• Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Peristeri News
Μάϊος07/ 2021

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Θα εκδηλωθεί ανάγκη για προσεγγίσεις, κατάκτηση και κυριαρχία.

ΚΡΙΟΣ

Πορευτείτε δυναμικά στη διεκπεραίωση των καθηκόντων σας, εστιάστε στην ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων και μην περιμένετε κανέναν να σας φτάσει. Ακόμα κι αν κάποιοι δεν κατανοούν το όραμά σας τώρα, θα το αντιληφθούν όταν τους δείξετε το τελικό προϊόν. Γι’ αυτό απομακρύνετε κάθε είδους περισπασμό και κλείστε την «κάλπη» των απόψεων τρίτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην χρυσώνετε τα αισθήματά σας όταν πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιον, μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε κάθε δύσκολη συζήτηση. Πρέπει να διαχειριστείτε τις καταστάσεις, πριν προκαλέσουν εντάσεις και πληγωθούν άνθρωποι, η διπλωματική προσέγγισή σας θα βοηθήσει να βρείτε τη χρυσή τομή. Έτσι θα κατευνάσετε και θα εξομαλύνετε την ατμόσφαιρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ομαδική δουλειά θα κλείσει την εβδομάδα σας με θετικά αποτελέσματα. Παρά την ορμή σας να γνωστοποιήσετε τα επιτεύγματα ή τα ζητούμενά σας, καλύτερα να περιμένετε μέχρι να έχει επιβεβαιωθεί κάθε λεπτομέρεια. Δεν θέλετε να εκτροχιάσετε κάποια συμφωνία όσο είναι σε επεξεργασία. Όταν όλα θα είναι έτοιμα, θα νιώσετε ευγνώμονες που φανήκατε συνετοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επενδύστε λίγο κόπο επιπλέον στα εργασιακά σας, πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές ή επαναρρυθμίσεις στη συνολική εικόνα. Ίσως τα φιλόδοξα σχέδιά σας να γίνουν πιο αποδοτικά αν τα χωρίσετε σε μικρότερα και διαχειρίσιμα βήματα. Στήστε ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα για τις επόμενες εβδομάδες, ώστε να καθαρίσει η σκέψη σας και μέσα στο σαββατοκύριακο ετοιμάστε τις κινήσεις σας για τη Δευτέρα.

ΛΕΩΝ

Τολμήστε να βγείτε από τη ζώνη άνεσή σας, εμπνέει ακόμα και για να πάρετε ρίσκα για τα όνειρά σας. Σπάστε τα όρια που έχετε θέσει στον εαυτό σας, διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Μπορείτε να μεταμορφώσετε άρδην τη ζωή σας με λίγες επιδέξιες αλλαγές και μετά τις εργασιακές ώρες, δραπετεύστε για λίγο για να καθαρίσει η σκέψη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι πιθανό να σας παραπλανεί κάποιος για ένα καίριο θέμα; Διερευνήστε το και αν ανακαλύψετε ότι κάποιος σας εξαπατά, μην ανοίξετε έναν αχρείαστο πόλεμο, αντιμετωπίστε το εν λόγω άτομο ήρεμα, δείξτε τις αποδείξεις και ακούστε τη δική του εκδοχή. Το οφείλετε στον εαυτό σας να είστε ανοικτόμυαλοι, γιατί ενδέχεται να υπάρχουν σημεία που δεν γνωρίζετε.

ΖΥΓΟΣ

Έχασε την αρμονία της μια σημαντική σχέση σας; Έχετε το περιθώριο για διορθωτικές κινήσεις. Εντοπίστε την αιτία της διαφωνίας και εστιάστε στην επίλυσή της. Σκεφτείτε υπό ποιες συνθήκες προέκυψε το πρόβλημα, χειριστείτε όλες τις πτυχές του με λεπτότητα. Ακόμα και στο εργασιακό περιβάλλον, ένας συμβιβασμός θα λειτουργήσει για όλες τις πλευρές, αλλά μην αποδεχθείτε λιγότερα απ’ όσα αξίζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε μία τελευταία ώθηση. Γιατί να αφήσετε εκκρεμότητες, που θα σας προβληματίζουν όλο το σαββατοκύριακο; Μπορείτε να τις κλείσετε με ευέλικτες κινήσεις, όπως να θέσετε προτεραιότητες και να τις ακολουθήσετε πιστά. Μπορείτε ακόμη να ζητήσετε να σας επιστραφούν κάποιες χάρες όπου χρειαστείτε ενίσχυση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πάρτε ένα ελεγχόμενο ρίσκο. Αν το κάνετε με πάθος θα αποδώσει. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να μελετήσετε ενδελεχώς τα στοιχεία πριν κάνετε την κίνησή σας, δεν αρκεί ο ενθουσιασμός σας, πρέπει να έχετε τη ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων. Υπολογίστε κόστη και εργασία που απαιτείται, τον διαθέσιμο χρόνο σας από άλλες υποχρεώσεις. Μπορείτε να βάλετε πρακτική μαγεία στα εγχειρήματά σας, σε σημείο να αυξήσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσωπική σας ζωή χρειάζεται άμεσα εξισορρόπηση. Μπορεί να πρέπει να απομακρυνθείτε για λίγο από ένα αγαπημένο άτομο. Δεν χρειάζεται να γίνετε επιθετικοί με όποιον πιέζει τον προσωπικό σας χώρο και χρόνο, η διπλωματική έκθεση των ορίων σας θα αποτρέψει τα δράματα και μην αποφεύγετε τους άλλους, ειδικά αν θέλετε να επιστρέψουν οι σχέσεις σας στην αρμονία, είναι καιρός να αρχίσετε να ξεκαθαρίζετε την ατμόσφαιρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι παράξενο, με καθόλου ευχάριστο τρόπο, μπορεί να βράζετε μέσα σας από θυμό, χωρίς κανείς να αντιλαμβάνεται ότι είστε έτοιμοι να εκραγείτε. Είναι στοιχείο της ιδιοσυγκρασίας σας να φαίνεστε ψύχραιμοι και συγκροτημένοι, ακόμα κι όταν δεν είστε. Ίσως επειδή προτιμάτε να είστε το «μάτι» του κυκλώνα, αντί για την καταιγίδα καθ’ αυτή. Η επούλωση είναι πιο εύκολη απ’ όσο φαντάζετε, αρκεί να μιλήσετε όσο έχετε λίγη αυτοσυγκράτηση ακόμη.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην περιφέρετε την πιστωτική σας κάρτα αλόγιστα. Είναι η ιδανική στιγμή για μια ρεαλιστική επιθεώρηση και δημιουργικές δράσεις. Βρείτε μια δεύτερη απασχόληση, εισπράξτε χρήματα που σας χρωστούν και όταν ισορροπήσετε τους λογαριασμούς σας, αλλάξτε τις συνήθειες σας στις δαπάνες.

Ετικέτες: