PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα προγραμματίστε προσεκτικά οποιεσδήποτε αλλαγές.

ΚΡΙΟΣ

Μήπως μια συναισθηματική αναταραχή εκτρέπει την ευημερία σας; Δεν πρόκειται να εξαφανίσετε όσα σας πονούν, αν στραφείτε στο φαγητό ή βαλτώσετε μπροστά στην τηλεόραση. Είναι καιρός να μιλήσετε για αυτά που νιώθετε, γιατί ρισκάρετε να βλάψετε την υγεία σας. Αντί να παραμερίζετε τα συναισθήματα, συζητήστε τα με ένα έμπιστο φιλικό άτομο ή έναν ειδικό. Μόλις βγάλετε από μέσα σας όλο αυτό το βάρος, θα αρχίσετε να βρίσκετε και τις λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αφήστε την κριτική για μια άλλη μέρα, αν δεν μπορείτε να το κάνετε, τουλάχιστον δώστε στους άλλους την ευκαιρία να πουν τη δική τους εκδοχή. Το να τους «ακτινογραφείτε» τόσο, ίσως σας κάνει σκληρούς, αλλά μπορεί αυτό το δύσθυμο ή απότομο άτομο του κύκλου σας, να βιώνει μια δική του δυσκολία. Προτιμήστε συνειδητά την κατανόηση έναντι της επίκρισης, αν ορθώς νιώθατε αρνητισμό, θα δικαιωθείτε. Αν είχατε άδικο, η καλοσύνη σας θα αποτελέσει βάλσαμο για τον άλλο και θα ενδυναμώσετε μια σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ευελιξία στα οικονομικά σας μπορεί να επιφέρει θαύματα. Και αν λαχταράτε κάτι ακριβό, θα πρέπει να κάνετε οικονομίες για να το αποκτήσετε. Σταματήστε να παραγγέλνετε φαγητό, μπορείτε να πάρετε από το σπίτι ακόμα και τον καφέ σας. Ασχοληθείτε οι ίδιοι με την περιποίηση του εαυτού σας, για να αποφύγετε το κόστος των επαγγελματιών. Μικρές περικοπές στα έξοδα, θα οδηγήσουν στην απόκτηση αυτού που θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θεωρείτε ότι δεν βλάπτει λίγο στόλισμα στα λεγόμενά σας; Η υπερβολή μπορεί να κάνει κάποιους δύσπιστους απέναντί σας. Καλύτερα να διοχετεύσετε αυτή την ορμή σε πιο δημιουργικά εγχειρήματα, όπως τη γραφή ή τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Αλλά στις αλληλεπιδράσεις σας, να είστε ειλικρινείς και ακέραιοι. Αφήστε τα σημαντικά σας επιτεύγματα να μιλήσουν από μόνα τους.

ΛΕΩΝ

Δεν θέλετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι; Επειδή θα είστε κάπως αργοκίνητοι στην αρχή της ημέρας, καλύτερα να αναβάλετε σημαντικές κινήσεις ή αποφάσεις. Από το Σάββατο η ενέργειά σας θα ανανεωθεί. Επί του παρόντος, ασχοληθείτε με πιο δημιουργικές διεργασίες. Μπορείτε να οραματιστείτε τα επόμενα εγχειρήματά σας και να αφιερώσετε χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους. Είναι καλή συγκυρία και για να προσφέρετε επιπλέον περιποίηση στον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αριθμοί έχουν δύναμη, μην πορεύεστε μόνοι, διοχετεύστε στην ενέργειά σας σε μια ομαδική προσπάθεια. Αν η δική σας ομάδα έχει χάσει την ορμή της, μπορείτε να την εμψυχώσετε. Αν υπάρχει ένας αδύναμος κρίκος στη σύνθεσή της, παραμερίστε τον και μιλήστε μαζί του. Αν κάποιοι δεν αποδίδουν όπως πρέπει, ίσως είναι καιρός να χωρίσουν οι δρόμοι σας. Ο καθένας επενδύει ακόμα και στα ομαδικά εγχειρήματα, δεν πρέπει να υπονομεύεται η επιτυχία τους.

ΖΥΓΟΣ

Αξιοποιήστε τη διαύγεια της σκέψης και της οπτικής σας, αποκαλύπτοντας τι μπορεί να μην εξελίσσεται όπως θα θέλατε. Τώρα μπαίνετε ξανά στη θέση του οδηγού και ανακτάτε ταχύτητα. Ξεκαθαρίστε τους στόχους σας και στήστε ένα αποδοτικό πρόγραμμα, τι θέλετε να έχετε πετύχει μέχρι το τέλος του χρόνου; Όσο πιο συγκεκριμένοι είστε, τόσο πιο εύκολα θα το υλοποιήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κατευνάστε την αλαζονική τάση σας, συναίσθηση στα όσα αιχμηρά ή επιθετικά μπορεί να ξεστομίσετε. Μπορεί να θίξετε ένα ευαίσθητο άτομο, ειδικά αν το «δηλητήριό» σας πέσει σε κάποιες πληγές, αν πρέπει οπωσδήποτε να σχολιάσετε αρνητικά κάτι, μιλήστε με ένα άτομο που σας κατανοεί αντί να κάνετε δημόσιες αναρτήσεις. Μην ρισκάρετε να χάσετε σημαντικές επαφές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην υποτιμάτε την εχεμύθεια, καλείστε να σκέφτεστε διπλά πριν μιλήσετε. Αν νιώσετε ακατανίκητη ανάγκη να αποκαλύψετε κάτι πικάντικο ή διφορούμενο, καλύτερα να μετρήσετε από μέσα σας μέχρι το δέκα. Να ξέρετε ότι όσο δημιουργείτε ένα μυστήριο γύρω σας, ισχυροποιείτε την πρόθεση των άλλων να διαπραγματευτούν μαζί σας, παράλληλα απομακρύνεστε από τα δράματα και εστιάσετε στους σημαντικούς στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μειώστε ταχύτητα στις σημαντικές συμπράξεις σας, έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα. Έχει σημασία η σύμπνοια στα μακροπρόθεσμα βήματα, γι’ αυτό διερευνήστε αν υπάρχει η προοπτική και διάθεση από την άλλη πλευρά, ειδικά αν είστε δεσμευμένοι. Αν είστε ελεύθεροι, στοχεύστε στα αμοιβαία αισθήματα, μπορεί να υπάρχουν σε μια νέα γνωριμία ή μια υπάρχουσα στον φιλικό σας κύκλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή είναι η εστίαση στην υγιή διαβίωση, αλλά προτιμήστε να βρείτε τον σωστό τρόπο αντί για τον κόπο. Είναι καλύτερα να απολαμβάνετε κάθε δράση για τη διατροφή και την εξάσκησή σας, αντί να μένετε σε επίμονες πρακτικές. Κάντε μια βόλτα καθημερινά, με έναν φίλο ή το κατοικίδιό σας. Αναζητήστε συνταγές που κεντρίζουν τη φαντασία σας. Διασκεδάστε με τις πολλές επιλογές, αντί να καταπιέζεστε σε μια άχρωμη και άοσμη καθημερινότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Εκφράστε τις πιο μεγαλεπήβολες ιδέες σας. Μικρά βήματα μπορούν να σας αποδώσουν περισσότερο στη δημοτικότητά σας, όπως η ανανέωση του τρόπου που προβάλετε τον εαυτό σας. Παράλληλα, ακούστε τη διαίσθησή σας για συναισθηματική ειλικρίνεια. Γνωστοποιήστε στους ανθρώπους που αγαπάτε πόσα σημαίνουν για εσάς, δείχνοντας την ευγνωμοσύνη και την τρυφερότητά σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment