PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα η ενέργεια είναι στα ύψη.

ΚΡΙΟΣ

Μοιραστείτε τα χαρίσματά σας με τον κόσμο. Μην κοιτάτε μόνο πόσο «περιζήτητα» είναι τα ταλέντα σας, παρά την ορμή και το θάρρος που σας διακρίνει, το ζητούμενο είναι να αποφασίσετε ότι είστε έτοιμοι να τα προβάλετε, ώστε οι σύμμαχοι και οι θαυμαστές να αρχίσουν να συρρέουν. Γνωστοποιήστε τα και δεν θα χάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ακολουθήστε τη διάθεσή σας, όποια κι αν είναι. Αν μπορείτε να δουλέψετε από το σπίτι, να κάνετε γιόγκα και να αποφύγετε τις διαδικτυακές επαφές, να το κάνετε. Ωστόσο, να κάνετε τακτές επιστροφές στον ρεαλισμό για να μην χάσετε κάποια σημαντική ευκαιρία, ακόμα κι αν απαιτήσει να περιποιηθείτε την εμφάνισή σας για μια «ζωντανή» σύνδεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα για να βρείτε την τέλεια ισορροπία. Τώρα μπορείτε να πείτε όσα σκέφτεστε, εύκολα, ενώ ταυτόχρονα θα είστε άρτιοι ακροατές. Αλλά επειδή θα είστε εύγλωττοι, προσέξτε μην το παρακάνετε στην ορμή γνωστοποίησης των θέσεών σας. Αν δεν γίνετε κατανοητοί, ίσως βρεθούν άλλοι να μιλήσουν εκ μέρους σας, γι’ αυτό χειριστείτε αυτό το δώρο με σύνεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε μια αποδοτική μηχανή, προσέξτε την ταχύτητά σας. Μέχρι ενός σημείου μπορείτε να χειρίζεστε τα πάντα μόνοι, όσο κι αν δεν σας αρέσει να μοιράζεστε τον δημιουργικό έλεγχο. Δεν πρέπει για χάρη κάποιας φοβίας, να θυσιάσετε τα οράματά σας και αν δηλώσετε ξεκάθαρα σε ποια σημεία χρειάζεστε στήριξη, οι άλλοι θα αποφασίσουν αν θα συμπράξουν ή όχι.

ΛΕΩΝ

Η ηγετική σας φύση γνωρίζει τη διαφορά ανάμεσα στην περηφάνια και την αλαζονεία. Τιμήστε τη, προκειμένου να αποκτήσετε νέους συμμάχους και υποστηρικτές των στόχων σας. Ο ενθουσιασμός σας μπορεί να ακουστεί υπερβολικός στους άλλους, χαμηλώστε τον τόνο της φωνής και το ανάστημά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αναβλητικότητα δεν θα σας βοηθήσει στη λήψη αποφάσεων. Μην ενδώσετε στην παρόρμηση να παραμερίσετε κάποιες υποχρεώσεις, ειδικά αν θα επηρεάσει αρνητικά άτομα που στέκονται πάντα στο πλευρό σας. Μελετήστε τα υπέρ και τα κατά. Αν δείτε ότι δεν μπορείτε να αποδώσετε, το σωστό θα είναι να το δηλώσετε.

ΖΥΓΟΣ

Η ζυγαριά σας μπορεί να μην ισορροπεί όπως θα έπρεπε. Η χαρωπή διάθεσή σας μπορεί να σας κάνει επιρρεπείς ή απρόσεκτους, αλλά κάποιες υποχρεώσεις απαιτούν την αμέριστη προσοχή σας μέχρι να ολοκληρωθούν. Όλοι χρειάζονται και δικαιούνται μια ανάπαυλα, αφού διεκπεραιώσουν όσα επείγουν. Αν δεν έχετε τη συγκέντρωση να τα κάνετε όλα, αρκεστείτε στα πιο σημαντικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τίποτα δεν σας σταματά όταν θέσετε έναν στόχο, κάντε το τώρα. Είστε έτοιμοι να ορμήσετε, απομακρύνεται κάθε περισπασμό από την πορεία σας. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να κάνετε μια σημαντική συζήτηση, ό,τι δεν αναβάλλεται, καλύτερα να το διαχειριστείτε τώρα για να προχωρήσετε παρακάτω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έμπνευσή σας παίρνει την ανιούσα. Δεν αποκλείεται να τις μοιραστείτε με ομοϊδεάτες ανά τον κόσμο, προκειμένου να γνωστοποιήσετε τους στόχους σας. Αυτές τις δράσεις λατρεύει η επεκτατική φύση σας, αρκεί να μην δίνετε υπερβολικές υποσχέσεις, μπορεί κάθε κίνησή σας να οδηγήσει σε φήμη και κέρδη, αν δεν χάσετε τη ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κανείς δεν μπλοφάρει τόσο καλά όσο εσείς, αλλά η ατμόσφαιρα απαιτεί να αφήνετε έστω κάποιες νύξεις πίσω από το ανέκφραστο προσωπείο σας. Ίσως γίνει μια αποκάλυψη για την οποία δεν είστε έτοιμοι, γι’ αυτό είναι καλύτερα να δράσετε στρατηγικά. Αν είστε υπερβολικά κρυψίνους, μπορεί να λειτουργήσει εναντίον σας. Προτιμήστε να πείτε τόσα, όσα θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θεωρητικά είστε ιδιαίτερα κοινωνικά άτομα, αλλά ο συνωστισμός μπορεί να σας αποσυντονίσει, ακόμα και μέσω διαδικτύου. Ίσως αυτή είναι η στιγμή να κλείσετε τις εφαρμογές σας και να αποστασιοποιηθείτε από το σύνολο. Θέλετε να είναι χαρούμενοι οι γύρω σας, αλλά είναι σημαντικό να θέσετε όρια. Η χρυσή τομή είναι να ενδώσετε μόνο σε μία πρόσκληση, την πιο ενδιαφέρουσα για εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ

Βρίσκεστε σε αποδοτική τροχιά και φροντίστε να την αξιοποιήσετε, μιας και αυτού του είδους η εστίαση δεν είναι στα χαρίσματά σας. Παράλληλα, μην θέσετε τον πήχη των οραμάτων σας πιο ψηλά από εκεί που μπορείτε να φτάσετε. Η ευχάριστη πτυχή είναι ότι θα έχετε αρκετούς συμμάχους στο πλευρό σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment