PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Ευαισθητοποίηση, συμπόνια, κατανόηση, συμπαράσταση.

ΚΡΙΟΣ

Εστιάστε σήμερα στα θετικά, βγείτε από τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, βγάλτε από τη σκέψη σας τις δυσοίωνες προβλέψεις και εκδοχές. Κάπως απρόβλεπτη θα είναι η συμπεριφορά σας, γενικότερα η στάση σας ίσως να είναι αναποφάσιστη, δε θα θελήσετε έγνοιες. Μια συγκεκριμένη συζήτηση θα σας επηρεάσει σε βάθος, αλλάζετε σκέψη και στάση, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ανατρεπτικές πράξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό θα είναι σήμερα να μην γίνει απόλυτα ασυμβίβαστη η στάση σας, προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις ή εργασιακές συνθήκες. Αν θέλετε να σταθεροποιηθεί η πορεία σας επαγγελματική ή προσωπική κινηθείτε προσγειωμένα, οι τολμηρές και ασυνήθιστες επιλογές ίσως να μην έχουν ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Τακτοποιήστε τις οικονομικές σας υποθέσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρξουν εκκρεμότητες που να μπορούν να σας δημιουργήσουν άγχος ή ανασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναποφασιστικότητα και μπερδεμένες σκέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα, αν εκνευριστείτε ή πιεστείτε υπάρχει κίνδυνος να χάσετε την αυτοσυγκράτηση και τον ορθολογισμό σας. Εσείς που νιώθετε στρεσαρισμένοι ή κουρασμένοι, για σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε τα επαγγελματικά συμβούλια και την ανταλλαγή ιδεών, ενδεχομένως να κινηθείτε με αρνητισμό. Οι άμεσες ή επείγουσες διεκπεραιώσεις ίσως να σας αγχώσουν, μάλλον δεν θα μπορέσετε να ενεργήσετε μεθοδικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που ενδεχομένως να προκύψουν σήμερα, μην αφήσετε ανεξέλεγκτη τη σκέψη σας, το νου σας να μην παγιδευτείτε σε καχυποψίες ή ψευδαισθήσεις. Η χρονική στιγμή δε θα είναι ευνοϊκή για ρίσκα και απότομες αλλαγές, προσοχή στην παρατραβηγμένη αντίδραση. Ίσως να σας πιάσει μια ανασφάλεια γύρω από θέματα μελλοντικής εξέλιξης, καλό θα είναι οι κινήσεις σας να είναι μετρημένες και οι πράξεις σας επιφυλακτικές.

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να κινηθείτε συνετά και προσγειωμένα, σήμερα ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση, η συμπεριφορά σας ενδεχομένως να γίνει ανυποχώρητη σε κάποια συγκεκριμένα θέματα. Προσοχή στα ρίσκα που θα αναλάβετε, μη βιαστείτε, εξακριβώστε πριν αποφασίσετε. Μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα, σας συμβουλεύω να μην αφήσετε την υπερβολική αυτοπεποίθηση να σας ρίξει σε παγίδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφύγετε τον εγωκεντρικό τρόπο σκέψης, σήμερα οι επιθυμίες σας θα πρέπει να είναι συνετές, σας συμβουλεύω να μην εμφανιστείτε ασυγκράτητοι ή αντιδραστικοί. Προσοχή στις βλέψεις και στους στόχους που θα βάλετε, ενδεχομένως να μην είναι προσγειωμένες οι επαγγελματικές και οικονομικές σας επιδιώξεις. Θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, μελετήσετε πολύ καλά τους παράγοντες και τις προοπτικές, οι επιπολαιότητες θα σας στοιχίσουν.

ΖΥΓΟΣ

Διφορούμενες διαθέσεις ίσως να σας κάνουν αναποφάσιστους, άτοποι δισταγμοί ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους, σήμερα δεν αποκλείεται να αναβάλετε και να ακυρώσετε. Προσπαθήστε να αποφύγετε την αδράνεια, δραστηριοποιηθείτε και προχωρήσετε στη διευθέτηση των καθημερινών σας ζητημάτων. Λειτουργήστε πρακτικά και άμεσα, μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν, αποβάλετε το άγχος, κινηθείτε οργανωμένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα προσπαθήστε να διατηρήσετε τις προσωπικές εσωτερικές σας ισορροπίες, καλό θα είναι να διατηρήσετε υπό έλεγχο την κυκλοθυμία και την αντιδραστικότητας, το νου σας στην έκταση που θα πάρει μια διαφωνία ή ένας συναγωνισμός. Προσοχή στις κουβέντες σας, ενδεχομένως στις συζητήσεις σας να ειπωθούν λέξεις ή να δοθούν υποσχέσεις που μετά θα είναι δύσκολο να αναιρεθούν. Οι αντιδράσεις σας ενδεχομένως να είναι κάπως ορμητικές, σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε εγκρατείς, σκεφτείτε με ορθολογισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αντιμέτωποι θα έρθετε με τις ψυχολογικές σας εναλλαγές, σήμερα ίσως να εμφανιστεί στις διαθέσεις σας άρνηση ή απαισιοδοξία, προσπαθήστε να ρυθμίσετε τις συναισθηματικές σας εξαρτήσεις και ανασφάλειες, εστιάστε στην πραγματικότητα αντιμετωπίζοντας την με ψυχραιμία και ρεαλισμό. Οι αρνητικές σκέψεις ίσως να δώσουν τροφή στις αυταπάτες σας, μη γίνετε θύμα ψευδαισθήσεων, μην αποφασίσετε βασιζόμενοι στις εικάσεις σας και όχι σε όλα όσα πραγματικά συνέβησαν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κρατήστε τις κυκλοθυμίες και τις εξάρσεις σας σε ισορροπημένο και ελεγχόμενο πλαίσιο,  σήμερα καλό θα είναι να μην ξεφύγουν και δημιουργηθούν ρήξεις, αν παγιδευτείτε στην επιμονή ενδεχομένως να υποπέσετε σε εγωκεντρικές πράξεις. Τολμηρές θα είναι οι ενέργειες σας, νέο τρόπο προσέγγισης θα εφαρμόσετε σε κάποια συγκεκριμένα ζητήματα επαγγελματικά ή προσωπικά, κινηθείτε μεθοδικά. Για να υπάρξει θετική κατάληξη σε μια συγκεκριμένη σας οικονομική κίνηση ή συμφωνία θα πρέπει να είστε σε θέση να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συναισθηματικά θα είστε κάπως φορτισμένοι, σήμερα ίσως οι σκέψεις σας και οι επιθυμίες σας να είναι μπερδεμένες, δεν είναι ανάγκη να βιαστείτε να κινηθείτε ή να αποφασίσετε. Αποφύγετε τις παράτολμες ενέργειες τόσο σε θέματα οικονομικά όσο και σε προσωπικά, η εσωτερική σας αστάθεια ενδέχεται να σας οδηγήσει σε επιλογές για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσετε. Κάντε την προσπάθεια να κρατήσετε υπό τον έλεγχο σας ορμές και αντιδράσεις, αν σκεφτείτε με ορθολογισμό θα καταφέρετε να ισορροπήσετε και να γλυτώσετε από παρορμητικά λάθη.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα προσοχή στις επιλογές σας και κυρίως στον τρόπο που θα αντιδράσετε. Αποφύγετε την πεισματική εναντίωση, προσοχή στον αντίλογο και στις διχογνωμίες κυρίως με πρόσωπα που συσχετίζεστε σε καθημερινή βάση. Ένα συγκεκριμένο άτομο ενδεχομένως να σας προκαλέσει, προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας. Ανάγκη σας θα είναι η προσωπική ελευθερία, θα βγει στην επιφάνεια η ανεξάρτητη πλευρά του χαρακτήρα σας ωστόσο θα πρέπει αν αποφευχθεί η απότομη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment