PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 13 Μαΐου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Θα υπάρχει ανάγκη για συναναστροφή και κοινωνικοποίηση.

ΚΡΙΟΣ

Μαζέψτε τα κοινωνικά φτερά σας και προσγειωθείτε. Ακόμα και μέσα στην πανδημία καταφέρατε να διατηρήσετε τις σημαίνουσες επαφές σας. Είναι η ιδανική στιγμή να συνειδητοποιήσετε πόσα έχετε πετύχει και τι σας απομένει. Απαλλαγείτε από ό,τι δεν είναι αποδοτικό πλέον, ανοίξτε χώρο για τις συναρπαστικές εξελίξεις που σας προσεγγίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Πόση «δουλειά» έχετε κάνει για τη ζωή σας τους τελευταίους έξι μήνες; Τώρα θα αρχίσετε να χτίζετε πάνω σε όσα στήσατε και εσείς σοφότεροι, θα πάρετε τα ηνία της οικοδόμησης μιας ισχυρής ομάδας. Με όπλα την τεχνολογία και τη σύνεσή σας, βάλτε σε κίνηση τα σχέδια διεύρυνσής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ετοιμαστείτε για απογείωση, μετά από έξι μήνες διεύρυνσης των προσωπικών σας οριζόντων, χωρίς να αποκλείεται να περάσετε σε νέα επίπεδα επιτυχιών. Αφού επιβεβαιώσετε τους στόχους σας, αξιοποιήστε τον καινοφανή ενθουσιασμό για να τους δώσετε σάρκα και οστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγνοήστε κάθε αρνητισμό και εστιάστε στα προσωπικά σας οράματα. Η ανάγκη σας θα είναι να διευρύνετε το οπτικό και γνωστικό σας πεδίο με ενθουσιασμό και μεγάλα όνειρα, εκείνα που λέγατε ότι θα πραγματώσετε «κάποια μέρα». Αυτή η μέρα καταφτάνει ορμητικά.

ΛΕΩΝ

Πόσο έντονα μπορούν να γίνουν τα αισθήματά σας; Ίσως να ξεπεράσουν όσα νομίζετε, γι’ αυτό θα αποζητάτε τις ψυχικές και διεγερτικές επαφές ή συμπράξεις. Διοχετεύστε την πνευματική σας διαύγεια στην αναζήτηση απαντήσεων για ερωτήματα ζωής και στήστε δεσμούς με γερά θεμέλια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συμπράξεις κυριαρχούν στη σκέψη σας, γι’ αυτό όλα μπορεί να κινηθούν γρήγορα και χαρωπά. Αν είστε αδέσμευτοι, τώρα θα αλλάξει αυτό το δεδομένο ή θα απολαύσετε την ανεξαρτησία σας. Οι δεσμευμένοι θα θέλετε να πειραματιστείτε με το ταίρι σας, ίσως ακόμη και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Είστε έτοιμοι να δουλέψετε για την προσωπική σας ευμάρεια. Ό,τι μπορείτε να φανταστείτε και να οραματιστείτε, μπορείτε και να το κάνετε πράξη και η αρμονική ιδιοσυγκρασία σας μπορεί να οραματιστεί τα πάντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ετοιμαστείτε να αλλάξετε κάποια «οικιακά» σχέδια, μπορεί σύντομα το σπιτικό σας να μετατραπεί σε επίκεντρο δημιουργίας. Χωρίς να προσπαθήσετε καν, μπορείτε να προωθήσετε και να γνωστοποιήσετε τα ταλέντα σας και μην διστάσετε να προμηθευτείτε τα απαραίτητα μικρόφωνα και προβολείς. Ακόμα και η προσωπική σας ζωή θα γίνει πιο ενθουσιώδης, γι’ αυτό αρχίστε να οργανώνετε αναλόγως την γκαρνταρόμπα σας, δεσμευμένοι και αδέσμευτοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν υπήρχαν σύνορα στις επικοινωνίες σας τους τελευταίους έξι μήνες. Αλλά τώρα η προσοχή σας θα στραφεί σε θέματα που αμελήσατε ή εντοπίσατε υπό τον περιορισμό της πανδημίας. Οραματιστείτε τη διαχείρισή τους και έχετε τη δυναμική να τα υλοποιήσετε τους επόμενους τρεις μήνες. Ακόμα και οι προσωπικές σας σχέσεις θα δεχθούν αλλαγές, στοχεύοντας πλέον στην ποιότητα αντί για την ποσότητα για τους στενούς δεσμούς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καιρός να αναθεωρήσετε τις επικοινωνιακές συνήθειες σας. Πρόκειται για την πλέον αίσια μετάβασή του για εσάς, ειδικά για τους τομείς των πωλήσεων και της προώθησης αλλά και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Για τους επόμενους τρεις μήνες προσεγγίστε τους κατάλληλους συμβούλους, που θα αναβαθμίσουν τους τρόπους προβολής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναζητήστε το χρήμα. Κάνατε ουσιαστική δουλειά με τον εαυτό σας τους τελευταίους έξι μήνες. Βρήκατε νέους στόχους και ξεκαθαρίσατε τα προσωπικά σας ζητούμενα. Πλέον είστε εντελώς διαφορετικοί, είστε έτοιμοι να αρχίσετε να γεμίζετε το ταμείο σας. Και μέχρι τις 28 Ιουλίου θα αποκτήσετε νέες πηγές εισοδήματος αλλά και αυτοπεποίθησης.

ΙΧΘΥΕΣ

Ετοιμαστείτε να διαχειριστείτε μια «καυτή» αποστολή. Αυτή είναι η έναρξη μιας περιόδου γεμάτης ζωτικότητα, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαλαρώσετε και να αναμένετε να έρθουν τα «δώρα» του, καλείστε να δράσετε ακόμα και με τολμηρά ρίσκα, καθώς θα έχετε πληθώρα ευκαιριών για να επανιδρύσετε τη ζωή σας. Εναπόκειται σ’ εσάς να τις εντοπίσετε και να τις αδράξετε, αξιοποιήστε όλη αυτή την τύχη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment