PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα βάλτε καλύτερη τάξη στις υποχρεώσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Αφαιρέστε τα φίλτρα σας, καλείστε να εκφραστείτε με κάθε τρόπο και χωρίς δικαιολογίες. Θα σας βοηθήσει να επιλέξετε χρώματα και αξεσουάρ που θα μιλήσουν πιο δυνατά από εσάς. Εξάλλου, όλα εκείνα τα επώνυμα κομμάτια που διαθέτετε, δεν πρέπει να μένουν στη ντουλάπα. «Ντυθείτε» την ανανεωμένη σας αυτοπεποίθηση και είναι βέβαιο ότι θα βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής. Να αναμένετε πολλές προσεγγίσεις, αλλά φροντίστε να κρατάτε τους θαυμαστές σε «υγιή» απόσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρόληψη είναι πάντα πιο αποδοτική από κάθε θεραπεία, αυτό πρέπει να υιοθετήσετε και θα γίνει το φαγητό, το φάρμακό σας. Είναι θεμελιώδες να βάζετε στο πιάτο σας τροφές που θα τονώσουν την υγεία και την ακμαιότητά σας. Ακόμα κι αν εφαρμόζετε ήδη ένα σταθερό πρόγραμμα προσεκτικής διατροφής και εξάσκησης, μπορείτε να κάνετε κάτι παραπάνω. Τα φρούτα και τα λαχανικά θα σας παράσχουν περισσότερη βιταμίνη D, ο ύπνος θα ανανεώσει τη διάθεση και το σώμα σας. Μικρές προσθήκες μπορούν να ανεβάσουν κι άλλο την ακτινοβολία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παραμερίστε κάθε επιθετική πρόθεση, έχετε όλα τα φόντα να χειριστείτε κάθε κατάσταση με ηρεμία, ειδικά επειδή είστε έτσι κι αλλιώς εξωστρεφείς. Η καλύτερη διαδρομή για να κερδίσετε κάθε διαπραγμάτευση, είναι να απομακρύνετε κάθε αρνητισμό και να οπλιστείτε με στοιχεία. Δεν πρέπει να ακουστείτε απότομοι ή εχθρικοί, με τον διάλογο θα είστε επαρκώς θωρακισμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε μια δυναμική κίνηση για τα επαγγελματικά σας. Το χάρισμά σας στους ελιγμούς ενισχύεται από τη διαίσθησή σας, γι’ αυτό κινηθείτε όσο το σίδερο είναι ζεστό. Δεν χρειάζεστε μεσάζοντες για να εντοπίσετε τα κατάλληλα άτομα που πρέπει να προσεγγίσετε. Μόνο φροντίστε να παραμένετε επί του θέματος, γιατί οι πολυάσχολοι θέλουν να ακούσουν τα δικά τους οφέλη και όχι το σκεπτικό σας. Αυτό αφήστε το για αργότερα, όταν θα γιορτάζετε με την ομάδα τις νίκες σας.

ΛΕΩΝ

Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, αυτή είναι η στιγμή να δώσετε κίνηση στα φιλόδοξα όνειρά σας, ακόμα και παίρνοντας ρίσκα. Αλλά να είστε σε ετοιμότητα, γιατί αυτές οι πόρτες θα κλείνουν και εξίσου γρήγορα. Δεν πρέπει να χάσετε τη στιγμή, επειδή χασομερούσατε στο διαδίκτυο. Δεν αποκλείεται σύντομα να συζητάτε σχέδια και επιχειρηματικές προτάσεις με ανθρώπους σε διάφορα μέρη του κόσμου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ας είστε σε ετοιμότητα για κάποιες ιδιαίτερα θερμές εμπειρίες. Ωστόσο, φροντίστε να είστε διακριτικοί και συνετοί, ειδικά αν το ταίρι ή το αντικείμενο του πόθου σας αφορά τον εργασιακό σας χώρο. Οι αδέσμευτοι μην εκπλαγείτε αν σας έλξει ένα άτομο που διαφέρει από τις συνήθεις επιλογές σας. Σε κάθε περίπτωση, έχετε το ελεύθερο να εξερευνήστε μέχρι πού φτάνουν η παρόρμηση αλλά και η φαντασία σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ομαδική δουλειά θα κάνει κάθε εγχείρημα πιο πετυχημένο, θα γεμίσετε αυτοπεποίθηση και ώθηση για να εμπνεύσετε πολλούς να συμπράξουν μαζί σας. Ακόμα κι αν υπήρξαν κάποιες διχόνοιες, πλέον θα επικρατήσει η ειρήνη. Γι’ αυτό φροντίστε να ακουστούν όλες οι απόψεις, ώστε να έχει μεγαλύτερο εύρος η επιτυχία σας. Και αν ένα ιδιαίτερο άτομο φανεί πιο προκλητικό, κανονίστε μια διαπροσωπική συνάντηση Είναι βέβαιο ότι θα καταλήξετε ως ένα πολύ δυναμικό δίδυμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κρατήστε σηκωμένα τα μανίκια σας, μπορείτε να αρχίσετε να μετράτε επιτυχίες. Αρκεί η στρατηγική σας να περιλαμβάνει πρόγραμμα, οργάνωση και προσοχή στις λεπτομέρειες. Και αν έχετε περιορισμένο χρόνο, μην διστάσετε να επιστρατεύσετε επιπλέον χέρια. Η εστίαση στους δικούς σας στόχους θα είναι το κλειδί της διεκπεραίωσης, γι’ αυτό μην αφήσετε κανέναν να σας εκτρέψει από την πορεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα γοητεύσετε ή θα γοητευτείτε; Το βέβαιο είναι ο φτερωτός Έρωτας έχει στοχεύσει ήδη την καρδιά σας και θα σας πάει σε κατευθύνσεις που είναι «γραφτές». Γι’ αυτό παραμερίστε όσα θεωρούσατε δεδομένο ότι σας έλκουν. Ανέλπιστες σπίθες μπορεί να αφορούν ένα άτομο από διαφορετικό μέρος ή κουλτούρα. Αν είστε δεσμευμένοι, ίσως μπορείτε να ξεκινήσετε το σαββατοκύριακο νωρίτερα με μια αυθόρμητη απόδραση με το ταίρι σας. Με ένα περιποιημένο φαγητό και την υπάρχουσα ατμόσφαιρα, θα βγάλετε γρήγορα από πάνω σας το άγχος των υποχρεώσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάλι παραμελείτε τις δικές σας επιθυμίες για να ικανοποιείτε τους άλλους; Η καρδιά σας θα επαναστατήσει, αν δεν δοκιμάσετε έστω να προωθήσετε τα αληθινά σας ζητούμενα. Να θυμάστε ότι η ειλικρίνεια είναι ο πιο δυνατός μαγνήτης από την στρατηγική και θα την εκτιμήσουν ιδιαίτερα όσοι προσεγγίσετε. Η εξωστρέφειά σας θα συμπράξει με την υποστηρικτική διάθεση των άλλων. Έτσι θα ξεφορτωθείτε πολλά βάρη και θα ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σηκώστε και λίγο το κεφάλι από την εργασιακή πίεση. Μιλήστε με τον γνωστό σας που κατάφερε να ανοίξει ξανά το καφέ στη γειτονιά. Δεν έχει σημασία αν συναντάτε άτομο για δουλειά ή προσωπικούς λόγους, η γοητεία σας θα αποτελέσει έτσι κι αλλιώς μαγνήτη. Αν έχει βαλτώσει ένα σημαντικό εγχείρημά σας, η σύμπραξη μπορεί να αποδειχθεί το στοιχείο που έλειπε. Ειδικά αν την πετύχετε με κάποιο άτομο που θεωρούσατε ανταγωνιστή. Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται αλλά και αλληλοσυμπληρώνονται.

ΙΧΘΥΕΣ.

Νιώθετε την ώθηση να αποτοξινωθείτε και να ανανεωθείτε; Φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό παραμελήσατε τον τομέα της ευημερίας σας. Οπότε αρχίστε από τη μείωση της καφεΐνης και της ζάχαρης, στραφείτε στα φυσικά ροφήματα και θα νιώσετε άμεση τόνωση και ενδυνάμωση. Ας έχετε πρόχειρα λίγα αμύγδαλα, για κάθε στιγμή που θα θέλετε ένα γρήγορο σνακ. Να κινείστε περισσότερο, κάνοντας συχνά διαλείμματα ακόμα και τις εργάσιμες ώρες. Είναι βέβαιο ότι θα νιώσετε πολύ πιο ευδιάθετοι και ακμαίοι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment