PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 6 Μαΐου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Αισιοδοξία, οι σκέψεις θα είναι απελευθερωμένες, έντονη θα είναι η διαίσθηση.

ΚΡΙΟΣ

Ακολουθήστε τον αποδοτικό οίστρο σας ακόμα και μετά τις εργασιακές ώρες. Μπορείτε να μπείτε σε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ομάδες, που θα τονώσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας. Αξιοποιήστε κάθε γνωριμία για να διευρύνετε τον κύκλο σας και «παίξτε» διάφορους ρόλους μέσα στις σχέσεις σας. Αν πάντα είστε οι αρχηγοί, αλλάξτε θέσεις και αντιστρόφως.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην καταπνίγετε αυτά που θέλετε να πείτε, αλλά επιλέξτε το σωστό μέρος και την κατάλληλη στιγμή για τις συζητήσεις σας. Θα είναι αδύνατον να κάνετε επιφανειακούς ή κοινωνικούς διαλόγους, θέλετε πιο ουσιαστικούς δεσμούς. Αν σκέφτεστε κατά πόσο οι άλλοι θα δεχθούν την ειλικρίνειά σας, επιλέξτε να μιλήσετε με ευγένεια ώστε να μην θίξετε κανέναν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πιθανό να νιώθετε τις δονήσεις της ατμόσφαιρας; Με τη διαίσθησή σας οξυμένη, αρκεί μια νύξη για να λάβετε το μήνυμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οφείλετε και να μεταφράσετε. Θα πετύχετε περισσότερα αν παραμερίσετε τη λογική και εστιάσετε στις αισθήσεις σας, ακόμα και για δημιουργικά ενδιαφέροντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην πιεστείτε να ανοιχτείτε όπου δεν νιώσετε άνετα. Οι διαπροσωπικές επαφές θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα, χωρίς να αποκλείεται να εξελιχθούν σε πρόγευμα στο κρεβάτι αύριο, αν πρόκειται για έναν φίλο ή συνεργάτη που χρειάζεται να μιλήσει, προσφερθείτε ανιδιοτελώς. Είναι καλό να ενδυναμώνετε αυτές τις σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Αδράξτε τη μέρα από νωρίς. Ακόμα κι αν γίνετε κάπως εμμονικοί με τα εγχειρήματά σας, είναι βέβαιο ότι τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν. Με ποιους μπορείτε να έρθετε σε επαφή, δια ζώσης ή μέσω διαδικτύου; Όλοι μπορούν να σας παράσχουν εναύσματα, τώρα που η ατμόσφαιρα ευνοεί την υποστήριξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τολμήστε να βουτήξετε στα βαθιά. Οι δονήσεις θα δημιουργήσουν εντυπωσιακές σπίθες και πρέπει να εξερευνήσετε την όποια έλξη. Αν είστε δεσμευμένοι, μην διστάσετε να δείξετε την ευάλωτη πλευρά σας.

ΖΥΓΟΣ

Κινηθείτε προς όποια κατεύθυνση αποπνέει θαλπωρή για εσάς. Σημασία δεν έχει τι υπάρχει κάτω από την οροφή σας, αλλά ποιος. Μήπως είναι καιρός να αποκτήσετε έναν «συγκάτοικο», είτε να απαλλαγείτε από κάποιον που σας χαλά την αισθητική; Τώρα που οι οικογενειακοί δεσμοί ευνοούνται, βρεθείτε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κοινωνική σας διάθεση αναλαμβάνει τις εξελίξεις. Αυτό δεν σημαίνει να αναρτήσετε τα προβλήματά σας στο διαδίκτυο, προτιμήστε τις πιο προσωπικές προσεγγίσεις. Αν είστε λίγο πιο δεκτικοί, μπορεί ένας κρυφός θαυμαστής να εκφράσει το ενδιαφέρον του ή μια φιλία να πάρει πιο ρομαντική χροιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι καιρός να ασχοληθείτε με τις εκκρεμότητές σας. Το βουνό των άπλυτων δεν θα μπει μόνο του στο πλυντήριο, τα φυτά σας δεν θα ποτιστούν από άλλους. Αλλά υπάρχει και ευχάριστη πτυχή στην ατμόσφαιρα. Βάλτε μουσική, ανάψτε αρωματικά κεριά και φορέστε κάτι άνετο, έτσι θα κάνετε την εμπειρία και πιο αισθησιακή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χαλαρώστε τη θωράκισή σας, δεν συνηθίζετε να δείχνετε την ευάλωτη πλευρά σας, προτιμάτε να αντιμετωπίζετε τα πάντα πιο στρατηγικά. Τώρα μπορείτε να στήσετε γέφυρες, καθώς αποβάλλετε τον φόβο της απόρριψης. Αν είστε δεσμευμένοι, αρκεί λίγη επιπλέον ερωτική και αποκαλυπτική διάθεση για να τονώσετε την εμπιστοσύνη μεταξύ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καιρός είναι να κάνετε μια ανάπαυλα. Αφήστε όσο πιο άδειο μπορείτε το πρόγραμμά σας, ακόμα κι αν πρόκειται απλά να περιφέρεστε στο σπίτι. Ασχοληθείτε με υποχρεώσεις που δεν αναβάλλονται, ωστόσο μην κάνετε τίποτα που δεν απολαμβάνει η ψυχή σας. Η πιο «δραστήρια» ενασχόλησή σας, μπορεί να είναι ο διαλογισμός ή ο κήπος σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε μόνο φίλοι ή περιέχει ρομαντισμό μια στενή σχέση σας; Είστε έτοιμοι και πρόθυμοι να το διερευνήσετε. Ωστόσο, κάντε με σύνεση τα βήματά σας, δεν θέλετε να γίνει περίπλοκη μια φιλία, γι’ αυτό μην παίξετε με τη φωτιά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment