PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Θα υπάρξει ανάγκη για χαλάρωση, ηρεμία και ισορροπία.

ΚΡΙΟΣ

Προσέξτε περισσότερο τα μετρητά αλλά και τις κάρτες σας. Κάποιος μπορεί να σας προσεγγίσει για ένα εγχείρημα με «κοινό ταμείο» ή να σας ζητήσει δανεικά. Αν δεν είστε διατεθειμένοι να ξεχάσετε αυτά τα χρήματα, φροντίστε να έχετε έτοιμη μια δικαιολογία για να αποφύγετε το θέμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Κοιτάξτε λίγο καλύτερα τις προσωπικές σας σχέσεις. Η συγκυρία μπορεί να φέρει αναστάτωση σε μια σημαντική σχέση ή ένα καινούργιο πρόσωπο στο δρόμο σας. Είναι σημαντικό να είστε κατασταλαγμένοι για τα δικά σας ζητούμενα αλλά και όσα είστε πρόθυμοι να ρισκάρετε, ειδικά αν ασφυκτιάτε και χρειάζεστε άμεσα περισσότερο χώρο. Οι αδέσμευτοι μπορεί να χάσετε μια ευκαιρία μια προοπτικές αν νιώθετε έτσι. Είναι η στιγμή που πρέπει να θέσετε προτεραιότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν νιώθετε ιδιαίτερα «συντονισμένοι»; Μπορεί να σας απασχολεί ένα όνειρο που είστε βέβαιοι ότι είδατε αλλά δεν το θυμάστε ακριβώς, είτε μια ανάμνηση που αναδύθηκε με ένα τυχαίο γεγονός. Μην προσπαθήσετε να εξηγήσετε τη διάθεσή σας, αρκεστείτε στο να ακολουθήσετε τη ροή της ατμόσφαιρας και το ίδιο απλά, αφήστε τη να περάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα συναισθήματά σας μπορεί να διαγράψουν δική τους τροχιά. Μην προσπαθήσετε να τα κατανοήσετε, προτιμήστε να απολαύσετε τη διαδρομή. Όση κι αν είναι η θέρμη που θα νιώσετε, επί του παρόντος αρκεστείτε στο να κοιτάτε χωρίς να αγγίζετε.

ΛΕΩΝ

Δεν θα καταφέρετε να διατηρήσετε μια ισορροπία μεταξύ της δουλειάς και της ζωής σας, ταλαιπωρήστε να διαχειριστείτε όσα προκύπτουν συνεχώς εντός σπιτιού. Μην εκπλαγείτε αν σας τεθούν πιο πιεστικά χρονοδιαγράμματα είτε χρειαστεί να αλλάξετε πορεία δράσης. Όσο δύσκολο κι αν ακούγετε, θα σας βοηθήσει να παίρνετε συχνά βαθιές ανάσες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μετρήστε λίγο περισσότερο τα λόγια σας, να ξέρετε τι θέλετε να πείτε και σε ποιους. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε αντί να αντιδράτε αυθόρμητα.

ΖΥΓΟΣ

Προσέξτε μια πιθανή κρίση ευαισθησίας. Ακόμα κι αν ξέρετε ότι τα αποτελέσματα της δουλειάς σας είναι πάντα άρτια, μπορεί ένα σημαίνον άτομο να τα επικρίνει. Όλοι έχουν την Αχίλλειο πτέρνα τους και αυτά τα λόγια ίσως πετύχουν τη δική σας. Αποφύγετε να αντιδράσετε αμυντικά, στραφείτε σε ανθρώπους που θα σας υπενθυμίσουν πόσο θαυμάσιοι είστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ατμόσφαιρα θα σας κάνει να ξύνετε το κεφάλι σας για απαντήσεις και δεν αποκλείεται να ζητήσετε από φίλους να σας διαλευκάνουν «ακατανόητα» μηνύματα. Γι’ αυτό καλείστε να συγκρατηθείτε, διοχετεύστε την έντασή σας σε μια καθαριότητα ή πηγαίνετε για τρέξιμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενίοτε όσα δεν λέτε επιφέρουν τη μεγαλύτερη ζημιά. Ίσως δυσκολευτείτε να παραμείνετε ψύχραιμοι. Αν και θα προσπαθήσετε να αποσυρθείτε και να δουλέψετε ήσυχα, κάποιος θα εισβάλει και θα πατήσει όλα τα «κουμπιά» σας. Για να αποφύγετε να ανεβάσετε πίεση, προτιμήστε να κλείσετε την πόρτα σας και να σιγάσετε τις ηλεκτρονικές συσκευές και εφαρμογές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να μην καταφέρετε να παραμείνετε ψύχραιμοι έναντι της ανισορροπίας των γύρω σας. Δεν αποκλείεται να θολώσει το κριτήριό σας για το ποιος είναι ειλικρινής και ποιος όχι. Αντί να σπαταλήσετε ενέργεια στην έρευνα, εστιάστε στα καθήκοντά σας και κρατήστε ουδέτερη στάση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορείτε να περιμένετε το απρόσμενο. Κάθε προσπάθεια να διατηρήσετε τον έλεγχο των πραγμάτων μπορεί να αποτύχει, καθώς δεν μπορείτε να κοιτάτε προς όλες τις πλευρές, είναι καλύτερα να αφήσετε περιθώρια στο πρόγραμμά σας για όσα ενδέχεται να προκύψουν. Έτσι την κατάλληλη στιγμή θα εμπλακείτε και θα γίνετε οι ήρωες της μέρας.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσέξτε τι λέτε και τι δημοσιεύετε. Πολλά μπορεί να παρεξηγηθούν ή να διογκωθούν αν δεν μετράτε κάθε λέξη σας, το καλύτερο είναι να σκέφτεστε διπλά πριν μοιραστείτε οτιδήποτε με οποιονδήποτε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment