PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις οικονομικές και επαγγελματικές υποθέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Βγείτε από το καβούκι σας που περάσατε έναν ολόκληρο μήνα. Είστε έτοιμοι να βρεθείτε με κόσμο για την απαραίτητη θερινή διασκέδαση, όσο το επιτρέπουν οι υγειονομικοί κανόνες. Ειδικά για τους ελεύθερους προβλέπονται αίσιες προοπτικές στο ρομάντζο, γι’ αυτό κάντε μια ανανέωση στην εμφάνισή σας. Οι δεσμευμένοι φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και κάντε καλλιτεχνικές επιλογές για τις εξόδους σας. Ακόμα κι αν μένετε τα βράδια στο μπαλκόνι με φίλους και το ταίρι σας, μπορείτε να γίνετε πιο δημιουργικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα ξετυλίξετε ή θα μαζέψετε το χαλάκι της εξώπορτάς σας; Είναι καιρός να χαλαρώσετε λίγο, να συναντάτε φίλους στην αυλή ή το μπαλκόνι σας για φαγητό και ποτό. Ωστόσο, θα αποζητάτε και λίγη ηρεμία για να διαβάσετε ή να εργάζεστε χωρίς περισπασμούς. Επίσης, είναι η ιδανική στιγμή για να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή να κάνετε διακοπές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παραμερίστε λίγο τη μελέτη των οικονομικών σας και ακούστε την ανάγκη σας για κοινωνικοποίηση. Είναι ώρα να γίνετε ξανά εξωστρεφείς, να αναθερμάνετε τις σχέσεις με τον κύκλο σας. Μόνο προσέξτε να μην γίνετε σπάταλοι, δαπανώντας όσα εξοικονομήσατε με πολύ κόπο, θα περάσετε καλύτερα με ενθουσιώδεις συζητήσεις και την περιπετειώδη διάθεσή σας. Δεν αποκλείεται να συναντήσετε πολλούς ομοϊδεάτες αναπάντεχα, μέσα από γνωριμίες που θα έχουν προοπτική σε δημιουργικό ή και ρομαντικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χαρείτε το τελευταίο κομμάτι της γενέθλιας τούρτας σας και κάντε μία ακόμη μεγαλεπήβολη ευχή. Η δική σας εποχή έφτασε στο τέλος της και πρέπει να στραφείτε σε όσα δεν θέλατε να διαχειριστείτε. Μην μένετε μόνο σε ευσεβείς πόθους, στήστε ένα καινούργιο σχέδιο δράσης και αρχίστε να βάζετε σε κίνηση τα όνειρά σας.

ΛΕΩΝ

Η ετήσια φάση σας της νωχελικότητας λήγει. Τώρα ξεκινά η δική σας γενέθλια περίοδος, που απαιτεί να στήσετε ένα προσωπικό εγχείρημα ανανέωσής σας. Αρχίστε να θέτετε τους νέους στόχους σας, απελευθερωθείτε από όσα και όσους σας πιέζουν ή σας περιορίζουν. Εστιάστε μόνο στην έμπνευση για τα επόμενα βήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έφτασε η στιγμή να ξεκουραστείτε. Καιρός να βάλετε σε τάξη κάθε εκκρεμότητα ή/και ακαταστασία, είναι πιο σημαντικό από το να ξεκινήσετε τώρα κάτι καινούργιο. Επίσης, φροντίστε να απαλλαγείτε από ό,τι δεν εξυπηρετεί πλέον τον τρόπο ζωής σας, απομακρυνθείτε από άτομα που αναχαιτίζουν τη δυναμική σας, θα θέλετε να είστε στην καλύτερη φόρμα σας.

ΖΥΓΟΣ

Απλώστε ξανά τα κοινωνικά σας φτερά και η εξωστρέφεια θα κυριαρχήσει στην καθημερινότητά σας. Ελάτε πάλι κοντά στους ανθρώπους του κύκλου σας που έχουν δημιουργικά και καλλιτεχνικά οράματα. Θα έχετε πολλά να πείτε, μετά την απομάκρυνσή σας κάπως τις τελευταίες τέσσερεις εβδομάδες. Η περίοδος ενδείκνυται για να προκαλέσετε και καθετί που θεωρείτε οικείο. Αξιοποιήστε την τεχνολογία για να εντοπίσετε ευκαιρίες και ομάδες που ταιριάζουν στα ενδιαφέροντά σας, από τα χόμπι μέχρι τον ακτιβισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η φιλόδοξη πλευρά σας αναζωπυρώνεται.. Τώρα να εστιάσετε μόνο στις δικές σας επιθυμίες και τα οράματα, φροντίζοντας να ισορροπήσετε τη δουλειά με τη διεύρυνση. Αν τα σχέδιά σας χρειάζονται στήριξη, αναζητήστε τη σε έναν επαγγελματικό σύμβουλο. Δεν αποκλείεται να βρεθείτε σύντομα στην ηγετική θέση που λαχταράτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μόνο η περιορισμένη «οπτική» σας μπορεί να σας περιορίσει. Αν μέχρι τώρα εστιάζατε σε έναν μόνο στόχο, πλέον μπορείτε να εξερευνήσετε τον κόσμο και να επεκταθείτε όσο πιο πολύ μπορείτε. Αναζητήστε μέρη που σας συναρπάζουν, διεκδικήστε ακόμα και το πιο επικό όνειρό σας, να ξέρετε ότι αν νιώσετε κάποιον περιορισμό, θα είναι από το μυαλό σας και μόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Περνάτε σε μια πιο χαλαρωτική περίοδο. Τώρα μπορείτε να περιοριστείτε σε λίγες και καλές παρέες, που ίσως κάποιες να γίνουν και στενότερες, το ζητούμενό σας θα είναι οι προοπτικές, γι’ αυτό ενδώστε στις πολύωρες συζητήσεις μέσω διαδικτύου ή μηνυμάτων. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, καθώς θα κεντριστεί και η μυστικιστική σας πτυχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σχέσεις μπαίνουν στην κορυφή των προτεραιοτήτων σας. Σε αυτό το διάστημα ακόμα και οι πιο ανεξάρτητοι Υδροχόοι θα αποζητήσετε το ρομάντζο, την οικειότητα και τη δέσμευση, αλλά να θυμάστε ότι αυτοί οι τομείς θέλουν προσπάθεια και λαμβάνετε όσα δίνετε. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι, εκφραστείτε στις πιο στενές επαφές σας. Ακόμα και οι διαφωνίες μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά, αν είστε πρόθυμοι να δείτε τα μαθήματα που σας δίνουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Δέστε τα αθλητικά σας και πιάστε τα βαράκια, καιρός να επιστρέψετε στην ευημερία. Είναι η ιδανική στιγμή για να αναλογιστείτε το σώμα και το πνεύμα, όσον αφορά τον τρόπο ζωής και τις συνήθειες σας. Η εξέλιξή σας θα αρχίσει με μικρά βήματα, αρκεί να απαλλαγείτε από ό,τι δεν αποδίδει πλέον.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment