• Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Peristeri News
Οκτώβριος21/ 2021

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Ανάγκη για χαλάρωση και συναισθηματική ισορροπία.

ΚΡΙΟΣ

Αξιοποίησε την ημέρα για να περάσεις όμορφα γιατί απολαμβάνοντας μικρά καθημερινά πράγματα θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου. Προσοχή καθώς οι αναμνήσεις έρχονται στο μυαλό σου και φροντίζουν να σε μπερδεύουν και να ρίχνουν την ψυχολογία σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι φιλικές σχέσεις σε προβληματίζουν καθώς θέλεις να περνάς καλά αλλά δεν έχεις σαφή εικόνα για τις προθέσεις των προσώπων που συναναστρέφεσαι. Είναι σημαντικό να μην δείξεις εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που υπόσχονται πολλά αλλά δεν γνωρίζεις πραγματικά πως μπορεί να σκέφτονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι απαραίτητο να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις να επιτύχεις σε κοινωνικό επίπεδο, καθώς δεν σου είναι εύκολο να δεις ξεκάθαρα ποια εικόνα θέλεις να έχουν οι άλλοι για εσένα και τι πραγματικά σε πρεσβεύει. Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε συζητήσεις που πιθανότατα θα ξεφύγεις λόγω έντονου συναισθηματισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ευχάριστη διάθεση σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες προκύψουν μέσα στην ημέρα καθώς δημιουργείς τις συνθήκες για να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που σε ευχαριστούν ιδιαίτερα. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις πιθανές εντάσεις υπερασπιζόμενος τις απόψεις σου.

ΛΕΩΝ

Το άγχος και οι ανασφάλειες μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σου καθώς η διαχείριση είναι δύσκολη. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα αφού είναι εύκολο να εκδήλωσης καχυποψία και να χάσεις την ψυχραιμία σου δημιουργώντας προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς επιδιώκεις να λύσεις πιθανά ζητήματα που έχουν δημιουργήσει δυσαρμονία. Η επικοινωνία δεν θα είναι εύκολη γι’ αυτό φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος και ήρεμος σε αυτά που έχεις να πεις.

ΖΥΓΟΣ

Η καθημερινότητα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς έχεις αναλάβει πολλές υποχρεώσεις και αυτό αυξάνει κατακόρυφα το άγχος. Φρόντισε να εκτονώσεις την ένταση μέσω της γυμναστικής ή κάποιου είδους ασκήσεις που μπορεί να σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να δεις με ψυχραιμία τα ζητήματα που σε ενδιαφέρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα και να δημιουργήσεις το κατάλληλο σκηνικό διασκέδασης και χαράς που ονειρεύεσαι για εσένα και την παρέα σου. Η επιμονή στις απόψεις σου και η καχυποψία που ενισχύεται δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε συγκρούσεις χαλώντας την όμορφη ατμόσφαιρα και τις χαλαρές στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η οικογένεια έρχεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς είναι πιθανό να σε απασχολήσουν ζητήματα εντός της που θα σου δημιουργήσουν κυκλοθυμία και νευρικότητα. Προσοχή σε συζητήσεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου και δεν θα καταλήξουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επικοινωνία με τα κοντινά σου πρόσωπα λειτουργεί ανακουφιστικά καθώς βρίσκεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από τα πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζεις και να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Πρόσεξε το απόγευμα γιατί οι παρεξηγήσεις μπορεί να προκύψουν με ευκολία και να δημιουργήσουν εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά ζητήματα μπορεί να ενισχύσουν την ανασφάλεια που εκδηλώνεται σε όλο το φάσμα των σχέσεων σου. Αφοσιώσου στο να περάσεις όμορφα και να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής χωρίς εντάσεις και αντιδικίες που δεν αφήνουν περιθώρια για χαλαρές στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορείς να εκδηλώσεις με ευκολία αυτό που νιώθεις αλλά είσαι ξεκάθαρος και ρεαλιστής; Αυτό είναι το ζητούμενο σήμερα καθώς με ευκολία μπορείς να μπερδευτείς και να μπερδέψεις τους γύρω σου. Φρόντισε να μην μπεις σε σημαντικές συζητήσεις που δεν θα οδηγήσουν πουθενά.

Ετικέτες: