PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 15 Απριλίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Αισιόδοξες διαθέσεις, θα εκδηλωθεί ανάγκη για επικοινωνία και συναναστροφή.

ΚΡΙΟΣ

Προτιμήστε να τελειοποιήσετε την τεχνική σας στην παρατήρηση. Μην πιεστείτε να αναλάβετε κάτι, που ακόμη δεν ξέρετε αν θέλετε να δεσμευτείτε. Πριν βάλετε υπογραφές ή συμπληρώσετε τις ανάλογες αιτήσεις, κάντε μια πιο ενδελεχή εξέταση των λεπτομερειών. Αυτή η γνώση μπορεί να σας υποδείξει και άλλες πιθανότητες. Και ίσως βρείτε κάτι που πραγματικά να λαχταράτε να μετάσχετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Πάρτε θέση στη γραμμή σχεδιασμού. Αλλά όσο έτοιμοι κι αν νιώθετε για τα επόμενα βήματα, πρώτα χρειάζεστε μια λίστα προτεραιοτήτων. Η καταγραφή των εκκρεμοτήτων θα ελαχιστοποιήσει κάθε πιθανό ανασταλτικό παράγοντα και όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι καιρός να διαθέσετε περισσότερο χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάτε, κλείστε τις ηλεκτρονικές συσκευές όταν είστε μαζί, οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο μπορούν να περιμένουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η λάμψη σας γίνεται πιο έντονη. Να είστε τολμηροί όταν εκθέτετε τις απόψεις σας, δικαιούστε ακόμα και να υπερβάλετε κάπως. Ένας ηγετικός ρόλος θα σας δελεάσει και αν σας λείπουν γνώσεις ή εμπειρία, αρχίστε και θα μαθαίνετε καθ’ οδόν. Με τη στήριξη των πιστών συμμάχων σας, μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο πιο γρήγορα απ’ όσο νομίζετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι στη φύση σας να είστε υποστηρικτικοί, να προσφέρετε έναν συμπονετικό ώμο και να είστε καλοί ακροατές. Αυτή η στάση σας ευνοεί και τη φήμη σας, τόσο στους φιλικούς όσο και τους συνεργατικούς κύκλους σας. Αφήστε την ευαισθησία σας να εκδηλωθεί, αρκεί να διατηρείτε συνειδητά τα απαιτούμενα όρια. Πρέπει να ενδυναμώνετε τους άλλους, όχι να τους αποδυναμώνετε με την εμπλοκή σας.

ΛΕΩΝ

Δεν είστε άτομα που υποχωρούν για χάρη του συνόλου. Αν πιστεύετε κάτι, θα το εκφράσετε ακόμα κι αν αντιτίθεται στις θέσεις των άλλων. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι την κυκλοθυμική πτυχή σας. Όσο δικαιολογημένη κι αν είναι μια έξαψή σας, μην χάσετε το κοινό σας από τις παθιασμένες διατριβές σας, η ήρεμη παράθεση των πραγματικών στοιχείων θα διευρύνει το πιστό κοινό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ακόμα και η πιο φιλόδοξη διαδρομή ξεκινά με ένα πρώτο βήμα και τώρα μπορείτε να κάνετε πραγματικά άλματα. Αλλά αν νιώθετε να εστιάζετε στην επιτυχία και μόνο, ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί, μην πατάτε πάνω σε άλλους για να ανελιχθείτε, αναζητήστε τρόπους να συνεργαστείτε. Αυτή η επιλογή θα διασφαλίσει ότι θα έχετε συμμάχους καθώς οδεύετε προς την κορυφή.

ΖΥΓΟΣ

Η ειλικρίνεια είναι η μόνη επιλογή σας. Επιστρατεύσετε την απαράμιλλη διπλωματία σας για όσα θέλετε να πείτε, ώστε να μην θίξετε κανέναν. Μην παραμερίσετε κανένα θέμα που απαιτεί προσοχή, απλώς αλλάξτε κάποιες συγκυρίες για να έλξετε περισσότερους συμμάχους. Οι διάλογοί σας θα είναι εποικοδομητικοί, όσο εστιάζουν στην εύρεση λύσεων και όχι στην αναπαραγωγή των προβλημάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γοητεία σας λαμβάνει επιπλέον ώθηση. Μην αμφισβητείτε τις ερωτικές δονήσεις που λαμβάνετε από ένα ιδιαίτερο άτομο, χωρίς να σας υποχρεώνει κάτι να προχωρήσετε. Σταθμίστε τη χημεία αλλά μην δεσμευτείτε, η διατήρηση των υγιών αποστάσεων θα διασφαλίσει τα άλματα που μπορούν να γίνουν παρασκηνιακά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σκεφτείτε τα πάντα εις διπλούν. Για την προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή, τώρα ενεργοποιείται ο νόμος της έλξης των αντιθέτων, ένα άτομο εντελώς αντίθετο από εσάς, μπορεί τελικά να συμπληρώσει τα ταλέντα σας. Φροντίστε περισσότερο την ενδυνάμωση των σχέσεών σας, ρωτήστε τους ανθρώπους σας αν θέλουν κάτι παραπάνω από εσάς. Να κάνετε και υποχωρήσεις για να τους ευχαριστήσετε, αν αυτό θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάθε εικόνα γίνεται συνολική μόνο όταν έχετε όλα τα κομμάτια της. Η επίγνωση για όλους τους τομείς, θα σας κάνει καλύτερο μέλος μιας παραγωγικής ομάδας και θα εντυπωσιάσετε τους συνεργάτες σας σηκώνοντας τα μανίκια μαζί τους. Μην υποτιμάτε τη δύναμη του να δίνετε το καλό παράδειγμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην παίρνετε τα πάντα τόσο στα σοβαρά, αποφύγετε να σας παρασύρουν τα προβλήματα των άλλων. Αντί να περιφέρεστε σαν να διαχειρίζεστε κρίσεις, επιλέξτε να ελαφρύνετε την ατμόσφαιρα με λίγο επιπλέον χιούμορ. Όταν βρίσκετε την εύθυμη πλευρά των πραγμάτων, ενεργοποιείτε την ενέργειά τους και βλέπετε τις πιο καινοτόμες λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε ευαίσθητοι σαν «σφουγγάρια» στην ενέργεια που σας περιβάλλει, γι’ αυτό θα είναι καλύτερα να αποφύγετε την πολυκοσμία και να αποτραβηχτείτε στην ηρεμία σας. Θα μειώσετε το άγχος αν καταναλώσετε λιγότερη καφεΐνη και ζάχαρη, κάντε υγιείς επιλογές που θα σας εξισορροπήσουν. Να θυμάστε ότι είστε αυτά που τρώτε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment