PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα ενίσχυση της αισιοδοξίας.

ΚΡΙΟΣ

Είναι πιθανό να ξυπνήσετε κάπως δύσθυμοι, μην βιαστείτε να σηκωθείτε από το κρεβάτι και αντί να ανοίξετε αμέσως το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, δώστε λίγο χρόνο στις σκέψεις που σας απασχολούν. Η ατμόσφαιρα θα αλλάξει προς το απόγευμα. Θα απαλλαγείτε από την κακοδιαθεσία και θα είστε πρόθυμοι να επεκταθείτε προς κάθε κατεύθυνση. Το κλειδί είναι να προχωράτε, ακόμα κι αν βγαίνετε από τη ζώνη άνεσής σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορείτε να χειριστείτε την πυρά που διέπει τις σχέσεις σας; Αν και είστε έτοιμοι για μια δέσμευση, σας πιάνει μια αναποφασιστικότητα, ίσως σκέφτεστε μήπως παγιδευτείτε σε κάτι, μιας και είστε άτομα της συνήθειας. Αλλά το ερώτημα πρέπει να είναι, τι προσβλέπετε να κερδίσετε από την εν λόγω σύμπραξη. Αφήστε περιθώρια για συμβιβασμούς, καθώς το σκεπτικό σας θα αλλάξει αργότερα και θα καταλήξετε. Ακόμα κι αν δεν κλείσετε τη συμφωνία, θα την έχετε σκεφτεί διεξοδικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναλαμβάνετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε. Αν νιώθετε πίεση, παραμερίστε τον εγωισμό και ζητήστε στήριξη. Είναι καλύτερη στρατηγική, απ’ το να θυσιάζετε την ηρεμία σας για να επικρατήσετε. Μπορεί η εκπαίδευση συνεργατών να απαιτήσει επιπλέον χρόνο για την πρόοδο των εγχειρημάτων σας. Αλλά τελικά θα αποκτήσετε την ελευθερία να ασχοληθείτε και με πιο σοβαρά θέματα. Δεν αποκλείεται να σας προκύψει μια καίρια συνέργεια με διάρκεια, για οικονομικές ή/και ερωτικές εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξυπνάτε με τη δημιουργικότητά σας στα ύψη, παραμερίστε την υπερβολική σκέψη αρχικά και κάντε κάθε ρεαλιστικό έλεγχο. Αν χρειάζεστε συμμάχους για τις ιδέες σας, βάλτε το όραμά σας σε ένα εμπεριστατωμένο σχέδιο. Να θυμάστε ότι η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα. Μην αναπτύσσετε ταχύτητα, πριν ερευνήσετε ενδελεχώς όλες τις πτυχές. Ο στόχος είναι να υλοποιήσετε τα όνειρά σας σε στιβαρά θεμέλια και χωρίς απερίσκεπτες δαπάνες.

ΛΕΩΝ

Αναζητήστε τη ρίζα της βαριάς διάθεσής σας. Συντονιστείτε με το συναίσθημά σας. Αν ένα άτομο ή ένα θέμα δεν σας χαροποιεί, πρέπει να κάνετε αναθεωρήσεις. Μην προσπαθείτε να τετραγωνίσετε τον κύκλο. Η οπτική σας θα γίνει πιο αίσια και πρακτική, τουλάχιστον θα δείτε το ποτήρι μισογεμάτο. Βάλτε στόχο να το γεμίζετε με δημιουργικές ιδέες και λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πείτε ή αναρτήστε καθετί σημαντικό στην αρχή της ημέρας. Αλλά μην μοιραστείτε ασύνταχτα κάθε έμπνευσή σας. Σκεφτείτε τη διεξοδικά πριν περάσετε στο διάλογο, ώστε να διαλέξετε τις λέξεις σας με ακρίβεια. Προτιμήστε να καταγράψετε τις πολλές φιλοσοφικές σκέψεις σας, είτε να τις μοιραστείτε με έναν έμπιστο φίλο που θα σας συμβουλεύσει.

ΖΥΓΟΣ

Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Διερευνήστε κάθε πλευρά των θεμάτων σας πριν καταλήξετε, γιατί αν αργότερα εντοπίσετε περισσότερα στοιχεία, θα μετανιώσετε με την επιλογή σας. Μείνετε αντικειμενικοί και ακούστε το ένστικτό σας, ειδικά αν κάτι δεν σας πείθει ή δεν ανταποκρίνεται στις αρχές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απολαύστε τον δημιουργικό καλλιτέχνη μέσα σας. Αξιοποιήστε αυτό το χρόνο για να εμπνευστείτε. Αργότερα θα γίνετε πιο πρακτικοί. Θα ετοιμάσετε τους στόχους σας για το σαββατοκύριακο και την επόμενη εβδομάδα, με άρτιο σχεδιασμό. Μόνο να κάνετε ένα βήμα την κάθε φορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακολουθήστε την χαλαρή ροή των πραγμάτων, να αποδεχθείτε όσα δεν μπορείτε να αλλάξετε. Αργότερα θα ανακτήσετε την ενέργειά σας. Θα επιστρέψετε στην αισιόδοξη οπτική σας και θα την στρέψετε σε νέες κατευθύνσεις. Καιρός να ασχοληθείτε με εκείνο το εγχείρημα που σας παθιάζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάντε μια επιθεώρηση στις ομάδες σας, διασφαλίστε ότι όλα και όλα κυλούν βάσει των προσδοκιών σας. Έτσι θα ηρεμήσει η σκέψη σας. Με την ταχύτητά σας μειωμένη, αρχίστε να προγραμματίζετε ένα σαββατοκύριακο ξεκούρασης και φαγητού που αγγίζει την ψυχή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενδώστε στην αίσθηση του μεγαλείου σας. Τόσο οι υποχρεώσεις όσο και η οργάνωση των συνεργατών, θα είναι το καλύτερό σας. Μην ακούσετε καμία κακοπροαίρετη κριτική, εσείς ξέρετε απόλυτα τι κάνετε. Αλλά μπορείτε να μειώσετε λίγο ταχύτητα το απόγευμα. Εμπιστευτείτε την ομάδα σας περισσότερο και διαμοιράστε μέρος των πολλών καθηκόντων σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Απολαύστε την ανεξαρτησία σας. Ακόμα κι αν ένα εγχείρημά σας φαντάζει μοναχικό τώρα, αργότερα θα λάβει και τη στήριξη που χρειάζεται. Εσείς επενδύστε τον κόπο και την υπομονή που απαιτείται, στήνοντας τα σχέδιά σας μέχρι το μεσημέρι. Αργότερα θα αντλήσετε περισσότερη έμπνευση από τα άτομα που θα ενισχύσουν τον στόχο σας. Παρακολουθήστε συνεντεύξεις τους στο διαδίκτυο, διαβάστε βιογραφίες και προσεγγίστε κάποια από αυτά μέσω των κοινωνικών δικτύων σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment