PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Ενδιαφέρον στραμμένο στην καριέρα, στις επαγγελματικές υποθέσεις και στις οικονομικές εξελίξεις.

ΚΡΙΟΣ

Οι συνδέσεις ψυχής έχουν την τιμητική τους, η δύναμη θα βρίσκεται στους αριθμούς. Κάντε τώρα προσεγγίσεις για τα εγχειρήματά σας και για να επιστρατεύσετε καινούργιους συμμάχους. Κάθε είδους ηλεκτρονική προσπάθεια θα έχει επίσης πολλές προοπτικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σκληρή δουλειά σας τους τελευταίους έξι μήνες φτάνει στην κορύφωσή της. Τόσο το όνομα όσο και τα ταλέντα σας θα αναγνωριστούν, γι’ αυτό φροντίστε να γνωστοποιήσετε σε ευρύ κοινό ακόμα και παλαιότερα επιτεύγματά σας. Επίσης, εκφράστε ανοικτά τις βλέψεις σας για μια ηγετική θέση. Εστιάστε στη δημιουργικότητα και τα οράματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πάρτε το υπολογισμένο ρίσκο για έναν σημαντικό σκοπό, όπως ο εαυτός σας. Η στιγμή είναι ιδανική για εξερευνήσεις έξω από τη ζώνη άνεσής σας, για όσα ονειρεύεστε σε τομείς όπως οι εκδόσεις ή τα περιπετειώδη εγχειρήματα. Προσεγγίστε έμπειρα άτομα σε αυτά που σας ενδιαφέρουν, είναι βέβαιο ότι θα έχετε θετική ανταπόκριση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεμουδιάστε τους μύες σας της σαγήνης, σας κατακλύζει μια σπάνια διάθεση. Από τα ερεθιστικά παιχνίδια ρόλων μέχρι τους πειραματισμούς, αφεθείτε στην ικανοποίηση όλων των μύχιων επιθυμιών σας. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι θα λάβετε δονήσεις που θα γοητεύουν και θα έλκουν τους άλλους σαν μαγνήτης. Οι «συμπράξεις» θα απογειωθούν, γι’ αυτό καλό θα είναι να έχετε καταλήξει στα ζητούμενά σας.

ΛΕΩΝ

Ετοιμαστείτε για ορόσημα στις σχέσεις σας. Μια εφήμερη σχέση μπορεί να γίνει μόνιμη, μια συμφωνία που επιδιώκετε μπορεί να πάρει σάρκα και οστά. Φροντίστε να είστε έτοιμοι για όσα απαιτούνται, γιατί σίγουρα θα χρειαστούν συμβιβασμοί και θυσίες. Πάντως όποια κατεύθυνση κι αν πάρουν οι σχέσεις σας, το σημαντικό είναι να είστε διαθετημένοι να ρισκάρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι καιρός να αλλάξετε το σύνηθες δείπνο σας με πίτσα και κρασί. Προσέξτε τη διατροφή σας, βάλτε την άσκηση στην καθημερινότητά σας και φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας. Μόνο μην κάνετε ακραίες αλλαγές, γιατί μπορεί να χάσετε το κίνητρό σας. Αρχίστε με λίγους και εφικτούς στόχους, που θα μπορέσετε να διανθίσετε.

ΖΥΓΟΣ

Είστε μεθυσμένοι από έρωτα ή αποζητάτε λίγη προσοχή; Σε όποια φάση κι αν είναι η προσωπική σας ζωή, τώρα το ρομάντζο εκτοξεύεται. Θα νιώσετε ότι έχετε σχεδόν προκλητικό προβάδισμα όσον αφορά το σεξ απίλ. Οι δεσμευμένοι ενδείκνυται να οργανώσουν μια ερωτική έκπληξη για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι να ζητήσουν και θα «λάβουν».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αφεθείτε. Θα έχετε ανάγκη να ανοιχτείτε στους ανθρώπους που αγαπάτε, να κάνετε ειλικρινείς συζητήσεις και να εκφραστείτε. Μην ασχοληθείτε με θέματα τρίτων τώρα, αποστολή σας είναι να θωρακίσετε τουλάχιστον ένα σημαντικό δεσμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λατρεύετε την αυτονομία και την ανεξαρτησία σας, αλλά ακόμα κι εσείς ενίοτε, αποζητάτε την ομαδική πορεία με ομοϊδεάτες σας. Ανοίγει ο δρόμος για πολλά υποσχόμενες επαφές, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι να αδράξετε κάθε ευκαιρία. Μην αμελήσετε να κάνετε όλη την απαραίτητη έρευνα πριν βάλετε υπογραφές, αλλά σίγουρα θα έχετε επικερδή αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναζητάτε τα κέρδη. Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει θα αρχίσουν να δείχνουν τα αποτελέσματά τους, με εισροή μετρητών ή την ευκαιρία να ανελιχθείτε επαγγελματικά. Ακόμα κι αν δεν πάρετε αύξηση τώρα, μπορεί να γίνει εφικτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα πάντα αφορούν εσάς και μόνο. Είστε στο επίκεντρο της προσοχής. Είναι βέβαιο ότι θα μαγνητίζετε όπου κι αν βρεθείτε, γι’ αυτό βάλτε σε προτεραιότητα τα ζητούμενά σας. Χωρίς να βιάζεστε, βάλτε ψυχή σε κάθε κίνησή σας και προσέξτε περισσότερο την εμφάνισή σας, δεν ξέρετε πού μπορεί να βρεθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Εμπιστευθείτε το σύμπαν για τη στήριξη που χρειάζεστε, δεν χρειάζεται να παλεύετε μόνοι. Ενδώστε στη φυσική ροή των πραγμάτων και παραδοθείτε, για να βιώσετε τα υπέροχα δώρα που σας αναμένουν. Θα έχετε ξεφύγει από το παρελθόν και θα διέπεστε από ανανεωμένη ενέργεια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment