PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες.

ΚΡΙΟΣ

Σηκώστε τα μανίκια και πιάστε δουλειά. Με την αποδοτικότητά σας στα ύψη, είναι καιρός να υιοθετήσετε καινούργιες συνήθειες που θα σας διατηρήσουν οργανωμένους. Είναι ευκαιρία να φερθείτε στο σώμα σας με την ιερότητα που του αξίζει. Να θυμάστε ότι θα μείνει στην καθημερινότητά σας κάθε μικρή κίνηση ή αλλαγή, που κάνετε ξανά και ξανά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ετοιμαστείτε για μια συναρπαστικά χαρωπή περίοδο. Η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει στις κοινωνικές σας επαφές, ειδικά επειδή θα ασχοληθείτε λίγο περισσότερο και με την εμφάνισή σας. Οι αδέσμευτοι μπορεί να έχετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες ανά πάσα στιγμή. Οι δεσμευμένοι θα νιώσετε έτοιμοι για το επόμενο βήμα, μιας επισημοποίησης ή της απόκτησης παιδιού. Αλλά να θυμάστε ότι δεν πρέπει να κάνετε κινήσεις, αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βάλτε το χαλάκι των ευχάριστων υποδοχών. Με την ζωτικότητα που θα διοχετεύσει στο σπιτικό σας, είναι βέβαιο ότι θα δεχθείτε πολύ κόσμο, για φιλοξενία ή παρέα. Δεν αποκλείεται να επανασυνδεθείτε τώρα με μακρινούς συγγενείς ή παλιούς φίλους, είτε να εμπνευστείτε για μια ανακαίνιση. Μόνο προσέξτε να έχετε διασφαλίσει τη συναίνεση των υπολοίπων που διαμένουν υπό την ίδια στέγη, πριν σας παρασύρει ο παρορμητικός πλανήτης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι καιρός να «ξεκαθαρίσετε» τον κύκλο σας. Αποβάλλετε τα άτομα που έχουν μόνο απαιτήσεις ή απομυζούν την ενέργειά σας. Κάθε απελευθέρωση, σημαίνει ότι κερδίζετε ευχάριστο χρόνο με τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά σημασία στη ζωή σας. Επίσης, τώρα μπορείτε να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Αναζητήστε άτομα που έχετε παρόμοια ενδιαφέροντα και θα σας εξελίξουν, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο για να δημιουργήσετε τα πιο δυναμικά δίδυμα.

ΛΕΩΝ

Αυτή είναι η στιγμή να αναλάβετε τα ηνία στα οικονομικά σας. Αν προσβλέπετε σε μια προαγωγή ή τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας, μελετήστε ρεαλιστικά τα δεδομένα σας. Ξεχειλίζετε από κίνητρο, γι’ αυτό μην αρκεστείτε σε ημίμετρα. Φροντίστε να κρατήσετε υπό έλεγχο την ανυπομονησία σας και μην παίρνετε τις πιστωτικές σας μαζί όταν βγαίνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ορμή και ο μαγνητισμός σας απογειώνονται, γι’ αυτό φροντίστε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τη συγκυρία, αρχίζοντας από τη λίστα προτεραιοτήτων σας. Δώστε έμφαση στις ανάγκες και τις φιλοδοξίες σας, βάλτε σε κίνηση προσωπικά εγχειρήματα που σας παθιάζουν. Αν και ο σεξουαλισμός σας θα είναι σε έξαρση επίσης, θα ωφεληθείτε περισσότερο απολαμβάνοντας την ανεξαρτησία σας και αφήστε τους άλλους να προσπαθήσουν να σας κατακτήσουν.

ΖΥΓΟΣ

Πάρτε αποστάσεις από όλους και όλα. Είναι καιρός να απαλλαγείτε από καθετί περιττό, από ρούχα που δεν φοράτε πια μέχρι άβολα έπιπλα. Αυτός ο κύκλος σας ωθεί επίσης να βγάλετε από τη ζωή σας κάθε τοξική επιρροή, ατόμων και καταστάσεων. Όλος αυτός ο «χώρος» που θα ανοίξει στην καθημερινότητά σας, μπορεί να γεμίσει με δημιουργικά εγχειρήματα. Αφήστε τη μούσα της έμπνευσης να σας καθοδηγήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ετοιμαστείτε για ανανεώσεις. Η δραστική περίοδος σας καλεί να μειώσετε τις άμυνές σας, ευνοώντας τις σημαίνουσες γνωριμίες και τις συμπράξεις. Ελάτε κοντά με άτομα που έχετε παρόμοιες ιδέες και θα ενισχύσετε την έμπνευσή σας, από τον αθλητισμό μέχρι τον εθελοντισμό. Αλλά όπου νιώσετε αρνητική ενέργεια ή εντάσεις, να απομακρύνεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μοναδικός προορισμός για εσάς είναι η επιτυχία. Να θυμάστε ότι ο ορμητικός πλανήτης ανταμείβει τη δράση, γι’ αυτό μην αναμένετε να σας προσεγγίσουν οι αφορμές, το σύμπαν σας παράσχει το ελεύθερο να προωθήσετε τον εαυτό σας στους κατάλληλους ανθρώπους, που πρέπει να εντάξετε στον κύκλο σας. Παραμείνετε αποφασιστικοί, δείξτε τον εκλεπτυσμό και την αυθεντικότητά σας και δεν θα χάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεσή σας για κίνηση απογειώνεται. Θα σας φαντάζει πραγματικό βασανιστήριο να κάθεστε άπραγοι σε αυτό το διάστημα, γι’ αυτό αναζητήστε τρόπους να δώσετε κίνηση σε ιδέες σας, είτε να ταξιδέψετε για δουλειά ή/και ψυχαγωγία. Κάθε είδους συνέργεια με ποικιλία ατόμων και πολιτισμών, έχει αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην μετρήσετε καν τη θερμοκρασία σας, θα σπάσουν τα θερμόμετρα. Η σαγήνη σας θα είναι απαράμιλλη, έλκοντας κάθε είδους προοπτική στη μεριά σας. Μόνο να είστε επιλεκτικοί στα άτομα που θα βάλετε στον κύκλο σας, για να αποφύγετε επικίνδυνα εδάφη. Έχετε πιθανότητες να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας τώρα οι ελεύθεροι, ενώ οι αδέσμευτοι καλείστε να πειραματιστείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αναζήτηση για το ιδανικό ταίρι σας μπορεί να έφτασε στο τέλος της. Πρόκειται για μια περίοδο που δεν πρέπει να περιμένετε να σας χτυπήσει την πόρτα ο έρωτας, απομακρυνθείτε από κάθε περιστασιακή συγκυρία, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για κάθε γνωριμία με προοπτικές. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα σκέφτεστε το επόμενο βήμα της σχέσης, από έναν γάμο μέχρι την απόκτηση παιδιού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment