PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης.

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά και επαγγελματικά σας θέματα ίσως κλυδωνίζονται από τον Μάιο του 2018. Η συγκυρία σας δίνει πέντε μήνες περιθώριο, για να κάνετε αναθεωρητικές κινήσεις όσον αφορά τα χρήματά σας, έχετε πολύ χρόνο μπροστά σας για να αξιοποιήσετε άρτια αυτό το νέο κεφάλαιο στα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε μια σημαίνουσα ευκαιρία για να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στη ζωή σας. Γι’ αυτό προτιμήστε να κάνετε μια ανασκόπηση των δεδομένων σας, αντί να προσπαθήσετε να τους δώσετε ώθηση. Αξιοποιήστε την τεχνολογία και τις επικρατούσες τάσεις, πριν στήσετε τις καινούργιες στρατηγικές σας. Να θυμάστε ότι χρειάζεστε αρκετή υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χαλαρώστε με λίγη απομόνωση Αυτή η στροφή μέσα σας θα ηρεμήσει το μυαλό σας, για να εντοπίσετε τις πηγές έντασης που μπορείτε να αφαιρέσετε από τη ζωή σας. Όσο λιγότερα βάζετε στο πρόγραμμά σας, τόσο θα ισορροπείτε το πνεύμα και την ψυχολογία σας. Δεν αποκλείεται να έχετε δημιουργικές διαφωτίσεις, όσο κρατάτε ανοικτά τα κανάλια σας της έμπνευσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διαύγειά σας οξύνεται ως προς κάποιες ανεπίτρεπτες συμπεριφορές τρίτων. Αίφνης θα δείτε πολλά πράγματα όπως είναι, αντί για αυτό που θα θέλατε να είναι, αλλά όσα παραμερίζετε, δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν ιδεώδη. Η πρόκλησή σας πλέον θα είναι αν θα δράσετε και πώς. Η συμβουλή των άστρων είναι να μην κάνετε ανατροπές. Όταν η στιγμή θα είναι κατάλληλη, θα ξέρετε και ποιες εποικοδομητικές κινήσεις πρέπει να κάνετε, ακόμα κι αν χρειαστείτε όλο το διάστημα των επόμενων πέντε μηνών.

ΛΕΩΝ

Επιστρατεύστε το επαγγελματικό σας κριτήριο. Αυτό θα σας υποδείξει πότε να ωθήσετε τα πράγματα, πότε να μείνετε αδρανείς και πότε να επιστρέψετε στο σχεδιαστήριο. Καλό θα είναι να κάνετε μια ανάπαυλα, ως υπενθύμιση ότι η ζωή είναι ένα ταξίδι χωρίς συγκεκριμένο προορισμό. Συνεχώς ωριμάζετε, ενώ εξελίσσετε και τη δεξιοτεχνία σας. Μόνο προσέξτε να μην αποθαρρύνεστε εύκολα, επειδή η διαδρομή προς έναν στόχο σας είναι μακρύτερη από το αναμενόμενο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια μείωση ταχύτητας δεν σημαίνει παραίτηση. Μην εκπλαγείτε αν συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να κάνετε βήματα πίσω σε ένα υπερβολικά φιλόδοξο σχέδιό σας. Αν και δεν θα εγκαταλείψετε τα εγχειρήματα που έχετε σε εξέλιξη, αποδεχθείτε ότι θα κινήστε με μειωμένους ρυθμούς. Στο μεταξύ, αναζητήστε τρόπους εξέλιξής σας μέσα από την κοινωνική ευθύνη.

ΖΥΓΟΣ

Προετοιμαστείτε για μια βαθιά βουτιά μέσα σας. Η ζωή σας μπορεί να πάρει μια σουρεαλιστική χροιά, ίσως εμπνεύσει μια μελέτη όσον αφορά τις σχέσεις. Από το πώς και γιατί δένεστε με κάποια άτομα, μέχρι το πώς επενδύετε τον χρόνο και τα χρήματά σας. Μην βιαστείτε, αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να αναβαθμίσετε την προσέγγισή σας στις πιο σημαίνουσες σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πάψτε να κρύβετε το κεφάλι σας στην άμμο όσον αφορά τις σχέσεις σας. Καμία δεν θα παραμείνει ίδια. Μην περιμένετε να προκύψει κάτι μαγικά, για να αναταράξει σημαντικούς δεσμούς σας. Πρέπει να πείτε ή να κάνετε εσείς κάτι, ώστε να υπάρξει πρόοδος. Δεν είναι εύκολο να φτάσετε στη ρίζα των προβλημάτων σας, αλλά αν τα θίξετε ανοικτά, μπορούν να βρεθούν λύσεις. Σηκώστε τα μανίκια και πιάστε δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έπονται αναταράξεις στην καθημερινότητα και τις συνήθειες σας. Ακόμα κι αν σας αγχώσει αρχικά αυτή η αναστροφή, αποτελεί μια ευεργετική ευκαιρία να απαλλαγείτε από την ανάγκη για συνεχή έλεγχο. Βελτιώστε τομείς που χρειάζονται επιπλέον προσοχή, όπως η ισορροπία ανάμεσα στη ζωή και τη δουλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσωπική σας ζωή μπορεί να πάρει οποιαδήποτε κατεύθυνση στο εξής. Ίσως να χωρίσουν οι δρόμοι σας με ένα ερωτικό ενδιαφέρον, είτε να χάσετε την εστίασή σας. Η καλύτερη επιλογή είναι να στραφείτε μέσα σας, να συνειδητοποιήσετε πόσα και τι δίνετε όσον αφορά την αγάπη. Και όσο θα διερευνάτε τους νόμους της έλξης, ασχοληθείτε με κάποιο δημιουργικό εγχείρημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν το σπίτι σας δεν είναι ένα γαλήνιο και υποστηρικτικό άδυτο, είναι καιρός να κάνετε μεγάλες αλλαγές. Διαθέστε χρόνο και κάντε τα πάντα όπως θέλετε εσείς, θέστε πραγματικά μεγαλεπήβολους στόχους για αρκετά χρόνια στο μέλλον, ειδικά όσον αφορά το πού θα «ριζώσετε» και με ποιον.

ΙΧΘΥΕΣ

Γίνετε πιο σαφείς. Στην κάθε τύπου επαφή σας, δεν πρέπει να αφήνετε περιθώριο ερμηνειών ή παρερμηνειών. Η λεκτική έκφραση είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, πρέπει να μπείτε πιο βαθιά. Φροντίστε στο μεταξύ να βελτιώσετε τα μηνύματά σας, με όποιον τρόπο επιλέξετε να τα στέλνετε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment