PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα είναι καιρός να γίνετε πιο δραστήριοι και να πάρετε τα ηνία των καταστάσεων.

ΚΡΙΟΣ

Αναδείξτε τη διακοσμητική σας πτυχή, για τον επόμενο μήνα θα αποζητάτε την ομορφιά και αρμονία σε όλους τους τομείς της ζωής. Τώρα σας ωθεί να κάνετε βήματα προσέγγισης των στόχων σας. Τόσο σε επίπεδο σχέσεων όσο και για το περιβάλλον σας, τα θέλετε όλα πιο προσεγμένα και πιο θερμά. Να ξέρετε ότι η ατμόσφαιρα θαλπωρής θα σας φέρει πιο κοντά με το αντικείμενο του πόθου σας, δεσμευμένους και αδέσμευτους.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάθε προσέγγισή σας θα έχει επιτυχή αποτελέσματα. Με τονωμένη την εξωστρέφειά σας, ξεκινήστε τους πιο πνευματώδεις και χαλαρούς διαλόγους. Αλλά πέρα από αυτά, να θυμάστε ότι ενίοτε η γλώσσα του σώματος μιλά πιο ηχηρά από τις λέξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θυμάστε πόσο όμορφο και εύκολο είναι το ρομάντζο; Καιρός να αφήσετε τα λόγια και να περάσετε σε πράξεις. Δεν θα σας αρκεί πλέον μια απρόσωπη οθόνη, θα αποζητήσετε την επαφή και την αφή. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι, αφήστε τον εαυτό σας να βγάλει στην επιφάνεια τη ρομαντική πλευρά του και δεν θα χάσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η λάμψη σας επανέρχεται. Είναι μια φάση που θα σας φέρει πολλές νέες γνωριμίες, πολλές επαγγελματικές επιτυχίες και πολλές προσωπικές χαρές. Μετά από τέσσερις μήνες διακριτικών δράσεών σας, τώρα αποζητάτε την ανανέωση. Αρχίστε από την εμφάνισή σας και μην διστάσετε μπροστά σε τίποτα.

ΛΕΩΝ

Το σύμπαν σας δίνει το ελεύθερο να αφεθείτε στη φαντασία σας. Τολμήστε να φορέσετε τα ροζ γυαλιά σας και να δείτε τη ζωή σαν όνειρο. Θα έχετε την προδιάθεση να βλέπετε τα πάντα πιο αίσια και με προοπτική, κάτι που μπορεί να σας φέρει καινούργιες εμπειρίες σε όλα τα επίπεδα. Είναι μια φάση που μπορείτε να εμπιστευτείτε τη μούσα σας της δημιουργικότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το συναίσθημα, οι φιλίες και οι ερωτικές προσεγγίσεις γίνονται πρωταγωνιστές της ζωής σας. Κάθε εγχείρημα για την προσωπική σας ζωή θα έχει αίσια έκβαση, με πιο χαλαρή και άνετη προσέγγιση. Κι αν κάτι δεν προχωρά όσο γρήγορα θα θέλατε, αφήστε το σύμπαν να δράσει. Δεν αποκλείεται να προσπαθείτε υπερβολικά πολύ, γι’ αυτό αρκεστείτε στην τόνωση της κοινωνικής σας ζωής.

ΖΥΓΟΣ

Η αίθουσα των επισήμων ανοίγει και σας περιμένει. Φανείτε προνοητικοί και μην διστάσετε μπροστά σε τίποτα προκειμένου να προωθήσετε τον εαυτό σας. Τα φυσικά σας χαρίσματα τονώνονται και σας αναμένουν εξαιρετικές εξελίξεις. Ξέρετε ότι τελικά μετρά το ποιον και όχι το πόσα ξέρετε, γι’ αυτό ενδυναμώστε τις επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι περιπέτειες σας καλούν, σας αναμένουν πολλές επαφές κάθε τύπου, με άτομα από άλλες χώρες ή κουλτούρες. Και δεν αποκλείεται κάποιες από αυτές να εξελιχθούν ρομαντικά, σύμφωνα πάντα με τις υγειονομικές προφυλάξεις. Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε από πλευράς σας, είναι να μην έχετε καμία «εκκρεμότητα» με το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εστιάστε στο βάθος και την ουσία των επαφών σας. Είναι η ιδανική περίοδος για να βιώσετε εξελίξεις και προωθήσεις. Ασχοληθείτε με όλες τις πτυχές των οικονομικών, συναισθηματικών αλλά και πνευματικών ενασχολήσεων σας. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι, τώρα πρέπει να κοιτάξετε πιο «τολμηρά» και αποφασιστικά στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην είστε τόσο εγωκεντρικοί, τα δύο μυαλά είναι πιο αποδοτικά από ένα. Γι’ αυτό παραμερίστε την τυπολατρία σας και γίνετε πιο ευάλωτοι και προσιτοί. Θα σας εκπλήξει η ανταπόκριση των άλλων, όταν γκρεμίζετε τα τείχη σας και ανοίγεστε συναισθηματικά. Επειδή μπορεί να έχετε μια τάση κτητικότητας, φροντίστε να μην εκφραστεί με ζήλια προς τους δικούς σας ανθρώπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δώστε περισσότερη έμφαση στην ευημερία σας, ο ερωτικός σας τομέας υπήρξε τρικυμιώδης αλλά καθόλου βαρετός τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Ξεχάστε ό,τι θεωρούσατε απαραίτητο στην καθημερινότητά σας. Πλέον θα χρειάζεστε μόνο το χαλάκι της γιόγκα ή τα βαράκια σας και φυσικά νερό. Ανασκουμπωθείτε και αρχίστε να κινήστε και ενώ ασκήστε ή περιμένετε για τον χυμό σας, θα γνωρίσετε πολλούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους.

ΙΧΘΥΕΣ.

Τα ρομαντικά δείπνα και οι περίπατοι στο ηλιοβασίλεμα μπαίνουν στη ζωή σας. Μέσα από ομαδικές δραστηριότητες, μπορείτε να κάνετε πολλές καινούργιες γνωριμίες που θα έχουν προοπτικές διάρκειας. Ο ζωώδης μαγνητισμός σας θα κορυφωθεί, γι’ αυτό αυτή την περίοδο δεν χρειάζεστε καμία άλλη ενθάρρυνση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment