PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 8 Απριλίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να μείνουν προσγειωμένοι στην πραγματικότητα.

ΚΡΙΟΣ

Η καινοτομία είναι η νοστιμιά της ζωής σας, αλλά αυτή η δίψα σας για περιπέτεια, μπορεί κάποιες φορές να καταστεί ανασταλτικός παράγοντας, αν θέλετε να αλλάξετε τις ρουτίνες σας, κάντε το «τελετουργικά». Καθετί πεζό μπορεί να αποκτήσει θετική αύρα, βάζοντας κρυστάλλους και άλλα υλικά που φορτίζουν το περιβάλλον ενεργειακά και αν εργάζεστε από το σπίτι, γιατί να μην είστε στον κήπο ή το καθιστικό σας; Αν το μαγείρεμα σας φαντάζει αγγαρεία, μετατρέψτε το σε ευχάριστη διαδικασία ακούγοντας μουσική ή επικοινωνώντας στο διαδίκτυο ενώ τηγανίζετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιοι κακότροποι άνθρωποι προκαλούν τα νεύρα σας, αλλά τα παράπονα και μόνο, δεν θα βελτιώσουν καμία κατάσταση. Μπορείτε τώρα να ανακόψετε την αρνητική ροή, προσθέτοντας λίγο χιούμορ που θα ξαφνιάσει τους άλλους, το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην το παρακάνετε σε σημείο να θίξετε κάποιους. Μια νέα οπτική θα αφυπνίσει τα άτομα στο περιβάλλον σας, θα τα κάνει να σκεφτούν διπλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βάλτε περισσότερη ψυχή στους στόχους σας. Κάθε επίτευξη μπορεί να είναι μια μοναχική διαδικασία, αν οι προσπάθειές σας δεν έχουν έναν ανώτερο στόχο. Αξιοποιήστε τη δυναμική σας για να κάνετε ευεργετικές αλλαγές, ίσως προσφέροντας μέρος των κερδών σας σε μια ανθρωπιστική δράση και αν αναζητάτε δουλειά, ερευνήστε εταιρίες με κοινωνικά υπεύθυνο προσανατολισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ρομαντικός σας παίρνει ενθουσιώδεις διαστάσεις. Αν είστε ελεύθεροι, δοκιμάστε μια νέα εφαρμογή γνωριμιών. Αυτή η ατμόσφαιρα αυξάνει τα ποσοστά της τύχης σας, αν είστε πρόθυμοι να ρισκάρετε. Αν είστε δεσμευμένοι, τώρα προσεγγίστε το ταίρι σας σαν να γνωρίζεστε τώρα, πάντα υπάρχει κάτι καινούργιο να μάθετε και να ανακαλύψετε μεταξύ σας.

ΛΕΩΝ

Θέλετε να εκτιναχθείτε στην κλίμακα της επιτυχίας; Ίσως το βιώσετε τώρα. Δεν αποκλείεται να γίνετε χειριστές των «χορδών» επιρροής, καθώς θα γοητεύετε τους άλλους ακόμα και μέσω διαδικτύου. Οι εξελίξεις μπορεί να είναι ραγδαίες, γι’ αυτό να είστε σε ετοιμότητα. Αδράξτε κάθε πρόκληση να ηγηθείτε, αρκεί να είστε πρόθυμοι να αποδώσετε και στις ανάλογες ευθύνες, να θυμάστε ότι κανείς δεν οδηγεί, κάνοντας τα πάντα μόνος του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια σημαντική στιγμή αλήθειας σας προσεγγίζει. Μπορεί να σας κατακλύσουν συναισθήματα για ένα άτομο που δεν είχατε σκεφτεί με «αυτό» τον τρόπο. Οι δεσμευμένοι ίσως να νιώσετε ότι κάτι λείπει από τη σχέση σας, αλλά ευτυχώς, η ατμόσφαιρα θα δράσει ευνοϊκά. Αντί να θορυβηθείτε, θα γίνετε πιο δημιουργικοί και θα επιστρέψετε στις πιο χαρωπές και ερωτικές στιγμές σας. Ίσως το κλειδί να είναι να περνάτε λιγότερο χρόνο μαζί, είτε να μειώσετε τις πρακτικές υποχρεώσεις και να αυξήσετε τη διασκέδαση.

ΖΥΓΟΣ

Αναζητάτε κίνητρα για να τονώσετε την ευημερία σας; Μπορείτε να κάνετε κάθε ρουτίνα πιο ερωτική. Η γοητευτική προσέγγιση είναι το κλειδί, αρχίζοντας από την εμφάνισή σας. Όταν φαίνεστε όμορφοι, νιώθετε πιο όμορφα και γίνεστε πιο δραστήριοι. Επιλέξτε ένα πρόγραμμα εξάσκησης με χορό και έντονη κίνηση. Δεν αποκλείεται να σας έλξει η ενέργεια μιας ομάδας, σε σημείο να γίνει η εαρινή εμμονή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην περιορίζετε τον εαυτό σας, μπορεί να σας ενθουσιάσει ένα άτομο, που διαφέρει εντελώς με τα έως τώρα κριτήριά σας και αν η σωματική έλξη είναι αρκετά δελεαστική, οφείλετε στον εαυτό σας να τη διερευνήσετε. Για τους δεσμευμένους, αυτή είναι η στιγμή να αναταράξετε τα νερά. Ετοιμάστε μια έκπληξη για το ταίρι σας, με μια εμπειρία που θα μείνει αλησμόνητη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η υγεία είναι πλούτος. Δεν χρειάζεστε να είστε άρρωστοι για να φροντίσετε τον εαυτό σας, η πρόληψη είναι το καλύτερο φάρμακο. Θωρακίστε το ανοσοποιητικό σας με βιταμίνη C και τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά. Τα φρούτα, η μαύρη σοκολάτα, οι ξηροί καρποί και τα προβιοτικά είναι άριστες επιλογές. Να θυμάστε ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με τον καλό και επαρκή ύπνο. Κλείστε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές πριν ξαπλώσετε και ραντίστε το μαξιλάρι σας με ένα αιθέριο έλαιο, όπως η λεβάντα ή ο ευκάλυπτος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μυρίστε την ανθισμένη άνοιξη γύρω σας. Αναζητήστε τις υπαίθριες δραστηριότητες που επιτρέπονται στην περιοχή σας, αρκετά περιοριστήκατε και πρέπει να επαναφορτιστείτε. Η ατμόσφαιρα ευνοεί και τις ρομαντικές εξελίξεις, μόνο προσέξτε να μην στραφείτε σε άτομα που δεν είναι διαθέσιμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του, μπορεί να αποκλείσετε μια σημαντική συνεργασία. Ένα αντισυμβατικό άτομο μπορεί να εμφανιστεί στον εργασιακό σας χώρο, για να στηρίξει έναν μεγαλεπήβολο στόχο σας. Ίσως να μην έχει την αναμενόμενη εμφάνιση ή βλέψεις για την επιτυχία, αλλά το αιχμηρό πνεύμα και οι γνώσεις του, θα σας συναρπάσουν. Δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να επεκτείνετε και τις δικές σας δεξιότητες, κάτι που επίσης αποτελεί κέρδος μακροπρόθεσμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην λέτε στους άλλους αυτό που θέλουν να ακούσουν. Τολμήστε να αποκαλύψετε κάτι προσωπικό σας ή να ελαφρύνετε την ατμόσφαιρα με λίγο χιούμορ. Θα έχει θετική ανταπόκριση η δεκτικότητά σας, σε σημείο να αυξηθούν οι προοπτικές σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment