PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 1 Απριλίου 2023


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια. Καλό μήνα σε όλες και όλους!

Σήμερα: Κακοκεφιά και ανατροπές επηρεάζουν τις σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Οι καλές εξελίξεις που θα έρθουν σήμερα στη ζωή σου, θα σου δώσουν ενέργεια και δυναμικότητα για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν ιδιαίτερα συμφέρουσες για την μελλοντική σου πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα και οι περιστάσεις απαιτούν αμερόληπτη στάση και ουδετερότητα. Φρόντισε να μην επηρεαστείς από παράγοντες, που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Βάλε μπροστά την εξυπνάδα και το δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις τα διάφορα προβλήματα. Επίσης, καλό θα είναι να προσέξεις λίγο τον εαυτό σου, γιατί την τελευταία περίοδο με τις τόσες υποχρεώσεις, τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο στη ζωή σου. Καλύτερα να αποφύγεις καινούργια πράγματα, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος, που μέχρι τώρα σε κουράζουν και σε βάζουν σε σκέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κοίτα σήμερα να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις στα ζητήματά σου. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη, απερίσπαστα και χωρίς επηρεασμό. Ξεκαθαρίσματα παρελθοντικών καταστάσεων μπορείς να τα κάνεις, αρκεί να έχεις και τον απαιτούμενο χρόνο για να ασχοληθείς μαζί τους. Απόφυγε οποιεσδήποτε τάσεις απομόνωσης μπορεί να έχεις γιατί ο κυκλώνας της μελαγχολίας μπορεί να σε τραβήξει βαθιά χωρίς να το καταλάβεις.

ΛΕΩΝ

Σήμερα ίσως να προβληματίζεσαι σχετικά με κάποια θέματα που δεν προχωράνε και στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Καλό είναι να αφήσεις κάθε δεύτερη σκέψη και να κινηθείς αποφασιστικά, για να ξεπεράσεις ότι σε κρατάει πίσω, που μπορεί να προέρχεται από το παρελθόν σου ή που μπορεί να αποτελεί νέο δεδομένο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν. Καιρός είναι λοιπόν να αναθερμανθούν κάποιες σχέσεις σου που ήταν λίγο απομακρυσμένες.

ΖΥΓΟΣ

Βλέπεις τα πράγματα και τις καταστάσεις με τον δικό σου τρόπο κι έτσι κινείσαι. Θα πρέπει όμως να αρχίσεις να τα αντιμετωπίζεις με περισσότερο ρεαλισμό, αν θες να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Η μέρα σε ευεργετεί με τη θετική της ενέργεια, ώστε να μπορέσεις επιτέλους να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία και θα δεις πολλές καταστάσεις από τη θετική τους πλευρά. Μόνο κοίτα μήπως η πολλή αισιοδοξία σε οδηγήσει σε επιπόλαιες κινήσεις, που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Κάποιες ειδήσεις που θα έχεις για θέματα που σε απασχολούν, θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Ο δυναμισμός σου και η εφευρετικότητά σου θα είναι στα ύψη. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να διορθώσεις καταστάσεις, που σε είχαν στεναχωρήσει στο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην διστάζεις να προχωράς μπροστά, ότι και αν έρθει στον δρόμο σου. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την επικρατούσα κατάσταση και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Έφτασε ο καιρός να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε μπορεί να σε φέρνει πίσω στην πορεία της ζωής σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γεγονός είναι πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά τα πράγματα και να σταματήσεις να πιστεύεις ότι όλα περιστρέφονται γύρω από εσένα. Προσπάθησε να κρατήσεις την πόρτα του μυαλού σου ανοιχτή σε νέες, ίσως προκλητικές ιδέες και αλήθειες, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στην καινούργια πραγματικότητα που σε πλησιάζει. Θα συνειδητοποιήσεις τελικά ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται και η καθημερινότητά σου θα πάρει μια άλλη πορεία, προς το καλύτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αλλαγές που θα έχεις αυτό το διάστημα, θα κατακλύζουν τη ζωή σου και θα δημιουργούν απρόβλεπτες συνθήκες. Πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και να μην κάνεις καμία υπερβολή. Πρόσεξε, γιατί οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να σου κοστίσει. Μην αφήσεις οικογενειακά θέματα να διαιωνίζονται. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να ηρεμήσεις το ηλεκτρισμένο κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή γύρω σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα για να νιώσεις καλύτερα. Μπαίνεις σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για τα σχέδιά σου. Προγραμματίσου και προετοιμάσου ανάλογα, για τις ευχάριστες εξελίξεις που θα έρθουν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment