε σημαντικές αποφάσεις και να εστιάσεις σε θέματα μικρότερης σημασίας. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις λάθη που θα δυσκολευτείς να διορθώσεις στο μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αισιοδοξία και η θετικότητα σηματοδοτούν αυτή τη μέρα. Είσαι έτοιμος να βγεις έξω και να απολαύσεις υπέροχες στιγμές με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα. Μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα επικοινωνίας για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά δεν είναι κάτι που πρέπει να σε ανησυχήσει. Αν δεν μπορέσεις να βρεις τις σωστές λέξεις, συγκρατήσου και μην πεις τίποτα. Αυτό είναι προτιμότερο από το να καταλήξεις σε αντιπαραθέσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment