PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφιβολία.

ΚΡΙΟΣ

Οι άνθρωποι δεν είναι πάντα το «μυστικό» σας όπλο. Φυσικά οι υπάρχοντες φίλοι είναι προνόμιο, αλλά αυτή η επεκτατική όψη θα διευρύνει τις επαφές και τις γνωριμίες σας. Μην υποτιμήσετε τη δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να εντοπίσετε τους ιδανικούς συνεργάτες για το επόμενο εγχείρημά σας. Δεν αποκλείεται και η επανασύνδεση με πρώην συναδέλφους για να προωθήσετε τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αξιοποιήστε την πρακτική μαγεία της ατμόσφαιρας, πάντα υπάρχει χώρος για περισσότερες επιτυχίες. Μην εκπλαγείτε αν σας προσεγγίσουν πολλοί για να συμπράξουν σε ένα εγχείρημά σας. Γι’ αυτό μην μείνετε μόνο στη διεκπεραίωση υποχρεώσεων, τώρα πρέπει να σχεδιάσετε τα μεγαλεπήβολα βήματα για αυτό τον μήνα ή και τον χρόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καιρός να εκτοξεύσετε τη δύναμη της επιρροής σας. Αξιοποιήστε το κέντρισμα στην περιέργειά σας, για να επεκτείνετε την παθιασμένη σας πρόοδο. Μοιραστείτε τις ιδέες σας με την ομάδα, αφού ορίσετε την αποστολή που μιλά στην καρδιά σας. Είναι βέβαιο ότι αυτή η «φουσκοθαλασσιά» σας θα ενεργοποιήσει πολλές βάρκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λαχταράτε την ενδυνάμωση των σχέσεων σας. Θα έχετε πολλές ιδέες για το πώς να περάσετε ιδιωτικές στιγμές στην κρεβατοκάμαρα, ακόμα κι αν είναι για να συζητήσετε τρυφερά. Είναι η ιδανική στιγμή για να δείξετε την ευάλωτη πτυχή σας, με έναν έμπιστο φίλο ή έναν ομοϊδεάτη. Η ατμόσφαιρα ευνοεί και τη διερεύνηση οικονομικών εγχειρημάτων ή ευκαιριών για επενδύσεις.

ΛΕΩΝ

Ετοιμαστείτε για ειλικρινείς αποκαλύψεις. Είναι η στιγμή να θίξετε εκείνο το θέμα που αποφεύγετε, γιατί όσο το αποφεύγετε τόσο διογκώνεται. Να το αναφέρετε με θάρρος και ευγένεια, χωρίς να γίνετε επιτακτικοί. Πείτε τις θέσεις σας και αφήστε να εκφραστεί και το άλλο άτομο χωρίς να διακόπτετε. Θα σας ικανοποιήσει η ανακούφιση που θα νιώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ευημερία σας δεν πρέπει να είναι μια επίπονη διαδικασία. Θα σας ωφελήσει πολύ να δώσετε περισσότερη σημασία στη βελτίωση της διατροφής σας και στο να αρχίσετε να ασκείστε. Δεν χρειάζεται να προπονηθείτε για μαραθώνιο ή ανώτερες πρακτικές διαλογισμού και γιόγκα. Προτιμήστε μια βόλτα στη φύση, το κολύμπι ή τον χορό για αρχή. Βάλτε τα φρούτα και τα λαχανικά στην καθημερινότητά σας και επιλέξτε τα υγιεινά νουντλς για βραδινό, αντί για μια μακαρονάδα.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να δυσκολευτείτε να εστιάσετε στη δουλειά, αλλά είναι απαραίτητο, άραγε; Η πρόκληση θα είναι να χωρέσετε όσα ευχάριστα θέλετε να κάνετε, μέσα στη μέρα σας. Υπό αυτή την ατμόσφαιρα, θα λαχταράτε μια αλλαγή σκηνικού που θα επαναφορτίσει την έμπνευσή σας. Πραγματοποιήστε το κατά το δυνατόν, ίσως και με μια ιδιαίτερη συντροφιά. Είναι απαραίτητη αυτή η ανανέωση, ώστε να επιτρέψετε δριμύτεροι στην παραγωγικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποζητάτε τη θαλπωρή του σπιτιού σας. Αποφύγετε την πολυκοσμία και διαθέστε χρόνο και χώρο στην ιδιωτικότητά σας. Φορέστε τα ακουστικά σας για κάθε είδους διαδικτυακές επαφές και ενημερώστε τους συγκατοίκους να μην σας ενοχλήσουν. Θα σας ωφελήσει μια τακτοποίηση της ακαταστασίας στον εργασιακό και τον προσωπικό σας χώρο. Βάλτε φυτά ή κρυστάλλους και πίνακες που σας εμπνέουν, για να ανανεωθεί η παραγωγικότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν υπάρχει λόγος να χειρίζεστε μόνοι τα πολλά μέτωπα που έχετε ανοικτά. Να κάνετε ένα βήμα κάθε φορά, ζητώντας στήριξη για κάθε θέμα που σας πιέζει. Πρόοδος διαπραγματεύσεων που είχαν βαλτώσει, πάρτε πρωτοβουλία για να επανεκκινήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι καιρός να κάνετε τα λόγια σας πράξεις. Έχετε πολλές δημιουργικές ιδέες και τώρα καλείστε να τις υλοποιήσετε. Πιάστε το τιμόνι και αρχίστε να αυξάνετε ταχύτητα, στήνοντας ένα πλήρες χρονοδιάγραμμα. Θα σας εκπλήξει ευχάριστα η εύρεση των ιδανικών συμμάχων για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παραμερίστε τον σαρκασμό και περάστε στη διπλωματία. Αν και οι λέξεις θα ρέουν απρόσκοπτα, μπορεί να μην είναι οι κατάλληλες για την κάθε περίσταση, γι’ αυτό φροντίστε να μην θίξετε και να μην προσβάλετε κανέναν από το ακροατήριό σας. Θα γίνετε πιο αντιληπτοί με ευγένεια και εμπεριστατωμένο λόγο.

ΙΧΘΥΕΣ

Εμπιστευτείτε περισσότερο την παροιμιώδη διαίσθησή σας. Ό,τι σκέφτεστε εδώ και καιρό, τώρα μπορείτε να το βάλετε σε εφαρμογή χωρίς να ακούτε τι λένε οι άλλοι γύρω σας. Κάθε πρακτική συγκέντρωσης θα βοηθήσει, από τον διαλογισμό και τη γιόγκα μέχρι την επίκληση των αγγέλων σας, θα κάνει διαυγή κάθε επόμενη κίνησή σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment