• Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Peristeri News
Ιούλιος30/ 2021

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αγοραπωλησίες και υλικά αποκτήματα.

ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε έτοιμοι να αξιοποιήσετε το γοητευτικό σας οπλοστάσιο. Ποτέ δεν σας σταματούν οι κρίσεις των τρίτων, γιατί να το κάνουν τώρα; Ανταλλάξτε απόψεις από τη θέση ισχύος που βρίσκεστε, όσο κι αν οι άλλοι πιέζονται, αφήστε τη λάμψη σας να τους αγκαλιάσει, παίρνοντας ηχηρή θέση για όσα πραγματικά πιστεύετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Όλοι μπορούν να κάνουν μια έρευνα στο διαδίκτυο, αλλά απαιτείται ένας συνδυασμός ευστροφίας και προσοχής στη λεπτομέρεια, για να βρείτε τα στοιχεία που θα αποδώσουν. Γι’ αυτό μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας πιέσει αν έχετε να παρουσιάσετε κάποια δεδομένα. Δεν σας αρκεί τίποτα επιφανειακό και πρέπει να στηρίξετε τα στοιχεία σας με αξιόπιστες πηγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ομαδικότητα χρίζεται πρωταγωνιστής. Κατασταλάξτε στα ζητούμενά σας και κάντε τις στρατηγικές προσεγγίσεις που θα τα υλοποιήσουν. Στο μεταξύ, φροντίστε να γνωστοποιήσετε τις προσδοκίες σας από τους άλλους, όπως και τον τρόπο που θέλετε να συνεργαστείτε. Η παράλληλη πορεία προς την επιτυχία, θα σας φτάσει στη γραμμή τερματισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφύγετε να δηλώσετε την άποψή σας για ένα αμφισβητούμενο θέμα. Καλό θα είναι να μην θίξετε ευαίσθητα θέματα, ειδικά αν δεν έχετε συλλέξει τα απαραίτητα στοιχεία. Το ίδιο ισχύει και για τα προσωπικά σας, να δίνετε χρόνο σε κάθε καινούργια έλξη. Όταν θα έχετε ολοκληρώσει την έρευνά σας, η συμβολή σας θα δώσει στα πράγματα ανέλπιστα ευχάριστη τροπή.

ΛΕΩΝ

Είστε οι δυναμικοί υποκινητές, το πάθος σας ξεχειλίζει. Απολαύστε το ηλιοβασίλεμα με το ταίρι σας ή έναν αγαπημένο φίλο, φροντίσετε περισσότερο την εμφάνισή σας και βγείτε για ένα εκλεπτυσμένο δείπνο ή απολαυστικά κοκτέιλ. Η ανάγκη σας για χαρά θα είναι μεταδοτική, γι’ αυτό ανοίξτε την καρδιά σας, αυτή η στιγμή έχει τη δυναμική να σας μείνει αξέχαστη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επαφές σας μπορούν να γίνουν συγκρουσιακές, ακόμα κι αν μιλήσετε μόνο για τον καιρό, οι άλλοι ίσως να σας φαντάζουν ελεγκτικοί ή κυριαρχικοί. Ενδιαφέρεστε περισσότερο για να κάνετε έρευνες αυτόνομα, παρά να μετέχετε σε διαλόγους. Και δεν είναι αγένεια να το επιλέξετε, είναι θέμα αυτοσυντήρησης.

ΖΥΓΟΣ

Τολμήστε να μειώσετε τις άμυνές σας και να πάρετε ένα υπολογισμένο ρίσκο, στο όνομα της αγάπης ή έστω της λαγνείας. Όσο ρομαντική ιδιοσυγκρασία κι αν είστε, έχετε κι εσείς τις παθιασμένες στιγμές σας. Αυτή είναι η στιγμή να δοκιμάσετε ξανά με ένα άτομο που σας έλκει, η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Αν είστε δεσμευμένοι, αρκεί να κάνετε την πρόταση και θα αρχίσετε το σαββατοκύριακο νωρίτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εστιάστε στο σπιτικό σας. Γνωρίζετε τη σημασία ενός άρτιου περιβάλλοντος στο σπίτι ή τον εργασιακό σας χώρου, γιατί δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε διαφορετικά. Ίσως τώρα θελήσετε να αλλάξετε διακόσμηση ή να αλλάξετε χρώμα σε τοίχους. Κάντε ό,τι θα ικανοποιήσει την ανάγκη σας για θαλπωρή και απόδοση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χρειάζεται στρατηγική για να κάνετε «επιστρατεύσεις» για μια ιδέα σας, ενδείκνυται να δείξετε ενθουσιασμό, μόνο προσέξτε να μην σας παρασύρει ο ζήλος και απομακρύνετε ή πιέσετε τους υπόλοιπους. Η καλύτερη τακτική είναι να θέσετε μια ποικιλία απόψεων και τα αφήσετε τους άλλους να πάρουν τις τελικές αποφάσεις. Σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά σας λαμβάνουν εύνοια. Δεν αποκλείεται να σας προκύψουν ευκαιρίες για να αυξήσετε τα έσοδά σας, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Ίσως και να προσεγγίσετε άτομα με σχετική επιρροή σε διάφορα μέρη. Σε κάθε περίπτωση, τώρα η αισιοδοξία σας είναι τονωμένη και θα κάνετε καλύτερες οικονομικές επιλογές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν μπορείτε να αποφύγετε τον προβολέα. Φυσικά και σας αρέσει να προβάλλεστε, αρκεί τώρα να ξεπεράσετε το στάδιο της διασκέδασης, πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε το πνεύμα και τη γοητεία σας, για να κινητοποιήσετε άτομα; Δεν θα χρειαστεί κόπος για να πείσετε, αν έχετε ένα σημαντικό εγχείρημα στο μυαλό σας. Τα περισσότερα χέρια κάνουν πιο εύκολη κάθε δουλειά κι εσείς λατρεύετε να δουλεύετε με μια «πολύχρωμη» ομάδα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αξιοποιήστε την πολύπλευρη διαίσθησή σας. Τώρα θα κερδίσετε σε κάθε ανταγωνισμό, ακόμα και με άτομα που έχουν τα ίδια προσόντα με εσάς. Από το στήσιμο της μουσικής λίστας για μια συνάθροιση μέχρι μια τολμηρή επιλογή στην εμφάνισή σας, θα κάνετε εντύπωση χωρίς να κοπιάσετε. Μην ακούσετε όσους μιλήσουν περί «υπερβολής», το δικό σας αποτέλεσμα θα τους εντυπωσιάσει τελικά.

Ετικέτες: