PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα έχετε τη δυναμική να καταφέρετε τα πάντα και να αποδιώξετε ότι δεν σας ικανοποιεί πλέον.

ΚΡΙΟΣ

Μην οπισθοχωρείτε στα ζητούμενά σας, προκλήσεις μπορεί να σας προσεγγίσουν από κάθε πλευρά, αλλά χωρίς λίγη εναντίωση, δεν υπάρχει ωρίμανση. Μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με ισχυρούς του επαγγελματικού ή κοινωνικού σας κύκλου. Τι σας αναστατώνει περισσότερο; Τι γίνεται όταν φτάνετε στα όριά σας; Διατηρήστε ως στόχο το να εξομαλύνετε τα πνεύματα και να μάθετε από κάθε συγκυρία. Κάτι πραγματικά καρποφόρο σας αναμένει στο άλλο άκρο αυτής της συγκυρίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αντισταθείτε στην παρόρμηση να «κόψετε» δρόμο. Η ειλικρίνεια είναι η μόνη επιλογή, για να διατηρήσετε την ακεραιότητα και τον αυτοσεβασμό σας. Μην εμπλακείτε καν σε συζητήσεις που δεν κατέχετε το θέμα τους. Θα πρέπει να καταβάλετε τον κόπο να μάθετε, είτε να παραδεχθείτε ότι δεν έχετε απαντήσεις. Αλλά θα αρχίσετε άμεσα να τις συλλέγετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κοινωνική επιδεξιότητά σας ίσως να μην αποδίδει τα αναμενόμενα. Αν βρεθείτε σε σύγκρουση με δικούς σας ανθρώπους, θα είναι πιο σοφό να ερευνήσετε τα αίτια. Ακόμα κι αν βλέπετε μια διάθεση κάποιου να σας εξαπατήσει, μην εμπλακείτε σε μάχες ισχύος. Φυσικά θα υπερασπιστείτε όσα θεωρείτε σωστά, αλλά με λογική και επιχειρήματα, όχι παρορμητικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ισορροπείτε με δεξιοτεχνία την προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή. Αλλά μπορεί να δυσκολευτείτε να τη διατηρήσετε τώρα. Αν θέλετε να διατηρήσετε την αρμονία στο περιβάλλον σας, μην εστιάσετε στην πτυχή σας της προσφοράς. Δώστε προτεραιότητα στις προσωπικές σας ανάγκες. Οι δικοί σας άνθρωποι θα ανταποκριθούν καλύτερα, όσο είστε ειλικρινείς και θέτετε όρια. Το ίδιο ισχύει και για τον εργασιακό σας χώρο με τους συναδέλφους.

ΛΕΩΝ

Η υπερβολική καταπόνηση θα βλάψει τον εαυτό σας και μόνο. Κινδυνεύετε να εξουθενωθείτε και να σας καταβάλουν οι υποχρεώσεις της εποχής. Από την άλλη πλευρά, η συγκυρία μπορεί να αποδειχθεί ευλογία για να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε ανάγκη από στήριξη. Στρατολογήστε τους κατάλληλους ανθρώπους και «εκπαιδεύστε» τους για τον τρόπο που θέλετε να εξελίσσονται τα πράγματα. Έτσι θα κερδίσετε πολύ περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πατήστε φρένο. Μειώστε την καφεΐνη που σας εξιτάρει, μειώστε ταχύτητα όταν μιλάτε ή γράφετε σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Δεν πρέπει να κάψετε γέφυρες με άτομα που προσπαθείτε να κερδίσετε. Ό,τι κι αν θέλετε να βγάλετε από μέσα σας, κρατήστε το στα «Πρόχειρα» μέχρι αύριο.

ΖΥΓΟΣ

Προσέξτε τις μάχες ισχύος. Δεν θα είναι εύκολο να κοιτάξετε με διαύγεια τις καταστάσεις που τεκταίνονται γύρω σας. Και μπορεί να βρεθείτε σε πεδία έντασης, αν μετράτε πόντους σε κάθε διαπροσωπική επαφή. Η ισονομία είναι θεμιτή σε ένα συνολικότερο επίπεδο, όχι σε καθημερινή βάση. Προτιμήστε να προσφέρετε περισσότερο, να ακούτε αντί να μιλάτε και στοχεύστε στην ευρύτερη αρμονία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην ζητάτε βοήθεια για τα πάντα, ούτε να τα μετατρέπετε σε σαπουνόπερα. Αν θέλετε στήριξη για το καθετί, θα εξουθενώσετε τους γύρω σας και θα απομακρυνθούν. Μήπως πίσω από αυτό, βρίσκεται ο φόβος σας να κάνετε λάθη; Καλύτερα να μειώσετε την ένταση που ασκείτε στους άλλους και να αρχίσετε να μαθαίνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν έχετε κανέναν λόγο να συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους, κάτι τέτοιο θα σας οδηγήσει σε λανθασμένη διαδρομή, είτε θα νιώσετε ότι δεν είστε επαρκείς. Μιας και το εγώ σας δεν είναι στα καλύτερά του, παραμερίστε τον ανταγωνισμό και αφεθείτε στην έμπνευση από τα επιτεύγματα άλλων. Ακόμα κι αν ζηλεύετε λίγο, δεν πειράζει. Μετατρέψτε κάθε αντίσταση σε εφαλτήριο, για να την κάνετε σύμμαχό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσέξτε περισσότερο τις αντιδράσεις σας, όσο κι αν αποζητάτε την αποδοχή, δεν μπορείτε να την εξαναγκάσετε. Πριν σας κατακλύσουν πικρίες στη διάρκεια διαλόγων, αποσυρθείτε ή θέστε αντιπροτάσεις. Να είστε ξεκάθαροι για τον χρόνο και την ενέργεια που είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε με άλλους. Για να μην δώσετε λανθασμένες εντυπώσεις, να δηλώσετε ευθέως αν κάτι δεν σας ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ατμόσφαιρα υποκρύπτει τάσεις να προκαλέσετε την τύχη σας. Είναι πιθανό να υποπέσετε σε γλωσσικά «φροϋδικά» ολισθήματα ή αυθόρμητους αρνητικούς σχολιασμούς. Κλείστε τα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης, πριν αναρτήσετε αυθόρμητα κάτι που θα μετανιώσετε αργότερα. Ασχοληθείτε με τον εντοπισμό της ρίζας του θυμού σας.

ΙΧΘΥΕΣ.

Δεν αποτελούν τα πάντα αφορμή για δράματα. Επειδή αναμένετε από τους άλλους να κάνουν πολλά για εσάς, ρισκάρετε να μην είναι παρόντες σε μια γνήσια ανάγκη. Από την άλλη πλευρά, εσείς είστε στήριγμα στις δικές τους δύσκολες στιγμές; Είναι καιρός να κάνετε κάποιες μετατροπές στη συμπεριφορά σας, για να ενδυναμώσετε σημαντικές σχέσεις. Και αυτό δεν γίνεται με το να κρύβετε θέματα κάτω από το χαλί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment