PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα ισορροπήστε τα επαγγελματικά σας θέματα.

ΚΡΙΟΣ

Είναι πολύ πιθανόν να συγκρουστούν οι επιθυμίες και οι προσωπικές σας ανάγκες σήμερα με των δικών σας ανθρώπων, πράγμα που προκαλείται από τον έμφυτο παρορμητισμό σας, όμως σκεφτείτε πως η αστρολογική όψη της ημέρας σας αναγκάζει να επικεντρωθείτε στις πραγματικές προσδοκίες και στα ουσιαστικά όνειρα που χτίζετε για το μέλλον με τον ερωτικό σύντροφο. Καλό θα είναι να μην χάνετε την ψυχραιμία και το κουράγιο σας, αλλά να οπλιστείτε με αισιοδοξία και θάρρος σαγηνεύοντας το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έντονες διαβουλεύσεις και συζητήσεις στα επαγγελματικά σας είναι στο προσκήνιο της καθημερινότητας, σας κρατούν σε εγρήγορση και ετοιμότητα για να κατακτήσετε την ανταμοιβή και την ικανοποίηση για τους κόπους και τις προσπάθειες που έχετε καταβάλει μέχρι σήμερα. Μην στρέφετε το ενδιαφέρον και την προσοχή σας στα απαγορευμένα και επικίνδυνα για σας μονοπάτια ενός αμφίρροπου έρωτα, αν δεν βεβαιωθείτε πως υπάρχει ανταπόκριση από το ταίρι που σας γοητεύει συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσέξτε σήμερα το κομμάτι των επαγγελματικών και των οικονομικών σας, μην κάνετε βιαστικές επιλογές και λανθασμένες κινήσεις που ίσως ανατρέψουν τον προϋπολογισμό σας, μην σπαταλάτε περισσότερα χρήματα από αυτά που μπορείτε, γιατί υπάρχει επικινδυνότητα να χαλάσει μια σημαντική προσωπική ή συναισθηματική σας σχέση. Δώστε μεγάλη έμφαση στην επικοινωνία με τον ερωτικό σας σύντροφο, στην ευγένεια των τρόπων και την ευγλωττία σας, μόνο έτσι κερδίζετε τις επιδιώξεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα σήμερα και οι εργασιακές σας φιλοδοξίες ίσως βρουν μικρές αντιστάσεις από τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα με αποτέλεσμα να σας δυσαρεστήσουν. Μην κάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να προσφέρετε στους γύρω σας, εκμεταλλευτείτε τις τρυφερές σας ιδέες και την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας, αγκαλιάστε το ταίρι σας έχοντας επίγνωση του παλμού της σχέσης σας, πείτε την αλήθεια της καρδιάς και μην φοβάστε κανένα εμπόδιο.

ΛΕΩΝ

Ίσως μια ασυνήθιστη ανησυχία για την δουλειά σας ή για ένα σημαντικό προσωπικό σας ζήτημα, σας βγάλει λίγο σήμερα από την ηρεμία και την γαλήνη σας, δημιουργώντας έναν αναίτιο εκνευρισμό που χρειάζεται να τιθασεύσετε για να μην προκληθούν συγκρούσεις με τα αγαπημένα πρόσωπα ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Είναι προτιμότερο να δείξετε ανέχεια και υπομονή για να υλοποιήσετε ακόμα και τις πιο δύσκολες επιδιώξεις σας, παρά να ρίξετε λάδι στη φωτιά μιας κουβέντας με το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι κοινωνικές σας επαφές σήμερα βρίσκοντας σε πλήρη δράση και μια εργασιακή σας επιμονή για ζητήματα που αφορούν στην δουλειά σας, είναι σίγουρο ότι θα γεμίσουν την ημέρα σας με ικανοποίηση και χαρά. Η αστρολογική όψη της ημέρας είναι πιθανόν να σας προκαλέσει συναισθήματα ενοχής απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο για ένα μυστικό ή μια κρυφή σας επιθυμία που θέλετε να συζητήσετε, μην αισθάνεστε κατώτεροι των περιστάσεων και μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους.

ΖΥΓΟΣ

Ότι δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε σήμερα στα επαγγελματικά σας, οποιαδήποτε κατάσταση ή γεγονός αισθάνεστε να σας πιέζει αφόρητα, δημιουργώντας ασφυξία και προβληματισμό στις επιλογές σας, αφήστε το να καταλαγιάσει. Η σημερινή μέρα, είναι άκρως βοηθητική για να εξωτερικεύσετε με τους ευγενικούς και γλυκούς σας τρόπους τα θέλω και τις επιθυμίες της καρδιάς σας στον ερωτικό σας σύντροφο, χαλαρώστε και ευχαριστηθείτε τις στιγμές με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι η κατάλληλη ημέρα για να ασχοληθείτε με τα πράγματα και τα άτομα που σας κάνουν να χαίρεστε και να χαμογελάτε, παρά με τις καταστάσεις που σας πισωγυρίζουν στο χθες ή με εκείνες που εμποδίζουν να εκφράσετε την καθαρότητα της ψυχής και των θέλω σας. Στη σημερινή μέρα, είναι ευκαιρία για ένα τρυφερό περίπατο με το ταίρι σας καλύτερα σε μέρος που υπάρχει άφθονο το υγρό στοιχείο, για να απομακρύνετε από την συναισθηματική σας σχέση το άγχος και τις έγνοιες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην κάνετε πόλεμο με τον εαυτό σας και τις εσωτερικές σας ανάγκες σήμερα, μην ξεσπάτε τα νεύρα σας σε φίλους και συνεργάτες που δεν ευθύνονται για τις δικές σας αγωνίες και τους προβληματισμούς σας, βρείτε διέξοδο στην ηρεμία και την ισορροπία συζητώντας με το ταίρι σας τις ατέλειες και τα μελανά σημεία του δεσμού σας, δίχως ανασφάλειες και φόβους αλλά με αυτοπεποίθηση στα αισθησιακά και φλογερά σας ταλέντα, με αποφασιστικότητα πως τα δύσκολα μπορούν να ξεπεραστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σκεφτείτε το επαγγελματικό και προσωπικό σας συμφέρον σήμερα, απομακρυνθείτε από τις παγίδες και τις προκλήσεις που στήνονται στο περιβάλλον που κινείσθε με διπλωματία και επικοινωνιακή ευελιξία. Συμπεριφερθείτε με σταθερότητα στον λόγο και τις πράξεις σας για να πετύχετε τους συναισθηματικούς σας στόχους, για να αλλάξετε μια αγαπημένη γωνιά στο σπίτι σας, για να φροντίσετε την εμφάνισή σας, για να πάρετε σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη τονίζει τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα και δημιουργώντας μια ευχάριστη αύρα στην καθημερινότητά σας, τέτοια ώστε να καταφέρετε με την εξυπνάδα και τις πρωτότυπες ιδέες σας να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και τα διλήμματα που σας προβληματίζουν. Ίσως δεχτείτε μια δελεαστική πρόταση για έξοδο οι αδέσμευτοι, πολύ πιθανόν οι ζευγαρωμένοι να εκπλαγείτε με μια ευχάριστη έκπληξη από το ταίρι σας, η ζωή σας χαμογελά, η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αναζητάτε την επαγγελματική, προσωπική και συναισθηματική ασφάλεια σήμερα, αισθάνεστε την απόλυτη ανάγκη να βεβαιωθείτε για την αγάπη, την συμπάθεια και την εκτίμηση των ανθρώπων που σας περιβάλλουν, την ίδια στιγμή που ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί μπορεί να σας δημιουργήσει άγχος και ταραχή. Μην το βάζετε κάτω αν δεν μπορείτε να ικανοποιήσετε υλικά όλες σας τις επιθυμίες, φροντίστε να είστε δεκτικοί σε μια σημαντική πρόταση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment