PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση.

ΚΡΙΟΣ

Σας αναστατώνουν οι πολιτικές; Αλλά καθώς θα αλλάζετε τον κόσμο, διαθέστε χρόνο και για τη βελτίωση της προσωπικής σας ζωής, αντί να ασκείτε συνεχώς κριτική στους φίλους σας, επιθεωρήστε τις δικές σας πρακτικές. Θέστε εσείς το παράδειγμα της καλής συμπεριφοράς για να ακολουθήσουν οι υπόλοιποι. Παραμείνετε αισιόδοξοι και εστιάστε σε προνοητικές δράσεις, χωρίς να παρασυρθείτε σε δράματα. Ένα άτομο με επιρροή θα εκτιμήσει τη θετική σας αύρα σας και θα σας ανοίξει δρόμους για σημαίνουσες μεταβάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε ασυνήθιστα ευαίσθητοι. Είναι η στιγμή να διερευνήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, καταγράφοντας τις σκέψεις σας ή διοχετεύοντας όσα νιώθετε σε μια ανοιξιάτικη καθαριότητα. Αυτή η διαδικασία θα φέρει στα χέρια σας παλιά αναμνηστικά ή φωτογραφίες. Θα σας κάνει καλό να τα κοιτάξετε πριν τα αποθηκεύσετε, για να συνειδητοποιήσετε πόσο έχει αλλάξει. Εκτιμήστε τη συναρπαστική διαδρομή που έχετε διανύσει, ανοιχτείτε στη ζωή και αγκαλιάστε την ευάλωτη πλευρά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως έχετε στη ζωή σας άτομα που δεν θα έπρεπε. Μιας και κανείς δεν είναι τέλειος, πρέπει να κατανοήσετε τη διαφορά ανάμεσα στο να στηρίζετε άλλους ή να ανέχεστε κακές συμπεριφορές τους. Αν εκφραστείτε ειλικρινά, κάποιες σχέσεις σας έχουν ακόμη ελπίδες, αλλά αν παραβλέπετε τα προβλήματα, το τέλος θα είναι σαρωτικό. Γι’ αυτό πριν πάρετε αποφάσεις, αναρωτηθείτε υπό ποιες προϋποθέσεις κάθε δεσμός θα πρόσθετε θετική ενέργεια στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι καιρός να οργανωθείτε. Μια ανακατάταξη στον προϋπολογισμό σας θα ενισχύσει τις καταθέσεις σας, δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε και κάποια χρήματα που είχατε ξεχάσει την ύπαρξή τους. Επίσης, οργανώστε τον εργασιακό σας χώρο και τονώστε τη ροή της ενέργειας με αιθέρια έλαια και κρυστάλλους στα ράφια. Για να μην γίνετε εμμονικοί με αυτό το εγχείρημα, να θέσετε εκ των προτέρων ένα χρονικό όριο.

ΛΕΩΝ

Η αγάπη παίζει καίριο ρόλο σε πολλές πτυχές της ζωής σας. Να αποφασίσετε ποιες θα κρατήσετε και ποιες όχι. Αν σας έχει ενθουσιάσει ένα καινούργιο άτομο που γνωρίσατε, επιβεβαιώστε ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία πριν προχωρήσετε σε οποιουδήποτε είδους σύμπραξη. Τα μακροπρόθεσμα σχέδια πρέπει να έχουν τη σύμπνοια όλων των πλευρών, γι’ αυτό διασφαλίστε τη με σαφήνεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ρίξτε τις άμυνές σας και δείξτε τα πραγματικά σας αισθήματα. Γίνετε ακροατές με κατανόηση, αφήστε και τους αγαπημένους σας να μιλήσουν. Διαθέστε χρόνο για επαφές με την οικογένεια, ελάτε πιο κοντά με όσους αγαπάτε. Δειπνήστε με ένα ιδιαίτερο άτομο και συζητήστε για την προσωπική σας ζωή, με αμοιβαία εχεμύθεια.

ΖΥΓΟΣ

Είναι καιρός να βγείτε από το καβούκι σας. Τα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης μπορούν να καταστούν καίριοι μεσάζοντες. Η σύμπραξη με φιλόδοξα άτομα θα σας δώσει τη δύναμη και την έμπνευση που χρειάζεστε, για να εξελίξετε τα εγχειρήματά σας. Μπορείτε να αντλήσετε καινοτόμες ιδέες από το περιβάλλον, να ανταλλάξετε απόψεις και να επεκτείνετε τις έρευνές σας. Αναζητήστε αυτές τις ωθήσεις, που είναι και δωρεάν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενεργοποιηθείτε, σας προσεγγίζουν σημαντικές ευκαιρίες καριέρας. Θα έχετε γρήγορη πρόοδο αν εστιάσετε σε έναν στόχο αντί για πολλαπλούς. Αν χειρίζεστε ένα μεγάλο εγχείρημα, χωρίστε το σε μικρότερα κομμάτια ώστε να είναι διαχειρίσιμο. Πρέπει να είστε συνεπείς, οργανωμένοι, άρτια προετοιμασμένοι για τις συναντήσεις σας. Μόλις βρείτε τον σταθερό βηματισμό σας, θα υπάρξει και περιθώριο για να πάρετε ρίσκα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δώστε σημασία στους προσωπικούς στόχους σας, . Τα μικρά βήματα θα αποδειχθούν πιο σημαντικά, για να φτάσετε γρηγορότερα στα όνειρά σας. Τώρα ευνοείται κάθε «μικρό στοίχημα». Ακούστε τη διαίσθησή σας, προτιμήστε τη συναισθηματική ειλικρίνεια στα προσωπικά σας. Δείξτε έμπρακτα στους δικούς ανθρώπους πόσα σημαίνουν για εσάς, αντί να αναμένετε από εκείνους πρωτοβουλίες τρυφερότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η λίστα καθηκόντων σας είναι αρκετά μακριά, αλλά μπορείτε να κάνετε μια ανάπαυλα. Παραμερίστε λίγο τις υποχρεώσεις και φροντίστε τη δημιουργική σας πλευρά. Κάντε μια βόλτα για να καθαρίσει το μυαλό σας, κατά προτίμηση χωρίς να μιλάτε στο τηλέφωνο ταυτόχρονα. Δώστε σημασία στα συναισθήματά σας, ακόμα κι αν χρειαστεί να συζητήσετε με έναν φίλο ή έναν ειδικό. Η έκφραση όσων σας προβληματίζουν, θα είναι ένα βήμα πιο κοντά στην εύρεση λύσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια απλή γνωριμία μπορεί να πάρει απρόσμενη τροπή. Αλλά να είστε επιλεκτικοί στην επιλογή συνεργατών, γιατί ο ενθουσιασμός κάποιου δεν αρκεί για να είναι άρτιος, επιθεωρήστε και τις υπάρχουσας συνέργειές σας, μήπως κάποιες δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα. Ακόμα κι αν χρειαστεί να τις διακόψετε, να ξέρετε ότι θα έχετε πολλές προτάσεις για αντικατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Μείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας. Δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνοι, διαθέτετε άρτιο δίκτυο στήριξης για να κάνετε τα φιλόδοξα βήματά σας. Να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες, να διαβάζετε τα ψιλά γράμματα. Για καθετί καινούργιο που διεκδικείτε όραμα, να οργανωθείτε και να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Η έμπνευση θα βοηθήσει δημιουργικά, βάζοντάς σας σε παραγωγικό ρυθμό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment