PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα δείτε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων.

ΚΡΙΟΣ

Η έναρξη της γενέθλιας περιόδου σας πατά το κουμπί ανανέωσης στις πιο ευχάριστες πτυχές σας. Αν το τελευταίο διάστημα νιώθατε πιεσμένοι και κάπως βαρείς, μπορείτε να αναθαρρήσετε. Οι ενεργειακές σας δεξαμενές γεμίζουν ξανά και γίνεστε εξαιρετικά αποδοτικοί. Αν κάτι δεν εξυπηρετεί πλέον σε κάτι, μην προσπαθήσετε καν να το επιδιορθώσετε. Ξεφορτωθείτε οτιδήποτε δεν σας δίνει χαρά. Βάλτε σε πρώτο πλάνο όσα κεντρίζουν το πάθος σας και μέσα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες το όνομά σας θα φωταγωγηθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθάνεστε απίστευτα νωχελικοί και νυσταγμένοι. Μέχρι τις 19 Απριλίου καλείστε να επαναφορτιστείτε με όποιον τρόπο επιλέξετε. Θέστε την προσωπική σας φροντίδα ως προτεραιότητα. Απολαύστε χαλαρωτικά αφρόλουτρα και αναζωογονητικά μασάζ, διαλογιστείτε ή κάντε γιόγκα. Μπορεί να αναδυθούν ξανά όσα θέματα έχουν βαλτώσει. Φροντίστε να απαλλαγείτε πλέον από αυτά, ακόμα και με τη βοήθεια ενός θεραπευτή ή ειδικού. Κάθε δημιουργική δραστηριότητα μπορεί επίσης να συμβάλει σε αυτή την καθαρτική διεργασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ώρα να μετατρέψτε τα ατομικά σας εγχειρήματα σε ομαδικούς στόχους. Οι συνεργασίες θα εμφυσήσουν νέα πνοή στα σχέδιά σας για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Δεν πρόκειται να χαθείτε στο πλήθος, καθώς οι ανταλλαγές ιδεών και η διεύρυνση των δικτύων σας θα ενδυνάμωση την ατομική σας αποτελεσματικότητα. Αν διατηρείτε κάποιες παλιομοδίτικες πρακτικές, είναι καιρός να αναβαθμίσετε τις ηλεκτρονικές συσκευές και τις εφαρμογές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ετοιμαστείτε να λάμψετε, η καριέρα σας έχει τη δυναμική να εκτοξευτεί σε νέα ύψη. Να είστε σε ετοιμότητα και ανοικτοί ακόμα και για τις πιο απρόβλεπτες ευκαιρίες. Μπορούν να σας φέρουν την ηγετική θέση ή την προαγωγή που λαχταράτε. Μόνο φροντίστε να μην παραμελήσετε την κοινωνική σας ζωή εξαιτίας της αφάνταστης ανόδου σας. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες δεν πρέπει να χάσετε την επαφή με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΛΕΩΝ

Η διάθεσή σας για περιπλάνηση παίρνει τα ηνία, να ευχαριστείτε γι’ αυτό. Όλος ο κόσμος είναι το καινούργιο σας πεδίο, γι’ αυτό αναζητήστε κάθε μέσο για να τον εξερευνήσετε. Ακόμα και στην περιοχή σας μπορεί να ανακαλύψετε σημεία «διαμάντια», για τις ψυχαγωγικές ή μαθησιακές σας αναζητήσεις. Η περίοδος είναι ιδανική για να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο, με διαδικτυακά σεμινάρια και εργαστήρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και οι επιλογές σας είναι αναρίθμητες. Μιας και οι πάντες θα έλκονται προς εσάς, φροντίστε εσείς να κατευθυνθείτε εκεί που σας ενδιαφέρει. Χρειάζεστε ακέραιους συνοδοιπόρους, όχι μια αυλή από κόλακες. Αυτές οι ηλιακές ακτίνες θα ευνοήσουν και μια σχέση που βρίσκεται στα πρόθυρα της δέσμευσης. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, κάντε τα μαγικά σας πίσω από κλειστές πόρτες. Δεν έχει σημασία αν είναι στο σπίτι σας ή σε μια απόδραση που θα οργανώσετε για το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ

Η αγάπη θριαμβεύει, ο προβολέας θα φωτίσει τον αγαπημένο σας τομέα, τα δυναμικά δίδυμα. Ίσως τον τελευταίο καιρό να ήσασταν πιεσμένοι από τη δουλειά, με προτεραιότητα τα καθήκοντα και την παραγωγικότητα. Αλλά πλέον μπορείτε να σηκώσετε το κεφάλι και να πάρετε μια ανάσα, καθώς θα αρχίσετε να λαμβάνετε τους καρπούς των κόπων και της επιτυχίας σας. Μέχρι τις 19 Απριλίου τα πρακτικά θέματα θα κυλούν σαν καλολαδωμένη μηχανή. Έτσι θα έχετε τον χρόνο να ξαναβρείτε την υγιή ισορροπία και την ελευθερία μέσα από τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κινηθείτε με σύνεση και ηρεμία, μειώσετε ταχύτητα. Το τελευταίο διάστημα βιώσατε χαρές, λάμψη και δράση. Αλλά πρέπει πλέον να παραχωρήσετε τους προβολείς σε άλλους. Επενδύστε την ενέργειά σας στο παρασκήνιο και τις υποχρεώσεις που έχετε παραμελήσει, φροντίστε την υγεία και τη διατροφή σας. Μέχρι τις 19 Απριλίου, η βελτίωσή σας από μέσα προς τα έξω μπορεί να γίνει το ευχάριστο πάθος σας. Μιλώντας για «έξω», θα σας ευνοήσει η εξάσκηση στην ύπαιθρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεσκονίστε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα. Όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω σας, γι’ αυτό αξιοποιήστε την περίοδο μέχρι τις 19 Απριλίου. Εκφράστε όσα θέλετε να μοιραστείτε ή να διδάξετε και θα διευρύνετε απίστευτα τον κύκλο των ακολούθων σας. Αν σκέφτεστε μια ανοιξιάτικη ανανέωση, αρχίστε να μελετάτε τις τάσεις της μόδας στα περιοδικά και το διαδίκτυο. Επίσης, αφήστε τώρα και την καρδιά σας ελεύθερη. Τολμήστε να εκφραστείτε και να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθετε την ατμόσφαιρα να μυρίζει Άνοιξη; Θα σας μετατρέψει σε σπιτόγατους αντί για περιηγητές. Καλή είναι κι αυτή η πτυχή της ζωής, με την ευκαιρία να φωλιάσετε και να απολαύσετε τη θαλπωρή του σπιτικού σας. Οι αγαπημένοι σας θα είναι εκεί για να μοιραστείτε όμορφες στιγμές, μιας και η περίοδος ενδείκνυται για να δώσετε προτεραιότητα την οικογένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενδιαφέρεστε να αναλάβετε δημόσια πόστα; Μέχρι τις 19 Απριλίου σας αναμένουν ευχάριστες περιπέτειες κοντά στο σπίτι, παρά τη νομαδική ιδιοσυγκρασία σας. Ασχοληθείτε με τους διαδικτυακούς φίλους σας, για να κάνετε πιο γνήσιες τις κάθε είδους επαφές. Ίσως σας εκπλήξει το συνεργατικό κλίμα από τα μέρη που επισκέπτεστε σε καθημερινή βάση. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για εσάς, για να φροντίσετε να ανθίσουν οι ουσιαστικές σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ.

Αρχίστε να μαζεύετε τα γιορταστικά διακοσμητικά, η γενέθλια περίοδός σας φτάνει στο τέλος της. Είναι καιρός να σηκώσετε τα μανίκια και να περάσετε στην παραγωγικότητα. Είστε πανέτοιμοι να μπείτε σε αποδοτικούς ρυθμούς, να αρχίσετε να δοκιμάζετε τις καινούργιες ιδέες που έχετε ήδη στο μυαλό σας. Θέστε τα πιο δυνατά θεμέλια για τα φιλόδοξα σχέδιά σας, οργανωθείτε και στήστε τον προϋπολογισμό σας. Σύντομα θα αρχίσετε να εισπράττετε ουσιαστικά κέρδη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment