PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 30 Απριλίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα να έχετε τον έλεγχο σε ό,τι αποκαλύπτεται.

ΚΡΙΟΣ

Η διάνοια σας φτάνει σε επίπεδα ευφυΐας. Σηκώστε μανίκια και πιάστε δουλειά, αλλά με λίγη προσοχή ώστε να μην σας διαφύγουν οι σημαντικές λεπτομέρειες. Ας ζητήσετε από ανθρώπους που εμπιστεύεστε να ελέγξουν έγγραφα ή γραφόμενά σας. Επίσης, τώρα οξύνεται η οικονομική σας ευελιξία. Οραματιστείτε την ευμάρεια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οπλιστείτε με τα ψυχρά και απτά δεδομένα, πρέπει να στηρίξετε με επιχειρήματα τις ιδέες και απόψεις σας. Μπορεί να ενοχληθείτε αν κάποιοι δεν μπορούν να δουν την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων. Αλλά προτιμήστε να τους δώσετε το περιθώριο της αμφιβολίας και να τους χειριστείτε με χιούμορ. Δώστε τους τις επιπλέον πληροφορίες που χρειάζονται, για να κινηθείτε στη συνέχεια πιο άνετα και απρόσκοπτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο χρόνος επουλώνει όλες τις πληγές. Είστε επιτέλους έτοιμοι να αποχαιρετίσετε κάθε επώδυνη κατάσταση και να απελευθερωθείτε. Μην σας παρασύρει η εικόνα των πραγμάτων και φτάσετε σε σημείο έκρηξης. Πρέπει να είστε τρυφεροί με τον εαυτό σας στη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, για να ανασυνταχθείτε και να προχωρήσετε παρακάτω πιο γρήγορα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συμμαχίες έχουν ονειρικά αποτελέσματα μόνο όταν εισακούονται όλες οι πλευρές, αν κάπου υπάρχει κάποια αντιπαλότητα. Εσείς θα θέλετε να φανείτε συμβιβαστικοί, στην προσπάθεια να κατέβει ένα άτομο από τα σύννεφα. Αν δεν ανταποκριθεί, ενημερώστε ότι δεν θα χρειαστούν πλέον οι υπηρεσίες του. Η πρόθεσή σας να χτίσετε γέφυρες θα κρίνει το αποτέλεσμα αυτής της ευαίσθητης συγκυρίας.

ΛΕΩΝ

Στοχεύστε για το φεγγάρι και το πιο πιθανό είναι να το κατακτήσετε. Τα σχέδιά σας αποκτούν μεγάλη ταχύτητα, γι’ αυτή η στιγμή είναι ιδανική να ξεκινήσετε τα μεγαλεπήβολα εγχειρήματα σας. Αν χρειάζεστε κάποιες πρόσθετες επαφές, να προσεγγίσετε τώρα τους ιδανικούς υποστηρικτές. Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ειλικρίνεια είναι ιδανική πρακτική όταν δεν θίγει εγωισμούς. Αν φανήκατε σκληροί με ένα άτομο του στενού σας κύκλου, ίσως νιώθετε να χάνεται η ισορροπία της σχέσης σας. Καλή είναι η αλήθεια, αρκεί να μην παραμερίζει τους καλούς τρόπους και τη συμπόνια που σας χαρακτηρίζουν. Μπορεί τα αισθήματα του εν λόγω ανθρώπου να ήταν ήδη εύθραυστα. Γι’ αυτό απολογηθείτε και μπείτε ξανά στον διάλογο, για να ακούσετε και τις θέσεις της άλλης πλευράς.

ΖΥΓΟΣ

Επιστρατεύστε τα φίλτρα σας, μια σύμπραξη «εκτός λογοκρισίας» μπορεί να σας ωθήσει να χτυπήσετε σε ευαίσθητα σημεία. Κλείστε το στόμα σας, για να μην βλάψετε μια σημαντική σχέση επειδή σας είναι εύκολο να προκαλέσετε. Παράλληλα, φροντίστε να κάνετε τις συζητήσεις σας ιδιωτικά και όχι μέσω μηνύματος ή αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αξιοποιήστε τον μαγνητισμό σας για πιο προσωπικές περιστάσεις, η σαγήνη θα σας επιφέρει κέρδη. Μόνο προσέξτε τις εξάρσεις ζήλιας ή επιθετικότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποζητάτε έναν συμβιβασμό ή είστε έτοιμοι για αποχώρηση; Θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε τη «συζήτηση». Αυτό δεν σημαίνει να φτάσετε στο άλλο άκρο του μελοδραματισμού. Σημαίνει να πάψετε να κρύβετε τα αισθήματά σας, από φόβο μην διαταραχθούν οι ισορροπίες. Οι δεύτερες ευκαιρίες θα σας ευνοήσουν, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Θα σας εκπλήξει ευχάριστα το αποτέλεσμα, αν διαπραγματευτείτε για μια δημιουργική χρυσή τομή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διαδρομή σας χρειάζεται διορθωτικές κινήσεις, κατά πόσο καλύπτετε τις αμέλειες των άλλων. Με αυτή την πρακτική σας, συνεχίζουν την τακτική τους αντί να βελτιώνονται. Αν πρέπει να διαπρέπετε εσείς, γιατί να μην το κάνουν και εκείνοι; Πριν φτάσετε να σωρεύσετε πικρίες, θέστε τους προ των ευθυνών τους. Μπορείτε να το κάνετε διακριτικά, ρωτώντας αν χρειάζονται βοήθεια αντί να εκτοξεύσετε κατηγορίες. Η πρόληψη είναι καλύτερη από κάθε θεραπεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σαρώνετε ή σαρώνεστε. Μπορεί να σας παρασύρει ένας κόλακας, σε σημείο να ξεχάσετε τις άμυνες και τον συντηρητισμό σας. Πρέπει να παραμείνετε προσγειωμένοι, χωρίς να χάσετε την απόλαυση της διαδικασίας. Δεν θέλετε να μετανιώσετε στη συνέχεια, για μια αχρείαστη αγορά σας ή για μια ερωτική προσέγγιση που βγήκε εκτός ορίων. Αρκεστείτε στο να γίνετε λίγο πιο εξωστρεφείς, για να αναδείξετε το πάθος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο συναγερμός του δράματος χτυπά, μην θίξετε τα ευαίσθητα θέματα. Ένα πιεστικό ή επικριτικό άτομο μπορεί να ερεθίσει τις ανασφάλειές σας, αλλά δεν πρέπει να πέσετε σε καμία παγίδα. Προτιμήστε να εμμείνετε στη δική σας πορεία, χωρίς να απαντάτε σε προκλήσεις που ίσως σας προσεγγίσουν. Θα είναι εσκεμμένες, με στόχο παλιές πληγές σας που έχετε θαμμένες. Θεωρήστε ότι ο καθένας παίζει τον δικό του «ρόλο», που δεν πρέπει να σας απασχολήσει.

ΙΧΘΥΕΣ.

Αποφύγετε τις δεσμεύσεις, μπορεί να σας εμπλέξει σε επικίνδυνα παιχνίδια πολιτικής. Γι’ αυτό με όσο ενθουσιασμό κι αν ξεκινήσετε κάτι, οι μάχες ισχύος μπορεί να φτάσουν σε ανταγωνισμούς θέλησης. Σε καμία περίπτωση μην πιεστείτε να μείνετε πίσω ή να πάτε κάπου που δεν θέλετε. Αν κατανοήσετε τα κίνητρα και τις βαθιές ανησυχίες κάθε πλευράς, θα σας βγει φυσικά η σωστή προσέγγιση. Αν τίποτα δεν έχει αποτέλεσμα, μιλήστε με ένα ουδέτερο άτομο που εμπιστεύεστε. Τουλάχιστον θα σας ανακουφίσει να βγάλετε το βάρος από μέσα σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment