PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Θα υπάρξει ανάγκη για σταθερότητα και εξασφάλιση.

ΚΡΙΟΣ

Επιθεωρήστε ρεαλιστικά τα οικονομικά σας. Όσο θετικό κι αν είναι να είστε αισιόδοξοι, κανέναν δεν πείραξε λίγη επιπλέον σύνεση. Σκεφτείτε καλά αν πραγματικά χρειάζεστε κάτι ή απλά το θέλετε. Επιστρατεύστε την πρακτική σας και αρχίστε να αποταμιεύετε για κάτι που λαχταράτε πολύ, είτε βρείτε τρόπο να έχετε περισσότερα έσοδα για να το αποκτήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλετε να είναι ξεκάθαρη η ατμόσφαιρα στις στενές σας σχέσεις, αλλά μην εικάζετε ότι όλοι είναι συμβατοί με εσάς. Μην προσπαθήσετε να πιέσετε κανέναν να δεχθεί τις απόψεις ή τις ιδέες σας. Οφείλετε να ακούσετε και τη δική τους πλευρά, ακόμα κι αν δεν σας αρέσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύγχυση της ατμόσφαιρας εντείνεται με τη δική σας «αφηρημένη» ιδιοσυγκρασία, ίσως το παρακάνετε με κάποιες προσδοκίες σας. Η σύγκρουση στους τομείς των ονείρων και των λεπτομερειών, πιστοποιεί γιατί σας είναι δύσκολο να εστιάσετε. Μην βιάζεστε να κρίνετε πρόσωπα και καταστάσεις, δεν αποκλείεται να εκπλαγείτε ευχάριστα με το αποτέλεσμα. Και κάποιες ιδέες που θα έχετε τώρα, ίσως να είναι πολλά υποσχόμενες στο άμεσο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Aποφύγετε την «ψιλοκουβέντα» και εστιάστε στις προτεραιότητες σας. Ίσως η αντίστασή σας στις παρέες να είναι μειωμένη, αλλά ακόμα κι έτσι μπορείτε να καταφέρετε πολλά, αν επιστρατεύσετε τους κατάλληλους ανθρώπους για μια ανταλλαγή ιδεών. Λύστε τώρα τα προβλήματα και περνάτε ευχάριστες ώρες μετά τη δουλειά.

ΛΕΩΝ

Διαχωρίστε τους τομείς της οικογένειας και της δουλειάς. Γι’ αυτό φροντίστε να είστε ισορροπημένοι στο πόσο χρόνο και ενέργεια διαθέτετε για το καθετί. Ρεαλιστικά μιλώντας, ποτέ δεν πρόκειται να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Μόνο η δική σας προσπάθεια θα βοηθήσει να ανταπεξέλθετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην εκπλαγείτε αν οραματιστείτε τώρα το επόμενο μεγάλο εγχείρημά σας. Είναι η ιδανική στιγμή να αφήσετε το πνεύμα σας ελεύθερο, χωρίς να σημαίνει να πάτε στο άλλο άκρο, θεωρώντας ότι όλες οι ιδέες σας είναι εφικτές εύκολα. Ονειρευτείτε τώρα αλλά περιμένετε μέχρι αύριο για να τις περάσετε όλες από το φίλτρο του ρεαλισμού.

ΖΥΓΟΣ

Λαχταράτε χρήματα και πολυτέλειες και ένα ωραίο σπίτι; Καλά κάνετε, αρκεί να μην τα αποζητάτε για να γεμίζετε άλλου είδους «κενά» μέσα σας. Δεν αποκλείεται να αλλάξει η οπτική σας για όσα καθοδηγούν τις επιθυμίες σας. Τα κέρδη και οι επενδύσεις είναι θετικοί στόχοι, αλλά το πραγματικό μάθημα για εσάς, είναι να κατανοήσετε τα αισθήματά σας όταν ή αν δεν είστε τόσο πετυχημένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι εύκολο τώρα να δείτε τους τομείς που δεν αποδίδετε όσο πρέπει ή θα θέλατε. Τα έντονα συναισθήματα είναι αναπόφευκτα, όταν συνειδητοποιήσετε ότι σας ενοχλούν στους δικούς σας ανθρώπους τα στοιχεία που διέπουν κι εσάς. Ψάξτε μέσα σας, εντοπίστε τις αλήθειες σας και μετά κάντε έναν ειλικρινή διάλογο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε τον πειρασμό της ασάφειας και εμείνετε στα γεγονότα. Ακόμα κι αν δεν είναι σέξι ή ενδιαφέρουσα αυτή η τακτική, είναι αυτό που χρειάζονται οι άλλοι για να διαμορφώσουν άποψη. Δεν μπορείτε να κερδίζετε τους πάντες, ούτε θα έπρεπε να προσπαθήσετε. Η ακεραιότητα και διαύγεια είναι αυτή που θα σας χαρίσει ισόβιους θαυμαστές, υποστηρικτές και πελάτες. Κινηθείτε με το ίδιο σκεπτικό και στην προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η γραμμή ανάμεσα στη φιλία και το ρομάντζο γίνεται ιδιαίτερα ασαφής. Δεν αποκλείεται να δείτε μια πλατωνική σχέση σας υπό ένα πιο σέξι πρίσμα, χωρίς να έχετε ενδοιασμούς για τα ζητούμενά σας. Το ερώτημα είναι αν είστε και οι δύο πλευρές διαθετημένες να ερευνήσετε αυτό το ενδιαφέρον, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, άπαξ και ξεπεράσετε τα φιλικά όρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσθέστε την προσωπική σας πινελιά στο εργασιακό περιβάλλον, ακόμα κι αν δουλεύετε από το σπίτι. Είναι σημαντικό τώρα να νιώθετε άνετους και αποδοτικούς αυτούς τους χώρους σας. Απαλλαγείτε από κάθε είδους ακαταστασία, καθαρίστε και αρχίστε τις προσθήκες. Λίγα φρέσκα λουλούδια, αγαπημένοι πίνακες και άλλα σχετικά θα διατηρήσουν την παραγωγική σας διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην περιορίζετε την ειλικρίνειά σας, η αλήθεια μπορεί αν γίνει «κινούμενος στόχος. Μην το παρακάνετε με τις αποκαλύψεις, ακόμα κι αν είστε σε έναν απόλυτα έμπιστο κύκλο, αυτή η περίοδος βρίθει από ψευδείς ειδήσεις και αμφίβολες πληροφορίες. Γι’ αυτό ασχοληθείτε με όσα ενδιαφέρουν εσάς, χωρίς να αναμένετε και από τους άλλους να δείξουν το ίδιο πάθος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment