PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Έμφαση θα δοθεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις οικογενειακές υποθέσεις και σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Αρνηθείτε κάθε κοινωνική υποχρέωση που μειώνει τον προσωπικό σας χρόνο, μπορεί να σας εξουθενώσει στην προσπάθεια να είστε παρόντες για όλους. Κανείς δεν εκτιμά τους «μάρτυρες» κι εσείς είστε απλά άνθρωποι, η προσωπική σας φροντίδα έχει προτεραιότητα, γι’ αυτό επιλέξτε να ξεκουραστείτε και θα αναπληρώσετε αργότερα τον χρόνο αυτό με τους φίλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή δεν είναι καλή στιγμή για συζητήσεις περί έρωτος, υπόσχεστε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να υλοποιήσετε. Τα μεγάλα λόγια πρέπει να τα ακολουθεί η πράξη, γι’ αυτό κατευνάστε τον ενθουσιασμό σας που δίνει λανθασμένες εντυπώσεις. Οι δεσμευμένοι πρέπει να προσέξετε μια τάση να υπερβάλετε με τις παρεξηγήσεις. Καλύτερα να αφήσετε για άλλη μέρα τις συζητήσεις για ευαίσθητα θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην ανοίξετε διάλογο για κοινά οικονομικά θέματα. Ακόμα και η καλή σας προαίρεση να κάνετε έναν ισότιμο διαχωρισμό, δεν μπορεί να μετρηθεί η ενέργεια, ο χρόνος και η ικανότητα κάθε εμπλεκόμενου. Το καλύτερο είναι να νιώθουν όλοι ότι εκτιμώνται, ότι συμβάλλουν ισορροπημένα στην κάθε «επένδυσή» τους. Παράλληλα, φροντίστε να μην επηρεάσει το χρήμα καμία σημαντική σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια σχέση φαίνεται να αποσπά την εστίασή σας. Πότε ήταν η τελευταία φορά που συζητήσατε την πορεία μιας σχέσης; Πότε διευκρινίσατε τον χρόνο που θα περνάτε με το άλλο άτομο και πόσο θα διαθέτετε στον εαυτό σας; Οι εικασίες μπορούν να υπονομεύσουν κάθε σύμπνοια, γι’ αυτό παραμερίστε τον θυμό και αρχίστε τον διάλογο.

ΛΕΩΝ

Θα κοιμηθείτε περισσότερο ή θα σηκωθείτε για να δουλέψετε; Αν πιέσετε τον εαυτό σας για κάτι, θα καταλήξετε εξαντλημένοι. Καλύτερα να ασχοληθείτε τώρα με τις υποχρεώσεις που δεν παίρνουν αναβολή. Δεν μπορείτε να αναλάβετε κάτι επιπλέον, όσο κι αν θέλετε να υποστηρίξετε φίλους ή συνεργάτες. Η ρεαλιστική εικόνα για όσα υπόσχεστε, είναι η καλύτερη πρακτική για να κερδίσετε χρόνο για τον εαυτό σας και μόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι δελεαστικές προσκλήσεις θα σας δυσκολέψουν να αποφασίσετε πού να διαθέσετε χρόνο και προσοχή. Το καλύτερο είναι να δώσετε προτεραιότητα σε όσες αφορούν άτομα που σας ενδιαφέρουν πραγματικά. Συμπράξτε με ανθρώπους που ασχολούνται με κοινωνικές δράσεις ή φιλανθρωπική αξία. Να ξέρετε ότι κάθε πνευματικό κέντρισμα θα λειτουργήσει ως διέγερση.

ΖΥΓΟΣ

Είναι σημαντικό να σας εκτιμούν στον εργασιακό χώρο, αρκεί να μην το παρακάνετε με την προσπάθεια να είστε «υπόδειγμα» εργαζόμενου. Πάρτε λίγο χρόνο για να μελετήσετε τις καταστάσεις, ώστε να ξεκαθαρίσετε τις δικές σας προοπτικές. Η κριτική σας θα οδηγήσει την ομάδα σε θριάμβους, ακόμα κι αν κάποιοι αντισταθούν αρχικά στην πορεία που θα υποδείξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελέγξτε διπλά τα δεδομένα πριν δηλώσετε γνώστες των πάντων. Αλλά μην φτάσετε στο σημείο να χάσετε την αξιοπιστία σας μέσα στο χιούμορ. Υποστηρίζετε τα λόγια σας με στοιχεία. Κάντε την απαραίτητη έρευνα, μελετήστε καλύτερα τις πηγές σας. Όταν θα έχετε όλα τα στοιχεία, παραθέστε τα με ευγένεια και η πειθώ σας θα είναι ανυπέρβλητη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε σέξι και το ξέρετε. Το σημαντικό είναι να νιώθετε εσείς καλά, ανεξάρτητα από το αν λαμβάνετε θαυμασμό ή όχι. Θα βοηθήσει λίγη επιπλέον περιποίηση και φροντίδα της εικόνας σας. Αλλά πάνω απ’ όλα, αποφύγετε τις συγκρίσεις. Η ζωή δεν είναι ανταγωνισμός. Αντί να  θέλετε να προσπεράσετε τους άλλους, προτιμήστε να είστε ευτυχισμένοι στη δική σας διαδρομή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρόθεση να ευχαριστείτε τους πάντες δεν πρέπει να έχει προσωπικό κόστος. Μήπως το παρακάνετε για να λειτουργήσουν οι σχέσεις σας; Αν τελικά σας εξουθενώνει η τόση γενναιοδωρία, κάντε ένα βήμα πίσω και πείτε στους αγαπημένους σας να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Το να ακούτε τα αιτήματα των άλλων στον εργασιακό χώρο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα υλοποιήσετε εσείς. Το πώς κάθε ιδέα επηρεάζει εσάς, είναι ατομική σας απόφαση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το χαμόγελο δεν μπορεί να κρύψει αυτά που «λέει» η γλώσσα του σώματος. Όταν δίνετε περισσότερα από όσα μπορείτε ή θέλετε, το προδίδει η συμπεριφορά σας. Και αν είστε εσείς αυτοί που στηρίζονται πολύ στους άλλους, είναι καιρός να δείξετε την ευγνωμοσύνη σας με ένα δώρο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ισορροπήστε το συναίσθημα με τη γενναιοδωρία σας. Πρέπει να φροντίσετε τα δικά σας θέματα, πριν εμπλακείτε στα όνειρα ή σχέδια άλλων. Αν μια εθελοντική προσφορά υποκρύπτει την προώθηση δικών σας εγχειρημάτων, αλλάξτε πορεία. Ζητήστε τη βοήθεια και στήριξη φιλόδοξων φίλων, είτε προσλάβετε έναν ειδικό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment