• Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Peristeri News
Ιούνιος17/ 2021

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Θα υπάρξει ανάγκη για οργάνωση τακτοποίηση και διεκπεραίωση.

ΚΡΙΟΣ

Προσέξτε τον υπερβολικό φόρτο εργασίας, πριν αναλάβετε κάτι επιπλέον, ελέγξτε αν είναι υπό έλεγχο τα τωρινά σας καθήκοντα. Απλοποιήστε το περιβάλλον σας για να μην λειτουργεί μεγεθυντικά στο μάτι, τακτοποιήστε τα πολλά χαρτιά και άλλα άχρηστα που βρίσκονται γύρω σας. Αξιοποιήστε τη λογική σκέψη σας για να στήσετε μια πιο αποδοτική καθημερινότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Περνάτε σε μια φάση πάθους και «άτακτης» διάθεσης. Γι’ αυτό απολαύστε να είστε στο επίκεντρο της προσοχής, στις διαπροσωπικές σας επαφές ή με όσα θα αναρτάτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά να ξέρετε ότι υπό αυτές τις ακτίνες μπορεί να κάνετε και υπερβολές ή να είστε ανυπόμονοι. Φροντίστε να αφήνετε τους άλλους να τελειώνουν τις προτάσεις τους, ίσως αυτές οι τελευταίες λέξεις να είναι και οι καλύτερες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η άνεσή σας γίνεται πρωταγωνιστής. Αν πρέπει να βγείτε από το σπίτι, ντυθείτε όσο το δυνατόν πιο άνετα και βολικά. Αν μπορείτε να μείνετε μέσα, ενδώστε στην ζεστή και ήρεμη διάθεσή σας. Ένα φλιτζάνι τσάι και η χαλαρωτική μουσική θα βοηθήσουν για να έρθετε πιο κοντά και με τους δικούς σας ανθρώπους. Και αφού ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας, πηγαίνετε κατ’ ευθείαν για ένα απολαυστικό αφρόλουτρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε βέβαιοι ότι «εκπέμπετε» τα σωστά μηνύματα; Αναζητήστε τις χρυσές τομές σε κάθε διαπροσωπική επαφή με διερευνητικούς διαλόγους, αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις. Αν ενδιαφέρεστε για κάποιες συνεργασίες, δοκιμάστε πρώτα τους πιθανούς υποψηφίους. Αν δεν μπορείτε να τηρήσετε κάποια χρονοδιαγράμματα, να είστε ειλικρινείς και να ζητήσετε παράταση.

ΛΕΩΝ

Μην αναβάλετε άλλο τις υποχρεώσεις σας. Η πραγματική πρόκληση για εσάς, θα είναι να κινηθείτε με πιο χαρωπή διάθεση αντί να βιάζεστε. Μην αντισταθείτε στην ανάγκη για πολυτέλεια που σας χαρακτηρίζει, μπορείτε να την αξιοποιήσετε τη ακόμα και στην εργασία. Ντυθείτε όσο όμορφα θέλετε για την κάθε περίσταση, ακολουθήστε τη λίστα προτεραιοτήτων σας και να επιβραβεύετε τον εαυτό σας για κάθε ολοκλήρωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή είναι η δική σας στιγμή. Δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τους πολλούς, ούτε να αναμένετε από άλλους να ακολουθήσουν τον δικό σας ρυθμό, διοχετεύστε την εύνοια της ατμόσφαιρας σε εγχειρήματα που εκφράζουν εσάς. Πριν καν οι άλλοι ανταλλάξουν «καλημέρες», θα έχετε ήδη κάνει την πρωινή σας εξάσκηση και θα έχετε βάλει σε σειρά τις υποχρεώσεις σας. Αξιοποιήστε όλη αυτή την ενέργεια, ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξετε την ώρα για κάποιες φιλικές επαφές.

ΖΥΓΟΣ

Μπορείτε να μειώσετε τον ρυθμό σας; Επειδή θα είναι δύσκολο να είστε πολύ παραγωγικοί, αλλάξτε το πρόγραμμά σας. Έτσι θα έχετε χρόνο για να σκεφτείτε περισσότερο και να οραματιστείτε τις μελλοντικές αποστολές σας. Αν κάποιες υποχρεώσεις δεν αναβάλλονται, χειριστείτε τις πρώτες. Μετά κάντε έναν περίπατο ή διαβάστε ένα βιβλίο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στρέψτε την περιέργειά σας σε όσα συμβαίνουν στον έξω κόσμο. Μιας και είστε άτομα της ομάδας, δεν είναι απαραίτητο να ξέρετε όλα τα άτομα ή τα θέματα που την αφορούν, ξεπερνώντας την αρχική αδεξιότητα, μπορεί να γνωρίσετε ικανούς μελλοντικούς συνεργάτες αλλά και καινούργιους φίλους. Είναι καλή ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό και τις εφαρμογές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χειροκροτήστε τα άτομα της ζωής σας, οι φίλοι θα πρωταγωνιστήσουν. Ίσως κάποιος να χρειάζεται βοήθεια ή επιπλέον προσοχή, είτε να έχει μια ενδιαφέρουσα πρόταση για εσάς. Αδράξτε την ευκαιρία και κάντε τα βήματα που πρέπει. Τα επαγγελματικά σας σχέδια έχουν προοπτικές να υλοποιηθούν, αρκεί να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις και επαφές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συνήθως το μέσο της εβδομάδας δεν ενδείκνυται για ιδιαίτερο αυθορμητισμό. Είναι καιρός να παραμερίσετε την υπερβολική υπευθυνότητα, να σκέφτεστε τόσο το κάθε βήμα σας. Ακολουθήστε λίγο στη ροή των πραγμάτων, δεν ρισκάρετε τις δικλείδες ασφαλείας. Ενδώστε στο πνεύμα της εξερεύνησης σε νέα πεδία και με άγνωστα υλικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εστιάστε στους στόχους σας και μην παρεκκλίνετε από αυτούς. Μπορεί η πληθώρα πικάντικων μηνυμάτων με ένα ιδιαίτερο άτομο, να απαιτεί πλέον μια δια ζώσης συνάντηση και μπορεί να χρειαστείτε αρκετό χρόνο για να υλοποιήσετε όλα όσα λαχταράτε. Γι’ αυτό ολοκληρώστε υπεύθυνα τις υποχρεώσεις σας πριν φύγετε. Ακόμα και οι πλατωνικές επαφές θα σας γεμίσουν ενέργεια και ικανοποίηση. Μην εκπλαγείτε αν ολοκληρώνετε τις προτάσεις των άλλων και νιώθετε πιο κοντά από ποτέ.

ΙΧΘΥΕΣ

Στρέψτε τον προβολέα στις συνεργασίες, συνειδητοποιήστε τα άτομα που είναι πάντα στο πλευρό σας. Μπορεί να πρόκειται για το ταίρι σας, έναν συνεργάτη ή έναν στενό φίλο. Είναι καιρός να αρχίσετε να δείχνετε την ευγνωμοσύνη σας, ακούγοντας περισσότερο και μιλώντας λιγότερο.

Ετικέτες: