PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 13 Αυγούστου 2022


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Η επικοινωνία θα είναι κύριο μέλημα και βασικός στόχος της ημέρας.

ΚΡΙΟΣ

Οι αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα είναι κρίσιμες για τον τρόπο που θα διαμορφωθεί το μέλλον σου από εδώ και στο εξής. Είναι πιθανό να ακούσεις τη γνώμη τρίτων, αλλά πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου, πάρε το χρόνο σου να σκεφτείς ώριμα και ψύχραιμα. Μην ξεχνάς ότι μόνο εσύ μπορείς να καθορίσεις τις κινήσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η δυναμική σου πλευρά σήμερα σε βοηθάει να υλοποιήσεις όσα έχεις στο μυαλό σου. Η μέρα σου δίνει τη δυνατότητα να πετύχεις, αν και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές και ίσως χρειαστείς βοήθεια από δικούς σου ανθρώπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα, θα σε κάνει υπερδραστήριο και με κάθε σου κίνηση θα προσπαθείς να δώσεις τη λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε μόνο να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως να μη βρεθείς σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους, εξαιτίας της ισχυρογνωμοσύνης σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετοί τομείς της ζωής σου που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα πάρουν μια καλή σειρά και με την εύνοια των πλανητών μπορείς να διορθώσεις ό,τι δεν σου κάνει. Μην αφήσεις τις σημερινές ευκαιρίες να πάνε χαμένες και κάνε τις προσπάθειές σου χωρίς να δώσεις άλλη αναβολή.

ΛΕΩΝ

Αυτό το Σάββατο είναι καλό για να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένεια σου, αλλά και σε πιο πρακτικές δουλειές που έχεις παραμερίσει. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα, για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις όποιες προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν και να τις διορθώσεις με την βοήθεια των δικών σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι πολλά αυτά που έχεις στο μυαλό σου και μπορείς να τα καταφέρεις όλα με τις ικανότητες που έχεις. Αυτό που σε κρατάει πίσω είναι ορισμένες καταστάσεις του παρελθόντος, τις οποίες πρέπει να ξεπεράσεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Μην αφήσεις τη σημερινή μέρα να περάσει χωρίς να κάνεις κάποιες κινήσεις, που θα σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου.

ΖΥΓΟΣ

Θα είσαι συνεχώς σε κίνηση και σε ένα κύκλο επαφών, με σκοπό να τροποποιήσεις πολλά πράγματα που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Μην χαλαρώνεις καθόλου και μην παίρνεις κάποιες καταστάσεις αψήφιστα, χωρίς να τις σκεφτείς. Κινήσου με προγραμματισμό, για να αποφύγεις τις λανθασμένες κινήσεις. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που κρατούν πίσω την ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήρθε η ώρα να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν. Οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές σήμερα για το ζώδιό σου, προκειμένου να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να ξεκαθαρίσεις οριστικά θέματα του παρελθόντος. Μην κάνεις πίσω και δες με αισιοδοξία το μέλλον, που σου χαμογελά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις αρκετά θέματα στο κεφάλι σου, που πρέπει να μπουν σε σειρά. Μην αποδιοργανωθείς σήμερα με άλλα ζητήματα και αφήσεις πίσω όλες αυτές τις υποχρεώσεις σου, γιατί στο τέλος θα τρέχεις χωρίς να μπορείς να τις μαζέψεις. Κινήσου με σύνεση και χωρίς να παρασύρεσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχεις πολλές καθυστερήσεις και αναβολές, που θα φρενάρουν τις ενέργειές σου ή κάποια προγραμματισμένα σχέδια που είχες κατά νου. Αυτά όμως συμβαίνουν, γι’ αυτό μην αγχωθείς και προπάντων μην εκνευριστείς. Δες τα πράγματα με αισιοδοξία και να ξέρεις ότι αύριο θα ξημερώσει μια άλλη μέρα και τα πράγματα θα σου έρθουν ακόμη καλύτερα από ό,τι σήμερα. Φρόντισε συνεπώς να περάσεις αυτήν την ημέρα όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορείς να κινηθείς γρήγορα και να λύσεις πολλές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν και σου προκαλούν στασιμότητα εδώ και πολύ καιρό. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η ενέργεια σου στα ύψη. Προγραμμάτισε τις κινήσεις σου, τις συναντήσεις σου, τη ζωή σου γενικότερα και να ξέρεις ότι σε περιμένουν πολύ ευχάριστες εξελίξεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς αντιπαραθέσεις. Προσπάθησε να ελιχτείς και συμπεριφέρσου όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Με ηρεμία και σύνεση θα περάσεις πολύ καλά την μέρα σου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment