• Παρασκευή, 23 Απρ, 2021

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Peristeri News
Peristeri News
Φεβ25/ 2021

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα ίσως να υπάρξουν εντάσεις και εκνευρισμοί, απαραίτητη η αυτοσυγκράτηση.

ΚΡΙΟΣ

Σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρον. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς την καχυποψία και την ανασφάλεια που μπορεί να εκδηλώσεις για να μην υπάρξουν αδικίες και συγκρούσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Στην προσωπική σου ζωή το πάθος κυριαρχεί και τα έντονα συναισθήματα βάζουν φωτιά στη σχέση σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νευρικότητα κυριαρχεί μέχρι το απόγευμα και δεν αφήνει περιθώρια για να δεις αντικειμενικά τα πράγματα καθώς οδηγεί σε συγκρούσεις και κόντρες. Από το απόγευμα η ψυχολογία σου αλλάζει, το ηθικό σου ανεβαίνει και αυτό γίνεται άμεσα εμφανές και στα πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάτι που θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις είναι η νευρικότητα, γιατί τελικά είναι αυτό που μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στις συναναστροφές σου. Καλά θα κάνεις να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος που πιθανά να ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκδηλώσεις την χαρά και την ανάγκη για επικοινωνία στους γύρω σου για αυτό δεν θα διστάσεις να βγεις και να δείξεις το ποσό σε ικανοποιεί η επαφή με τους άλλους. Φρόντισε να περιορίσεις την ανάγκη για αποδοχή γιατί τελικά είναι αυτή που μπορεί να σε οδηγήσει σε συμβιβασμούς που δεν χρειάζονται.

ΛΕΩΝ

Η καλή διάθεση διαρκεί στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε όποια θέματα σε απασχολούν. Από το απόγευμα το άγχος φαίνεται να παίρνουν την θέση της χαράς και αυτό να επηρεάζει έντονα τις σχέσεις με το περιβάλλον στο οποίο κινείσαι και βρίσκεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς φαίνεται να σε διέπει η ανάγκη για ισορροπία. Η χαρά απογειώνεται και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στην παρέα σου διασκεδάζοντας και εμπνέοντας με τη συμπεριφορά σου.

ΖΥΓΟΣ

Η επικοινωνία τις πρωινές ώρες αντικαθίσταται μετά το απόγευμα με την ανάγκη να αποτραβηχτείς τον προσωπικό σου χώρο και να δώσεις την στήριξη που χρειάζονται τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Φρόντισε βέβαια να περιορίσεις κυκλοθυμικές τάσεις θα προκαλέσουν εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εκμεταλλεύσου τις πρωινές ώρες για να κλείσεις οικονομικά θέματα και λογαριασμούς που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Το απόγευμα η ευχάριστη διάθεση και η ανάγκη για επικοινωνία σε οδηγεί σε πρόσωπα από το στενό σου περιβάλλον για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι πρωτοβουλίες που παίρνεις στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου και βοηθούν να ξεχωρίσεις στο περιβάλλον που βρίσκεσαι. Από το απόγευμα και μετά φροντίζεις να απολαύσεις κάθε στιγμή με απλά πράγματα που σε γεμίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφήνεις πίσω τη μοναχικότητα και την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με την παρέα σου δείχνοντας ποια αυτοπεποίθηση και πίστη σε αυτό που είσαι. Φρόντισε βέβαια να περιορίσεις την εγωκεντρική σου διάθεση γιατί είναι αυτή που θα ενοχλήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εσωστρέφεια μπορεί να κυριαρχήσει ιδιαίτερα από το απόγευμα και μετά και να σε βάλει σε μία διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα που δεν βοηθά να βγεις από τους δαίμονες σου. Η τέχνη είναι αυτή που θα μαλακώσει την ψυχολογία σου και μπορεί να ισορροπήσει την διάθεσή σου καθώς έχεις ανάγκη να ταξιδέψεις πνευματικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς με πρόσωπα που θεωρείς ότι έχουν κοινή συνισταμένη και μπορούν να αντιληφθούν τους στόχους που έχεις θέσει. Οι φίλοι σου θα είναι εκεί για να περάσεις όμορφα και να καταλάβουν τις οποίες επιδιώξεις σου. Προσοχή στην αλαζονεία που θα οδηγήσει σε συγκρούσεις.

Ετικέτες: