PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Ευνοούνται οι συλλογικές προσπάθειες, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στο κοινωνικό σύνολο.

ΚΡΙΟΣ

Οι προσπάθειες που κατέβαλες τελευταία για να πετύχεις τους στόχους σου, συναντούσαν δυσκολίες και καθυστερήσεις. Κι αυτό είναι κάτι που σε ενοχλούσε κι εξακολουθεί να σε ενοχλεί αφάνταστα, μέχρι τώρα. Ωστόσο, η ενέργεια φαίνεται να μετατοπίζεται και τα γεγονότα αρχίζουν να παίρνουν θετική τροπή. Αυτό σημαίνει πως είσαι σε θέση να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και να πετύχεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Επέλεξε την ελπίδα και τη θετική σκέψη σήμερα. Αυτό θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις με επιτυχία τις υποχρεώσεις σου και να απαλλαγείς από κάθε αρνητικότητα που σε κρατάει πίσω. Θα πρέπει επίσης να προσπαθήσεις να περιορίσεις το πείσμα και την τάση που έχεις να είσαι απόλυτος. Το να είσαι ανοιχτός σε ό,τι έχουν να πουν οι άλλοι, θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις που δεν είχες καν φανταστεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις αναλάβει πολλές ευθύνες και νιώθεις συγκλονισμένος. Φρόντισε όμως υπομονετικά και μεθοδικά να εκπληρώσεις μία προς μία τις υποχρεώσεις σου. Μόνο μ’ αυτόν τον τρόπο θα χαρίσεις στον εαυτό σου την ανακούφιση που επιθυμείς. Με το σημερινό πλανητικό σκηνικό, αν δουλέψεις με επιμέλεια και μεθοδικότητα, σύντομα θα απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πίεση που δέχτηκες τον τελευταίο καιρό, θα φτάσει στο απόγειό της σήμερα. Όμως μεγιστοποιεί και τα δικά σου όρια αντίστασης. Γι’ αυτό και θα νιώσεις συγκλονισμένος. Προσπάθησε να βάλεις κάποια απόσταση ανάμεσα σε σένα και τα προβλήματά σου, για να χαλαρώσεις. Θα άξιζε επίσης να μιλήσεις με τα κοντινά κι αγαπημένα σου πρόσωπα για να δεις αν μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τα πάντα στο μυαλό σου.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα δεις τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία. Κι αυτό θα σου δώσει τη δυνατότητα να αντιληφθείς την πραγματική δυναμική των καταστάσεων στις οποίες βρίσκεσαι, καθώς και τις προθέσεις των ανθρώπων γύρω σου. Θα μπορέσεις να αναδιοργανώσεις τη ζωή σου και να νιώσεις απόλυτα σίγουρος πως οι κινήσεις σου, είναι σωστές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συνθήκες είναι ιδανικές σήμερα, για να αφιερώσεις λίγο χρόνο και να κάνεις έναν εσωτερικό διάλογο με τον εαυτό σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να αξιολογήσεις τις ενέργειες και τις μεθόδους σου, ώστε να διορθώσεις τυχόν λάθη στο μέλλον και να διευκολύνεις την επίτευξη των στόχων σου.

ΖΥΓΟΣ

Όλος ο κόπος και η σκληρή δουλειά σου τελικά ανταμείβονται και παίρνεις την αποζημίωση που αποζητάς. Αυτό σε κάνει απίστευτα χαρούμενο και σου δίνει ηθική ικανοποίηση. Όλα τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σου, επιτέλους γίνονται πραγματικότητα. Τι άλλο θέλεις; Ωστόσο, μην επαναπαύεσαι στις δάφνες σου. Συνέχισε να εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο κάθε ευκαιρία για περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξη που έρχεται στο δρόμο σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εργάζεσαι κάτω από μεγάλη σύγχυση τον τελευταίο καιρό. Αυτό όμως, πρόκειται να αλλάξει. Τα σύννεφα τελικά εξαφανίζονται επιτρέποντάς σου να αποκτήσεις περισσότερη διαύγεια, που τη χρειάζεσαι στη ζωή σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αποσυμπιεστείς λιγάκι, απαλλάσσοντας τον εαυτό σου από τα άγχη των τελευταίων εβδομάδων. Δεδομένου ότι όλα μπαίνουν επιτέλους στη θέση τους, μπορείς να αντέξεις οικονομικά να κάνεις ένα διάλειμμα και να το απολαύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απροσδόκητες εξελίξεις είναι σίγουρο πως θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος σήμερα. Μην πανικοβάλλεσαι. Προσπάθησε να παραμείνεις ήρεμος και αφιέρωσε λίγο χρόνο για να καταλάβεις τι συμβαίνει. Αν οπλιστείς με δύναμη και υπομονή, σύντομα θα διαπιστώσεις, πως θα προσαρμοστείς γρήγορα στις νέες σου συνθήκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συνεχίζεις να μην αντιμετωπίζεις τα προβλήματά σου, με αποτέλεσμα να επανεμφανίζονται συνεχώς και να σε αγχώνουν. Πάρε μια απόφαση σήμερα και τακτοποίησε επιτέλους αυτά τα θέματα. Αυτό θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις λίγο. Μην ξεχνάς ότι τα αστέρια είναι στο πλευρό σου, δίνοντάς σου την αυτοπεποίθηση και την πίστη που χρειάζεσαι, για να πετύχεις ό,τι επιθυμούσες. Μην ενθουσιαστείς όμως υπερβολικά και βιαστείς να προχωρήσεις, γιατί ίσως κάνεις λάθη που θα φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που στόχευες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή είναι μια πολύ ευνοϊκή μέρα και θα έχεις θετικές εξελίξεις σχεδόν σε κάθε τομέα της ζωής σου. Ωστόσο μην αφήνεις την επιφυλακή σου, γιατί μπορεί να κάνεις απερίσκεπτα λάθη που θα σε οδηγήσουν να χάσεις όλο το έδαφος που κέρδισες πρόσφατα. Μείνε συγκεντρωμένος και συνέχισε να χρησιμοποιείς τη λογική σαν οδηγό, για τη λήψη των αποφάσεών σου. Αυτό θα σου επιτρέψει να κάνεις τις καλές στιγμές να διαρκέσουν και να απολαύσεις μια αίσθηση ευημερίας στη ζωή σου για πολύ καιρό ακόμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Πιθανόν να πιεστείς πολύ σήμερα και το πρόγραμμά σου φαίνεται μάλλον υπερβολικό. Ωστόσο τα αστέρια είναι στο πλευρό σου, για να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις όλο αυτό το άγχος και να εκπληρώσεις στην εντέλεια τις υποχρεώσεις σου. Μετά θα μπορέσεις να χαλαρώσεις και να αποσυμπιεστείς λιγάκι. Φρόντισε να ολοκληρώνεις τις εκκρεμότητές σου συντομότερα από εδώ και στο εξής, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να υποστείς ξανά τέτοια πίεση. Αυτός είναι ένας σίγουρος τρόπος για να φτάσεις στην κορυφή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment