PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα η μέρα απαιτεί δράση και να πάρετε τα ηνία των καταστάσεων.

ΚΡΙΟΣ

Οι χορδές της καρδιάς σας φαίνεται να τεντώνονται υπερβολικά, ίσως πρέπει να φανείτε πιο σκληροί, στο όνομα της αγάπης. Αν δεν υποστηρίζετε εσείς το συναίσθημα και τις θέσεις σας, ποιος θα το κάνει; Η αλήθεια είναι ότι φοβάστε μήπως ακουστείτε επιθετικοί. Αλλά αν μειώσετε λίγο την ταχύτητα προσέγγισης, θα δείτε ότι το ένστικτό σας δεν λανθάνει. Είναι σημαντικό να στρέφονται οι άλλοι σε εσάς χάρη της αξίας σας και όχι για λόγους συμφέροντος.

ΤΑΥΡΟΣ

Τι πραγματικά θέλουν οι άλλοι από εσάς; Ίσως δυσκολευτείτε να το αποκρυπτογραφήσετε. Καλό είναι να πατήσετε φρένο στην ορμή σας, για να κατανοείτε τα κίνητρα και τις προθέσεις των άλλων, ενδέχεται να σας αποκαλυφθούν στοιχεία που κάποιοι σας απέκρυπταν και είναι απαραίτητο να τα συλλέξετε όλα πριν μιλήσετε. Μιας και τίποτα δεν είναι διαυγές, κανείς δεν θα μπορεί να πάρει πίσω ό,τι πει και κάνει τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναζητάτε τη σταθερότητα ή περισσότερη ανεξαρτησία; Ενώ η θεά της αρμονίας προτιμά την ασφάλεια, ο πολεμιστής θεός κεντρίζει την ανάγκη περιπλάνησης. Εσείς πρέπει να αντισταθείτε στις παρορμήσεις, ειδικά όσες αφορούν την εργασία ή τη σχέση σας. Δεν πρέπει να ανατρέψετε άρδην τα δεδομένα σας, ούτε να δεσμευτείτε για κάτι που θα σας παγιδεύσει. Συλλέξτε περισσότερα στοιχεία πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις, η ισορροπία είναι το κλειδί για όλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθετε πιεσμένοι, τα άστρα δεν θα σας αφήνουν να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Ίσως να σας αγχώνει και μια σχέση, ειδικά αν σας θέτει τελεσίγραφα ή εγείρει αμφιβολίες. Θα μετανιώσετε, σε όποια από τις δύο περιστάσεις κι αν ενδώσετε, αποφύγετε υποσχέσεις που ίσως να μην τηρήσετε, ακόμα κι αν η ειλικρίνεια μπορεί να πληγώσει κάποιο άτομο. Αν θέλει να είναι στη ζωή σας, θα πρέπει να σας αποδεχθεί όπως είστε.

ΛΕΩΝ

Προσέξτε τα ανάμεικτα συναισθήματα και κάποια κυκλοθυμία που νιώθετε. Προσπάθειες να είστε ειλικρινείς, μπορεί να πληγώσουν ακούσια ένα ιδιαίτερο άτομο. Καλύτερα να εκφράσετε όσα θέλετε κάπως κεκαλυμμένα και πιο γλυκά. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε, αφήστε τις συζητήσεις για μια άλλη μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χαλαρώστε λίγο την ταχύτητα των συναισθημάτων, μπορεί να σας παρασύρει ασυναίσθητα. Επιστρατεύσετε τη δύναμη της θέλησης, για να μην ξεπεράσει τα όρια ένα φλερτ και περάσει στην εμμονή. Αν είστε δεσμευμένοι, ίσως νιώσετε το κέντρισμα της ζήλιας. Δεν πρέπει να γίνετε πιεστικοί ή τυραννικοί, αφήστε χώρο και χρόνο στους άλλους για να εκφραστούν. Θα κερδίσετε περισσότερους συμμάχους με την υγιή συνεργασία αντί του ανταγωνισμού.

ΖΥΓΟΣ

Προς τα πού οδεύει αυτή η σχέση; Από τη μία πλευρά μπορεί να μην λέτε όσα αποζητάτε, από την άλλη ίσως αποφεύγετε να θίξετε προβλήματα. Αλλά τίποτα δεν θα επιλυθεί από μόνο του, πρέπει να κάνετε τη δύσκολη συζήτηση για το μέλλον αυτής της σύμπραξης, προσωπικής ή επαγγελματικής. Ακόμα κι αν δεν σας αρέσουν όσα ακούσετε, τουλάχιστον θα ξέρετε πού πατάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κατεβείτε από το συννεφάκι σας, ίσως έρθετε αντιμέτωποι με σκληρές αλήθειες. Αν είχατε πέσει θύμα κολάκων του περιβάλλοντός σας, θα αρχίσετε να βλέπετε την πραγματική εικόνα των πραγμάτων. Από την άλλη πλευρά, μπορεί εσείς να απομακρύνετε κάποια άτομα με τη συμπεριφορά σας. Είναι καιρός να βρείτε τις απαραίτητες ισορροπίες, για να απολαμβάνετε την ουσία των σχέσεών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μήπως στέλνετε ανάμεικτα μηνύματα στο ταίρι σας; Η ζήλια ή οι μάχες ισχύος είναι βέβαιο ότι θα αμαυρώσουν τον ρόδινο δεσμό σας. Μην γίνεστε μυστηριώδεις ή δυσανάγνωστοι και μην θίξετε ευαίσθητα θέματα, ειδικά αν η άλλη πλευρά είναι έτοιμη να συγκρουστεί. Αντί να κλιμακώσετε εντάσεις, προτιμήστε να γίνετε πιο τρυφεροί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσέξτε την κυκλοθυμία σας, δεν θα μπορείτε να την διαχειριστείτε. Μην μεταβάλετε τις απόψεις και τα ζητούμενά σας, ανάλογα με τις προτιμήσεις του συνόλου. Ίσως δημιουργήσετε ένα «τέρας», αν γεμίζετε με φιλοφρονήσεις ένα ανασφαλές άτομο. Η ατμόσφαιρα επιβάλλει έναν έλεγχο ρεαλισμού, γι’ αυτό προτιμήστε να κάνετε ένα βήμα πίσω. Μην πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις, αφήστε να περάσει αυτή η τεταμένη φάση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πόσο σας εξυπηρετεί τελικά να είστε τόσο διαλλακτικοί; Αν κρύβετε ή αποφεύγετε όσα σας ενοχλούν, τώρα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια με θυμό ή και επίκριση. Πριν θίξετε την αξιοπρέπεια κάποιου, επιλέξτε συνειδητά την οδό της διπλωματίας. Το καλύτερο θα είναι να καταγράψετε όσα θέλετε να συζητήσετε ή να μιλήσετε με ένα τρίτο άτομο. Αφήστε να περάσουν 48 ώρες, προκειμένου το κλίμα να είναι λιγότερο συγκρουσιακό.

ΙΧΘΥΕΣ

Αποφύγετε τις υπερβολές, μπορεί να γεννηθούν αμφιβολίες για μια σημαντική σχέση. Ίσως κάποιο άτομο να βγάλει απρόσμενα στην επιφάνεια ένα άγνωστο πρόσωπο. Πριν αντιδράσετε, σκεφτείτε ότι οι σχέσεις απαιτούν να αποδέχεστε και τα ελαττώματα των άλλων. Δώστε χρόνο στις αποκαλύψεις, γιατί μπορεί το αρχικό σοκ να σας «ανοίξει τα μάτια». Μπορεί κάποια άτομα να πρέπει να βγουν από τη ζωή σας ή να αποδεχθείτε τη φύση κάποιων καταστάσεων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment