PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Αυθορμητισμός, ανάγκη για ανεξάρτητες και δυναμικές ενέργειες.

ΚΡΙΟΣ

Μην χρονοτριβείτε όσον αφορά τις υποχρεώσεις σας. Βάλτε τις σε σειρά, επιλέξτε τις τρεις πιο σημαντικές και εστιάστε σε αυτές. Κλείστε τις εφαρμογές στον υπολογιστή σας, σιγάστε κάθε συσκευή και αρχίστε. Θα είστε ασταμάτητοι, αρκεί να απομακρύνετε από γύρω σας κάθε περισπασμό. Με οξυμένη την προσοχή σας, θα εντοπίσετε κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να αποδώσει περισσότερα απ’ όσα νομίζατε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιφύλαξη είναι θετική όταν δεν αναστέλλει την αποδοτική πορεία σας. Έχετε άσους στο μανίκι σας, αξιοποιήστε τη διαίσθησή σας για να κατακτήσετε όποιο κοινό σας ενδιαφέρει. Δεν αποκλείεται και μια ρομαντική εξέλιξη, γι’ αυτό πείτε «ναι» σε δελεαστικές προσκλήσεις ή βγείτε και φλερτάρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην παραμερίζετε τα συναισθήματά σας. Η ατμόσφαιρα μπορεί να πιάσει «εξ απροόπτου» την λογική σκέψη σας, να νιώσετε αβέβαιοι για το πώς να εκφράσετε όσα βιώνετε. Αν και σίγουρα θέλετε να μοιραστείτε όσα νιώθετε, δεν είναι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή, καλείστε να τα μελετήσετε, χωρίς ωραιοποιήσεις ή/και συζητήσεις. Η καταγραφή τους ή η συμβουλή από έναν ειδικό, θα κάνει πιο εύκολη τη διαδικασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθετε ότι μια σχέση έχει φτάσει σε αιχμηρό σημείο; Με κάποιο τρόπο θα λάβετε μια διαφώτιση, όπως να συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχει αξία να καταπνίγετε τα αισθήματά σας. Αν είστε έτοιμοι να φύγετε, δεν έχετε τίποτα να χάσετε από μια ειλικρινή συζήτηση. Ίσως και να αιφνιδιάσετε την άλλη πλευρά, σε σημείο να κάνει τις αλλαγές που θεωρείτε απαραίτητες.

ΛΕΩΝ

Απομακρύνετε κάθε περισπασμό από γύρω σας και συγκεντρωθείτε. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά, αν δεν κινηθείτε σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα ή αν δεν αφαιρείστε. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε ένα θέμα τη φορά, αξιοποιήστε όλες τις εργασιακές ώρες. Μελετήστε νούμερα, προχωρήστε ένα εγχείρημα που συνεχώς αναβάλετε. Μετά μπορείτε να επιστρέψετε στον χαλαρό «βασιλικό» ρυθμό σας και να το γιορτάσετε, εντός ή εκτός σπιτιού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δοκιμάστε καινούργιες πρακτικές στην καθημερινότητά σας. Αξίζει τον κόπο να ακολουθήσετε διαφορετικές προσεγγίσεις στους συνεργάτες ή τους πελάτες σας, όποιο άτομο είναι πιθανό να εκφράσει αντιρρήσεις. Το βέβαιο ότι αν εσείς πιέσετε, η άλλη πλευρά θα αντιδράσει. Προτιμήστε να ακούσετε την οπτική της πρώτα, γιατί όποιος νιώθει ότι ακούγεται παύει να είναι αντιδραστικός.

ΖΥΓΟΣ

Νιώθετε πιο εσωστρεφείς απ’ όσο συνήθως. Αυτό μπορεί να εκπλήξει τους άλλους, που σας έχουν συνηθίσει χαρωπούς και συνεργάσιμους. Αποφύγετε να εστιάσετε στα πιο προσωπικά σας θέματα, αυτή η ενέργεια μπορεί να σας κάνει οξυδερκείς προς ένα δύσκολο ζήτημα. Ακόμα κι αν είναι δυσάρεστο, πραγματικά αξίζει να ασχοληθείτε με αυτό. Σας χαρακτηρίζει η ισορροπία και αυτή είναι η ιδανική στιγμή να την πετύχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προτιμάτε να κινήστε αυτόνομα για να πετυχαίνετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Αλλά υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην προτίμηση και τα γεγονότα. Ιδανικές συνεργασίες και αν φανείτε πρόθυμοι να απομακρύνετε κάθε δισταγμό, αυτές θα βελτιώσουν την απόδοσή σας. Να θυμάστε ότι η μελέτη μιας ιδέας δεν σημαίνει και ότι την αποδέχεστε συνολικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εργάζεστε σκληρά για να βγάζετε τα προς το ζην και αλίμονο σε όποιον σας εμποδίσει να τα χαρείτε. Τώρα πρέπει να μελετήσετε πόσα εισπράττετε κάθε μήνα και πόσα ξοδεύετε. Αν το δεύτερο σκέλος υπερτερεί, είναι καιρός να αλλάξετε συνήθειες. Χωρίς να φτάσετε στο σημείο να στερείστε, μπορείτε να κάνετε αλλαγές που τελικά θα αυξήσουν και τις ευκαιρίες σας για έσοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει τα όνειρά σας. Επειδή θα πετάτε στα σύννεφα, καλύτερα να αναβάλετε για αύριο τις πιο διανοητικές υποχρεώσεις. Διαθέστε χρόνο και χώρο στη φαντασία, μην κάνετε συναντήσεις, εκτρέψτε τις κλήσεις σας στον τηλεφωνητή. Μόνο ένα μέσο καταγραφής να έχετε για να σημειώνετε τις σκέψεις σας, που μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε με κάθε τρόπο τις ομαδικές δραστηριότητες. Μπορεί κάποιοι να πιέζουν για τα δικά τους συμφέροντα ή να μην συμπεριφέρονται συνεργατικά, αλλά επειδή δεν θα έχετε τη διαύγεια να τους παρακολουθείτε, προτιμήστε να κινηθείτε μόνοι. Αφού έχετε το κοινό συμφέρον κατά νου, όλα είναι αποδεκτά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η κοινωνικότητά σας παίρνει την ανιούσα. Αυτή είναι η στιγμή να κάνετε προσεγγίσεις, προκειμένου να επιστρατεύσετε συμμάχους σε όλους τους τομείς. Κάποια επαφή μπορεί να αποδειχθεί κάτι παραπάνω από πλατωνική.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment