PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 1 Απριλίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες δραστηριότητες, έμφαση θα δοθεί στην επικοινωνία.

ΚΡΙΟΣ

Σηκώστε τα μανίκια και μειώστε ταχύτητα. Αντί να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, αφήστε τη μεγάλη εικόνα και εστιάστε στο εδώ και τώρα. Η στρατηγική της επιτυχίας είναι να διαχωρίσετε τους στόχους σας σε μικρότερα βήμα και να χειρίζεστε ένα κάθε φορά. Με αργό και σταθερό ρυθμό, θα φτάσετε στη γραμμή τερματισμού πιο γρήγορα απ’ όσο νομίζετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Κοιτάξτε πιο προσεκτικά τα οικονομικά σας. Αν πρέπει να πάρετε μια σημαντική οικονομική απόφαση, ερευνήστε πρώτα διεξοδικά τις επιλογές σας, αν ανακαλύψετε παγίδες, εγκαταλείψτε τη συγκυρία. Αλλά αν όλα φαντάζουν εφικτά, πάρτε το υπολογισμένο ρίσκο. Να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, ίσως διαπιστώσετε ότι έχετε τελικά περισσότερες επιλογές απ’ όσες νομίζατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εξομαλύνετε την ατμόσφαιρα στις στενές σας σχέσεις. Είναι η στιγμή να ξεπεράσετε τις όποιες πικρίες, με έναν ειλικρινή και θερμό διάλογο. Θα κερδίσετε περισσότερα αναζητώντας τις χρυσές τομές αντί των ευθυνών κάθε πλευράς και αν όλα είναι ρόδινα στα πιο οικεία περιβάλλοντα, διαθέστε περισσότερο ποιοτικό χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καθημερινότητά σας χρειάζεται λίγη επιπλέον πρόληψη. Παραμερίστε κάθε πιεστικό διαιτολόγιο και την εξαντλητική γυμναστική, αναζητήστε ένα πρόγραμμα που σας εκφράζει. Μπορεί να αφορά τρέξιμο στο πάρκο, περισσότερα όσπρια ή λαχανικά, σνακ που θα έχετε φτιάξει οι ίδιοι στο σπίτι. Οι υγιείς επιλογές που απολαμβάνετε, θα γίνουν πιο εύκολα συνήθειες με διάρκεια

ΛΕΩΝ

Γνωστοποιήστε με ένταση τα μηνύματά σας. Πορευτείτε με αυτοπεποίθηση για ό,τι κι αν θέλετε να διεκδικήσετε, μόνο μην παρασυρθείτε τόσο από τον ενθουσιασμό, που παραμερίσετε τους υπόλοιπους από τον διάλογο. Ειδικά για τα συνεργατικά εγχειρήματα, πρέπει να ακούτε και την άποψη των συμμάχων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βάλτε το σπιτικό σας σε τάξη. Ακόμα κι αν συζείτε με το ταίρι σας, δηλώστε με ειλικρίνεια τις ανάγκες σας και αναζητήστε τις χρυσές τομές. Αν ένας συνάδελφος διαταράσσει το ήρεμο εργασιακό περιβάλλον σας, ζητήστε του ευγενικά να κατεβάσει τους τόνους του. Η διπλωματία θα κάνει άρτια δουλειά, για να αποφύγετε ενδεχόμενες συγκρούσεις.

ΖΥΓΟΣ

Σας αρέσει να παράσχετε συμβουλές και μπορεί να σας ζητηθούν από πολλούς τώρα. Η διέγερση της κοινοτικής και κοινωνικής σας πτυχής, θα σας κάνει άρτιους ακροατές για τα προβλήματά τους και ίσως να αρκεί αυτό μόνο, γι’ αυτό αποφύγετε να ορμήσετε για να επιλύσετε τα θέματά τους. Η καθησυχαστική παρουσία σας θα γαληνέψει την ταραγμένη ψυχή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε ανάγκη από μια αλλαγή,; Η στιγμή είναι ιδανική για να την κάνετε. Αν κάτι δεν σας ικανοποιεί στα επαγγελματικά σας, θα καταφέρετε να το επιλύσετε ή να διαλέξετε ένα διαφορετικό μονοπάτι. Μην χάσετε χρόνο σκεπτόμενοι τα λάθη του παρελθόντος, χειριστείτε τα ως μαθήματα ζωής στη διαδρομή της μάθησης. Αν θέσετε αυτή τη γνώση ως εφαλτήριο για νέα κεφάλαια, σας αναμένουν μόνο επιτυχίες στο εξής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κανένας στόχος σας δεν είναι υπερβολικά φιλόδοξος. Έχετε τα φόντα να υλοποιήσετε κάθε καινοτόμα ιδέα, γι’ αυτό μην αφήσετε τις αμφιβολίες να σας αναχαιτίζουν. Στήστε τη στρατηγική σας και ξεκινήστε, ανταλλάξτε ιδέες αν ακόμα διαμορφώνετε το όραμά σας. Τώρα κοιτάξτε την ευρύτερη εικόνα, θα ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοποιήστε την αισιόδοξη οπτική σας. Αν σας απασχολεί ένα ιδιαίτερο θέμα, συζητήστε με έναν έμπιστο φίλο που έχει βιώσει κάτι ανάλογο. Η δική του διαδρομή θα σας γεμίσει ελπίδα για να αντιμετωπίσετε αυτή τη δυσκολία. Επίσης, η ατμόσφαιρα ευνοεί την υιοθέτηση πρακτικών που θα βελτιώνουν τη διάθεσή σας: Μην υποτιμάτε τα λίγα λεπτά διαλογισμού, την προσεγμένη διατροφή ή έναν απογευματινό περίπατο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διαθέτετε ένα μοναδικό χάρισμα. Είστε τόσο ονειροπόλοι, όσο και ικανοί να διεκπεραιώσετε ένα πρακτικό σχέδιο, θα βρείτε την κατάλληλη στρατηγική υλοποίησης των οραμάτων σας. Αν δουλεύετε με μια ομάδα, μελετήστε από κοινού τις λεπτομέρειες του προϋπολογισμού και του χρονοδιαγράμματος. Αν κάτι υπολείπεστε, απευθυνθείτε στις διαδικτυακές σας επαφές, θα βρεθεί η πρόθυμη πηγή να συμπράξει, επειδή πιστεύει σ’ εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι επαγγελματικές σας προσπάθειες λαμβάνουν ώθηση. Θα σας ωφελήσει αν διαμοιράσετε το εγχείρημά σας σε μικρότερα βήματα, για να μην σας τρομάξει η διαδρομή του και αν σας λείπουν κάποιες γνώσεις, ένα ταχύρρυθμο διαδικτυακό σεμινάριο θα αποδειχθεί άριστη επένδυση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment