PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα ανάγκη για χαλάρωση και ήρεμες ανέμελες στιγμές.

ΚΡΙΟΣ

Εφορμήστε στην ντουλάπα σας, σίγουρα έχετε περάσει καιρό χωρίς να προσέχετε πολύ την εμφάνισή σας, λόγω της πανδημίας και της επικρατούσας εργασίας από το σπίτι. Αλλά την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δεν θα αρκεστείτε καν στο κλασικό μαύρο ένδυμα, ετοιμάστε ό,τι πιο λαμπερό και έντονο, σε χρώμα και υλικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Το σπιτικό σας είναι όπου βρίσκεται η καρδιά σας, ακόμα κι αν δεν υπήρχαν υγειονομικοί περιορισμοί, θα θέτατε τη χαλάρωση και την προσωπική σας φροντίδα ως προτεραιότητα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κοιμηθείτε πριν να αλλάξει ο χρόνος, αντίθετα, θα φροντίσετε οι χώροι σας να αποπνέουν θαλπωρή, μελωδίες θα ακούγονται και η σαμπάνια θα παγώνει. Ένα ιδιαίτερο άτομο ή οι στενοί φίλοι και συγγενείς, είναι αρκετοί για συντροφιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην πτοήστε που δεν μπορείτε να λικνιστείτε στο αγαπημένο σας κλαμπ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στήστε τη δική σας γιορτή στο σαλόνι σας. Με τη φαντασία σας ενεργοποιημένη, αρχίστε από νωρίς τους σχεδιασμούς για τη μουσική που θα βάλετε και τα άτομα που θα καλέσετε, δια ζώσης ή διαδικτυακά. Και επιλέξτε να αγοράσετε τη σαμπάνια και τα λοιπά εκλεπτυσμένα εδέσματά σας από την τοπική αγορά, για να την ενισχύσετε όσο είναι δυνατόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η λέξη κλειδί για τη δική σας Παραμονή Πρωτοχρονιάς, είναι η «πολυτέλεια». Ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να φορέσετε τα καλά σας, ακόμα και μένοντας στο σπίτι; Είστε η επιτομή του «σπιτόγατου», άρα θα διαπρέψετε στην ετοιμασία του δείπνου και τη διακόσμηση των χώρων σας. Κάντε από νωρίς τις μουσικές επιλογές σας, βάλτε τη σαμπάνια να παγώνει και κάντε μια πρόποση για αφθονία τη νέα χρονιά.

ΛΕΩΝ

Είναι βέβαιο ότι θα κλείσετε το 2020 με χαρά και ενεργητικότητα. Αλλά πριν αρχίσετε να καταγράφετε στόχους για το 2021, επιθεωρήστε όσα καταφέρατε αυτή τη χρονιά. Οι σχέσεις και οι στενοί φίλοι αποτέλεσαν τον καταλύτη σας σε αυτή την περίοδο ωρίμανσης, ακόμα κι αν απομακρυνθήκατε με κάποια άτομα. Γιορτάστε το ανεξάρτητο πνεύμα σας και την ίδια τη ζωή, πάντα σεβόμενοι τους χρυσούς κανόνες αποστασιοποίησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φαίνεται ότι δεν θα αποχαιρετίσετε μόνο το 2020 την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ένα παράθυρο φαίνεται να ανοίγει για να απαλλαγείτε από κάτι δυσάρεστο, να συγχωρήσετε και να ξεπεράσετε. Όσο κι αν σας δυσκολεύει, δεν κερδίζετε κάτι κρατώντας πικρίες. Αντιθέτως, εμποδίζετε την πρόοδό σας. Καταγράψτε όσα θα καούν στα πυροτεχνήματα της αλλαγής του χρόνου, είτε με μια δική σας τελετή διαλογισμού και εξαγνισμού. Θα περάσετε στο 2021 ελαφρύτεροι και με πληθώρα εμπνεύσεων.

ΖΥΓΟΣ

Φροντίστε να μην καταπατήσετε ακούσια τους υγειονομικούς περιορισμούς, μπορεί οι εορτασμοί σας για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς να ξεπεράσουν τα επιτρεπτά όρια. Φτιάξτε από νωρίς τη λίστα καλεσμένων, χωρίς να αφήσετε περιθώρια για απρόβλεπτες αφίξεις. Μπορείτε να ξεφαντώσετε, ακόμα κι αν οι υπόλοιποι παρίστανται μέσω διαδικτύου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα σχέδιά σας για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα ήταν σίγουρα διαφορετικά υπό άλλες συνθήκες, δεν θα υπολογίζατε στα έξοδα, κάτι που, ευτυχώς, θα αποφύγετε τώρα. Ωστόσο, παραμένετε δημιουργικοί και θα φροντίσετε να έχουν ουσία και χάρη οι εορτασμοί σας. Ντυθείτε κομψά, παγώστε από νωρίς τη σαμπάνια και στήστε ένα όμορφο δείπνο με το μενού ενός εκλεπτυσμένου ρεστοράν. Και αφού θα είστε σε συνεχή διαδικτυακή επαφή με φίλους, συζητήστε τα πιο φιλόδοξα οράματά σας για τη νέα χρονιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνήθως κάνετε τους πιο πρωτότυπους και αντισυμβατικούς εορτασμούς την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ακόμα κι αν οι φετινές συνθήκες δεν δίνουν πολλές επιλογές, τα σχέδιά σας θα είναι πιο «μεταφυσικά», περιλαμβάνοντας τον διαλογισμό και την καύση όσων σας πόνεσαν το 2020. Φυσικά θα φοράτε τα καλά σας και θα πιείτε σαμπάνια, ενώ θα κάνετε βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις. Αν τα καταφέρετε, κάντε μια βραδινή βόλτα πριν αλλάξει η χρονιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν θα περιορίσουν οι συνθήκες τη διάθεσή σας να λάμψετε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το επίσημο ένδυμα και η οικειότητα θα πρωταγωνιστήσουν. Γιορτάστε με το ταίρι σας και στενούς φίλους, για όσα είναι πιθανά το 2021. Αν είστε αδέσμευτοι, θα είστε ακαταμάχητοι για όποιους συναντήσετε ή γνωρίσετε αυτή τη βραδιά, ακόμα κι αν δεν ανταλλάξετε φιλί στην αλλαγή του χρόνου, μπορείτε να σχεδιάσετε την επόμενη συναρπαστική συνάντησή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγκαλιάστε το πνεύμα της συνεργασίας αυτή την Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Αδράξτε μια επιφοίτηση, για το πώς να συνδυάσετε τα ταλέντα σας με τους κατάλληλους συμμάχους. Εξερευνήστε όλες τις επιλογές. Και αν είστε σε απόσταση με ένα αγαπημένο άτομο, κάντε μια νέα αρχή με τη νέα χρονιά. Πρώτο βήμα, απαλλαγείτε από την ανάγκη σας να έχετε πάντα δίκιο, έτσι πιέζετε και απομακρύνετε όσους προσπαθείτε να πείσετε. Ο συμβιβασμός δεν είναι υποχώρηση, γι’ αυτό προκαλέστε τον εαυτό σας να είναι πιο υπομονετικός το 2021.

ΙΧΘΥΕΣ

Η δημιουργικότητά σας δεν αναχαιτίζεται με τους υγειονομικούς περιορισμούς, θα στήσετε πρωτοχρονιάτικους εορτασμούς που θα συζητιούνται για καιρό. Μπορεί να προσκαλέσετε διαδικτυακά τους φίλους σας σε μια τελετή καύσης όσων σας πίκραναν το 2020. Είτε να τους δωρίσετε πρόσβαση σε ένα ψηφιακό πάρτυ, που θα μετατρέψει το σπίτι όλων σε κλαμπ. Η διάθεσή σας θα είναι άκρως μεγαλόψυχη, γι’ αυτό προσφέρετε σε ανθρώπους που δυσκολεύονται αυτή την περίοδο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment