PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα αρχίζουν να μην σας ικανοποιούν κάποια πράγματα.

ΚΡΙΟΣ

Είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις όμορφα με την παρέα σου και το πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι σε προσωπικό επίπεδο. Πιθανό είναι να βάλεις στο πρόγραμμά σου μία καλλιτεχνική δραστηριότητα που σου ταιριάζει καθώς απολαμβάνεις να εκφράζεσαι μέσω της τέχνης και της δημιουργίας. Το  απόγευμα μπορεί να σε αναστατώσει και δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις έντονο εκνευρισμό που θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

ΤΑΥΡΟΣ

Επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε θέματα της οικογένειάς σου που έρχονται για να σου τονίσουν ότι πρέπει να δώσεις λύσεις. Πιθανό είναι να προκύψουν θέματα ακίνητης περιουσίας που καλείσαι να διαχειριστείς, καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και το υπολογιστικό μυαλό σου που θα δώσουν ιδανικής λύσεις για εσένα. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ξαφνικά γεγονότα που θα αναστατώσουν τις οικογενειακές σχέσεις και πιθανό είναι να οδηγηθεί σε κόντρες και αντιπαραθέσεις λόγω της έντασης που εμφανίζεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περίγυρο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συζητήσεις μαζί τους πιθανά ζητήματα που σε απασχολούν και να περάσεις όμορφες και χαλαρές στιγμές. Το εμπόριο και η επικοινωνία πρωταγωνιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο και δίνουν τον ρυθμό σε επικείμενες συμφωνίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Το απόγευμα δεν αφήνει περιθώρια για χαλαρές συζητήσεις και πιθανό είναι αιφνιδιαστικά γεγονότα να αλλάξουν την πορεία συμφωνιών που θέλεις πολύ να πετύχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα ασχοληθείς με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εξασφαλίσεις το καλύτερο δυνατό σε οικονομικό επίπεδο. Αυτό είναι που σου δημιουργεί το αίσθημα της ασφάλειας και της αυτοπεποίθησης και μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε μετέπειτα κινήσεις τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και σε σχέδια για νέους φόρους εισοδήματος. Το απόγευμα δεν αφήνει περιθώρια για ομαλή εξέλιξη σε οικονομικές υποθέσεις καθώς ξαφνικά γεγονότα ανατρέπουν τους σχεδιασμούς σου και μπορεί να φέρουν έξοδα που δεν έχεις υπολογίσει.

ΛΕΩΝ

Νιώθεις ότι είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας καθώς θέλεις να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου. Αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι να επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να μπορέσεις να εκφράσεις ανάγκες και απαιτήσεις που μπορεί να έχεις από το ταίρι και τους συνεργάτες σου. Προσεκτικός θα είσαι γιατί μπορεί να γίνεις υποκειμενικός και να μην βλέπεις πραγματικά πώς συμπεριφέρεσαι. Το απόγευμα δεν αφήνει περιθώρια για να εξελιχθούν ομαλά πιθανές επαγγελματικές κινήσεις καθώς δεν θα διστάσεις να αντιδράσεις σε πιθανή καταπίεση ή λανθασμένες συμπεριφορές των ανώτερων σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι ζητήματα του παρελθόντος που έρχονται στο προσκήνιο και λειτουργούν πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο κάπως οδηγείσαι στην μελαγχολία και στο να απομακρυνθείς από όλους. Είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι με το να εγκλωβιστείς στις σκέψεις σου δεν θα σε βοηθήσει στο να δεις αντικειμενικά τα πράγματα. Το απόγευμα μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα στο προσκήνιο που θα επηρεάσουν σημαντικά αναστατώνοντας σε και δημιουργώντας ιδιαίτερη νευρικότητα που θα επηρεάσει την καθημερινή σου συμπεριφορά.

ΖΥΓΟΣ

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με τις φιλικές σου παρέες καθώς μέσα από αυτές το πιθανότερο είναι να υπάρξουν συζητήσεις που θα λειτουργήσουν άκρως σημαντικά και σε ότι αφορά τους στόχους σου. Οργανώσεις και συλλογή έρχονται στη ζωή σου καθώς μέσα από την ομαδική προσπάθεια λειτουργείς ιδανικά. Το απόγευμα φέρνει στην επιφάνεια πιθανές φοβίες και καχυποψία για πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που δεν θα διστάσεις να εκδηλώσεις. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί η συμπεριφορά σου μπορεί να είναι έντονη και να υπάρξουν συγκρούσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά πιθανές επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει. Το άγχος είναι αυξημένο αφού θέλεις να είσαι άψογος σε ότι καλείσαι να διεκπεραιώσεις και αυτό είναι κάτι που σου δημιουργεί ένταση. Φρόντισε να αποφύγεις επιβλητικές διαθέσεις προς τους ανωτέρους σου που τελικά θα σου κοστίσουν. Το απόγευμα γεννά ξαφνικά θέματα σε επαγγελματικό επίπεδο που σε αιφνιδιάζουν και δεν αποκλείεται να λειτουργήσεις εμπρηστικά σε καταστάσεις καθώς ο εκνευρισμός σου δεν είναι εύκολο να χαλιναγωγηθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι να περάσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος, κάτι που σε επηρεάζει άμεσα στις τρέχουσες υποχρεώσεις σου καθώς θέλεις να τεμπελιάσεις και να μην ασχοληθείς μαζί τους. Ζητήματα επιμόρφωσης και νομικών θεμάτων έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να χρειαστεί να δώσεις λύσεις. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει αιφνιδιαστικές προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος, πρόσεξε όμως γιατί στις συζητήσεις μπορεί να πάρεις φωτιά και να αντιδράσεις απότομα προκαλώντας κόντρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επικεντρώνεσαι κυρίως στο να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που αφορούν τράπεζες και ασφαλιστικούς οργανισμούς ή με πιθανές κινήσεις επιχειρηματικής φύσεως που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και θέλεις να ασχοληθείς. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι δεν πρέπει να λειτουργήσεις με καχυποψία αλλά με τη διαίσθηση σου που είναι μοναδική. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να σε αναστατώσει φέρνοντας ξαφνικά γεγονότα στο προσκήνιο που θα οδηγήσουν στο να εκδηλώσεις όλες σου τις ανασφάλειες και της ζήλιας το ταίρι σου. Φρόντισε να μην δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ασχοληθείς με το να λύσεις προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει στις συνεργασίες ή στην προσωπική σου ζωή. Είναι σημαντικό να εκδηλώσεις άμεσα αυτά που θέλεις γιατί με το να τα καταπιέζεις μόνο προβλήματα δημιουργούνται. Το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει σημαντική αναστάτωση με ζητήματα που προκύπτουν και δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα τόσο στις συνεργασίες όσο και στην σχέση σου.

ΙΧΘΥΕΣ.

Βλέπεις τις καθημερινές απαιτήσεις να αυξάνονται σημαντικά καθώς αναλαμβάνεις περισσότερες αγγαρείες και υποχρεώσεις στη δουλειά σου και αυτό λειτουργεί πιεστικά στο πρόγραμμά σου. Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο για την ευεξία του σώματος και του πνεύματος σου γιατί είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις. Το απόγευμα πιθανά με ανατρέπει προγραμματισμούς και διαδικασίες σε εργασιακά θέματα, κάτι που οδηγεί σε προσωπικές εκρήξεις και νευρικότητα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment