PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 22 Απριλίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Ευνοούνται οι διεκπεραιώσεις και ταχτοποιήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Είναι πιθανό τα χρήματα να φυτρώνουν στα δέντρα; Δεν αποκλείεται να έρθουν έσοδα στον δρόμο σας από ανέλπιστες πηγές. Εξερευνήστε τη δημιουργικότητά σας με πρωτοποριακές προσεγγίσεις, δοκιμάστε τη γραφή, κάντε ένα διάλειμμα και βγείτε να πάρετε καθαρό αέρα. Η κίνηση του σώματος μπορεί να «ξεκλειδώσει» σκέψεις μπλοκαρισμένες στο υποσυνείδητό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Συγκρατηθείτε, από ρίσκα και ασύνετες αλλαγές. Νιώθετε την ανάγκη να απελευθερωθείτε από μια περιοριστική κατάσταση ή να κάνετε μια τολμηρή ρομαντική κίνηση; Θα πάρετε το θάρρος να προχωρήσετε, αλλά σκεφτείτε επισταμένως κάθε απόφαση που μπορεί να είναι αμετάκλητη, καθώς αυτή η ενέργεια μπορεί να φύγει όσο γρήγορα ήρθε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθετε σπίθες να αιωρούνται στην ατμόσφαιρα; Επειδή το αντικείμενο του πόθου σας μπορεί να μην είναι «διαθέσιμο», κάντε με σύνεση την πιθανή προσέγγισή σας. Όσο ενθουσιώδης κι αν είναι μια εμπειρία για λίγες ώρες, η επίδραση της όψης θα περάσει γρήγορα και θα πρέπει να χειριστείτε την πραγματικότητα και τις επιπτώσεις. Ίσως είναι καλύτερα να στραφείτε στην αναζήτηση πιο προσιτών ρομαντικών επιλογών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσέξτε τα «φιλικά πυρά». Αν θεωρείτε ότι είναι αμοιβαία η έλξη, να τολμήσετε να την εξερευνήσετε. Αλλά μην ορμήσετε ασύνετα σε κάτι που δεν θα έχει επιστροφή, καθώς αυτή η πλανητική συγκυρία προσδίδει μια τάση απερισκεψίας. Μην ρισκάρετε μια φιλία.

ΛΕΩΝ

Μάχες ισχύος δεν συντελούνται μόνο εντός της επαγγελματικής αρένας. Οι φίλοι θα σας κάνουν ενδιαφέρουσες συστάσεις ή να προωθηθείτε μέσω διαδικτύου. Μπορείτε να βελτιώσετε το προφίλ και τη φήμη σας. Προσεγγίστε άτομα που θαυμάζετε, γνωστοποιήστε ένα πρόσφατο επίτευγμά σας και αναδείξτε τον ενθουσιασμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πάντα μπορείτε να διευρύνετε κι άλλο τα δίκτυά σας. Περάστε σε καινούργιους τομείς, εμπλουτίστε τις παραμέτρους αναζητήσεων, αναζητήστε άτομα με επιρροή σε άλλα μέρη του πλανήτη. Η χημεία μπορεί να σας φέρει κοντά με ανθρώπους από εντελώς διαφορετικά υπόβαθρα. Αλλά εξερευνήστε χωρίς να δώσετε υποσχέσεις, καθώς αυτή η επίδραση είναι παροδική. Μόνο ο χρόνος θα δείξει τι θα μείνει και τι όχι.

ΖΥΓΟΣ

Καταλήξτε αν θέλετε να βρεθείτε πιο κοντά ή πιο μακριά. Ίσως νιώσετε έντονες έλξεις με ταυτόχρονη λαχτάρα για περισσότερη αυτονομία, δηλαδή θα είστε σε σύγχυση. Αν χρειάζεστε χώρο να αναπνεύσετε σε μια πιεστική φιλία ή σχέση, μην κάψετε τις γέφυρες. Αρκεστείτε να θέσετε την ανάγκη και τα όριά σας, χωρίς να μειώσετε την χαρωπή σας διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε άμεση ανάγκη από προσωπικό χρόνο. Μην νιώσετε τύψεις γι’ αυτό, ακόμη και οι πιο δομημένοι άνθρωποι χρειάζονται μια υγιή δόση αυτονομίας. Μιλήστε με ειλικρίνεια, παραμείνετε γνήσιοι και αυθεντικοί και θα κερδίσετε περισσότερη εκτίμηση από το περιβάλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αξεσουάρ της ημέρας χρίζεται κάθε επίκαιρο μέσο εξάσκησης. Θα εμπνευστείτε να εκσυγχρονίσετε τις συνήθειες σας όσον αφορά την υγεία. Από την εξάσκηση μέχρι τη διατροφή σας, θα θέλετε να δοκιμάσετε όσα θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας. Αλλά επειδή η επίδραση της όψης είναι παροδική, μην δεσμευτείτε άμεσα σε κάποια σχετική αγορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανεμελιά σας παίρνει τα ηνία. Είναι επιτακτική η ανάγκη σας να δώσετε διέξοδο στην ένταση, από μια τολμηρή ενδυματολογική επιλογή μέχρι τα συναισθήματα. Αλλά να ξέρετε ότι η αυτή η ενέργεια θα φύγει τόσο γρήγορα όσο ήρθε, καλός είναι ο ενθουσιασμός, όμως χρειάζονται εχέγγυα πριν παραδοθείτε σε οτιδήποτε «λάμπει».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε έτοιμοι για μια εσωτερική ανανέωση; Ρίξτε μια ματιά στους χώρους σας και τολμήστε. Προσθέστε μοντέρνες πινελιές σε μια κλασική διακόσμηση, ο συνδυασμός παλιού και νέου θα προσδώσει μια ενθουσιώδη χροιά. Το βασικό είναι να εκφράζει την προσωπικότητά σας και να έχετε εξασφαλίσει την έγκριση και συμβολή των λοιπών κατοίκων του σπιτιού.

ΙΧΘΥΕΣ

Τολμήστε να μοιραστείτε, εκφράστε τις αλήθειες σας. Η αυθεντικότητα μπορεί να σας ανοίξει πολλές καινούργιες πόρτες, αρκεί να μιλήσετε με διακριτικότητα για να μην σοκάρετε τους άλλους. Μην ορμάτε στις προσεγγίσεις σας, πάρτε χρόνο για να εξερευνήσετε τα νέα σας μονοπάτια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment