PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα η προσοχή σας στρέφεται στη μόρφωση και την εκπαίδευση γενικότερα.

ΚΡΙΟΣ

Μισείτε να ακολουθείτε τους κανόνες για χάρη του πρωτοκόλλου και μόνο, αλλά κάποιες φορές, υπάρχει μέθοδος ακόμα κι εκεί που επικρατεί μια τρέλα. Ίσως να υπάρχουν παράγοντες που δεν γνωρίζετε, άρα μια βιαστική κίνηση να γυρίσει εναντίον σας. Για να προφυλάξετε τη φήμη και τους συνεργάτες σας, προτιμήστε την πρακτική της σύνεσης. Συγκεντρώστε όλα τα στοιχεία πριν αρχίσετε να εκτοξεύετε κατηγορίες ή να προκαλείτε, ακόμα και πίσω από κλειστές πόρτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο καθένας δικαιούται να έχει τη γνώμη του, μην εκλαμβάνεται ως απειλή την επιμονή κάποιων ατόμων, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να συμφωνεί μαζί σας. Ένα μικρό ολίσθημα μπορεί να εγείρει θύελλες αντιπαραθέσεων. Αλλά όσο διατηρείτε την αλήθεια σας, τόσο πιο δυνατοί και προσγειωμένοι θα νιώθετε. Να θυμάστε ότι δεν είστε αναγκασμένοι να παραμείνετε σε κανέναν διάλογο που έχει ξεφύγει από τα όρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πατήστε φρένο και βεβαιωθείτε ότι είστε σε ορθή πορεία. Ενδιαφέρον σας προς καθετί ρομαντικό ή πολυτελές, θα επηρεάσει τον αυτοέλεγχό σας. Και το πιο πιθανό είναι να θολώσουν οι γραμμές των ορίων σας. Τόσο σε ρομαντικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι η στιγμή να αναζητήσετε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων. Κάθε σύμπραξη με θεμέλια, είναι βέβαιο ότι θα αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι διαπροσωπικές επαφές μπορεί να κινούνται σε θολό τοπίο. Είναι πιθανό να φανείτε εύπιστοι και να χάσετε την επαφή με τον ρεαλισμό, να παραπλανηθείτε από επιτήδειους. Κάποιοι χάνουν το μέτρο στις απαιτήσεις τους, μόλις θεωρήσουν ότι τους δώσατε λίγο περιθώριο. Για να μην γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης, είναι στο χέρι σας να «δείξετε» στους άλλους πώς θέλετε να σας φέρονται.

ΛΕΩΝ

Αντιστέκεστε στα πάντα εκτός από τον πειρασμό; Ίσως προσπαθείτε να κόψετε μια κακή συνήθεια ή να εντάξετε κάποια υγιή στην καθημερινότητά σας. Γι’ αυτό χρειάζεται πειθαρχία, ειδικά στην έναρξη της προσπάθειας. Το κλειδί για την επιτυχία σας, είναι να εστιάσετε στους λόγους για τους οποίους θέλετε αυτή την αλλαγή και όχι στην πορεία. Μετά μπορείτε να θέσετε και μια ανταμοιβή για κάθε βήμα που πετυχαίνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσέξτε μια πιθανή πνευματική υπερφόρτιση που θα σας εκτρέψει από τον στόχο σας. Οι πολλές στροφές στη σκέψη σας, ίσως να μην επιτρέψουν να διαχωρίσετε τι έχει σημασία και τι όχι. Αν σας έχει αγχώσει κάτι σπουδαίο που ετοιμάζετε, προτιμήστε να διασπάσετε τις κινήσεις σας σε μικρά βήματα. Αν διαχωρίσετε τα πραγματικά σημαντικά από τα επιδεικτικά, θα αποφύγετε και όσους καραδοκούν να σας βρουν σε μια αδύναμη στιγμή.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιες φορές είστε πραγματικά σαν ανοικτό βιβλίο, αλλά εντοπίστε ποιες πρέπει να «τσαλακώνετε» τη σελίδα σας και να το κλείνετε. Πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με όσα αποκαλύπτετε σε δημόσια αφτιά και μάτια, διαφυλάττεται τα μυστικά σας αλλά και τα μυστικά των άλλων. Όποιος πειρασμός κι αν προκύψει, πρώτα σκεφτείτε πόσα θα κερδίσετε από την εχεμύθεια. Και αν οπωσδήποτε πρέπει να συζητήσετε κάτι, κάντε το με ένα άτομο που είναι δοκιμασμένη η εμπιστοσύνη του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιλέξτε με προσοχή τις μάχες σας, η αλήθεια θα είναι ένας δύσκολος στόχος. Ακόμα και αγαπημένα άτομα μπορεί να σας θίξουν, θεωρώντας ότι δεν χρειάζεστε φίλτρα ευγένειας. Επιστρατεύστε την υπομονή σας, για να μην εξαντληθείτε στην προσπάθεια να «λογικέψετε» τους άλλους. Ακούστε επιφανειακά αν είστε υποχρεωμένοι και μετά αποφασίζετε τι θα κρατήσετε και τι όχι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να εμπιστεύεστε μόνο το ένστικτό σας και τα νούμερα αν πρέπει να κλείσετε κάποιες συμφωνίες. Μπορεί να θέλετε να πιστέψετε τις υποσχέσεις τρίτων, αλλά ενίοτε η εμπιστοσύνη είναι υπερεκτιμημένη. Ξέρετε τι λένε για όσα ακούγονται υπερβολικά καλά για να είναι αληθινά. Να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή, όταν ηχήσει προειδοποιητικά για κάποια άτομα ή καταστάσεις. Αν κάτι αποτελεί πραγματική ευκαιρία, δεν θα εξαφανιστεί μέχρι αύριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βάλτε φίλτρα, κατευνάστε τον αυθορμητισμό σας, όσο κι αν θέλετε να αποκαλυφθείτε σε ένα άτομο που δεν γνωρίζετε καλά. Μην ρισκάρετε να βρεθείτε αύριο σε εξαιρετικά ευάλωτη θέση. Αν θέλετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, σεβαστείτε εσείς πρώτοι τα όρια. Γι’ αυτό υπάρχουν, ακόμα και στις πιο στενές σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το «όχι» αποτελεί ολοκληρωμένη πρόταση, μην παρασυρθείτε από δελεαστικές προσφορές, που δεν ξέρετε αν θα έχουν διάρκεια. Γι’ αυτό αναρωτηθείτε ποιος θα κερδίσει από τη δική σας αποδοχή και πόσα είστε διατεθειμένοι να χάσετε. Φροντίστε να θέσετε όσα δεν είναι διαπραγματεύσιμα. Και μην διστάσετε στιγμή να αποχωρήσετε, κερδίζοντας τουλάχιστον την ακεραιότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ.

Να έχετε γύρω σας προσγειωμένους ανθρώπους αντί για κακούς ηθοποιούς. Δεν είστε υποχρεωμένοι να συναντήσετε άτομα που δεν συντονίζονται οι ιδιοσυγκρασίες σας. Και αντί να βιώσετε στιγμές πίεσης, καλύτερα να τους αποφύγετε. Παράλληλα, φροντίστε να μην μονοπωλείτε εσείς τον χρόνο της παρέας. Προτιμήστε την ευελιξία αντί για μια μάχη ευφυολογημάτων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment