PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 23 Απριλίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Ανάγκη για τάξη και οργάνωση, σημασία θα έχουν οι λεπτομέρειες.

ΚΡΙΟΣ

Ετοιμαστείτε να διαπρέψετε. Είναι καιρός να δώσετε κίνηση στα πολλά προσχέδια δημιουργημάτων ή ιδεών που έχουν κατακλύσει τους χώρους σας. Μέχρι τις 11 Ιουνίου ανανεώνεται και η ενέργεια της οικογενειακής σας ζωής, καθώς θα θέλετε περισσότερη χαρά στους κόλπους της. Κάθε αλλαγή θα λειτουργήσει προσθετικά, από μια ανακαίνιση μέχρι μια μετακόμιση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κοινωνικότητά σας παίρνει την ανιούσα. Μέχρι τις 11 Ιουνίου η γειτονιά θα είναι στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας. Φορέστε τη μάσκα σας και αρχίστε την εξερεύνηση για καθετί καινούργιο που συμβαίνει ή ετοιμάζεται. Μιας και αυτός ο Οίκος αφορά και την έκφρασή σας, είναι η ιδανική περίοδος για να μεταδώσετε κάθε σημαντικό μήνυμά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ήρθε η ώρα για δραστικές κινήσεις. Είστε έτοιμοι να διερευνήσετε τις προοπτικές των πολλών ιδεών που συλλέξατε. Η ρεαλιστική ματιά σας είναι φορτισμένη, γι’ αυτό δεν θα αναζητήσετε μόνο το χρήμα, θα βρείτε ευέλικτους τρόπους για να κάνετε και επενδύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ορμή σας γίνεται πύρινη, παράσχοντας κάθε είδους κίνητρα και έμπνευση. Αξιοποιήστε το διάστημα για να υλοποιήσετε όσα αποτελούν μόνο ιδέες ως τώρα, όπως και να ενισχύσετε την πνευματική και σωματική σας ευεξία. Δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα ταυτόχρονα, αλλά πρέπει να στήσετε στιβαρά θεμέλια.

ΛΕΩΝ

Κάντε μια ανάπαυλα από την πολυκοσμία, αυτή είναι η ιδανική στιγμή, θα εκτιμήσετε πολύ τη συγκυρία. Αναπληρώστε όσο ύπνο σας λείπει, χαλαρώστε, διαβάστε, καταγράψτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Αν έχετε πληγές ή πικρίες σε εκκρεμότητα, τώρα πρέπει να τις διαχειριστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ετοιμαστείτε για την ανανέωση της κοινωνικής σας ζωής. Μέχρι τις 11 Ιουνίου μπορείτε να τονώσετε όλες τις φιλικές και κοινωνικές σχέσεις σας. Προσεγγίστε άτομα που έχετε κοινές ιδέες, για την εργασία και τον αθλητισμό μέχρι τον εθελοντισμό. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι η κατάλληλη στιγμή να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες γνωριμιών.

ΖΥΓΟΣ

Θέστε εκ νέου τους στόχους σας. Αν και έχετε πετύχει πολλά στο μεσοδιάστημα, τώρα τα όνειρά σας αυξάνουν ταχύτητα. Επιθεωρήστε ποια είχατε παραμερίσει ή ποια πρέπει να κοιτάξετε εξ αρχής. Φροντίστε να έχετε ισορροπημένα όρια στις διεκδικήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεσή σας για περιπέτειες επιστρέφει. Τώρα θα γεμίσετε με ιδέες για μέρη που θέλετε να πάτε και πράγματα που θέλετε να μάθετε. Αποποιηθείτε κάθε ανάγκη για έλεγχο και βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας μέχρι τις 11 Ιουνίου, το ανοικτό μυαλό και η δεκτικότητα θα κάνουν ανεξάντλητες τις επιλογές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το νιώθετε ότι κάτι αλλάζει. Ο ερωτισμός σας, η οικειότητα και οι κοινοί πόροι χρίζονται πρωταγωνιστές. Έχετε μια ιδιαίτερη επιχειρηματική ιδέα; Μπορείτε τώρα να τη διερευνήσετε περισσότερο, μόνοι ή με ειδήμονες των οικονομικών. Επίσης, δώστε έμφαση στην ερωτική σας ζωή. Μην φοβηθείτε τα έντονα συναισθήματα, να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας και να περιηγηθείτε σε όλη την γκάμα τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα δυναμικά δίδυμα αποκτούν δύναμη, θα ανακαλύψετε και νέους τρόπους συμπράξεων κάθε είδους, προκειμένου να έχετε αμοιβαία κέρδη. Τώρα μπορείτε να κάνετε το επόμενο βήμα σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Το μόνο που έχει σημασία είναι να υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η υγεία είναι πλούτος. Εστιάστε στην πιο προσεγμένη διατροφή σας και την άσκηση. Προσέξτε μόνο να μην κάνετε υπερβολές.

ΙΧΘΥΕΣ

Ετοιμαστείτε για πολλές αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει στο περιβάλλον σας, γι’ αυτό φροντίστε περισσότερο την εμφάνιση και την γκαρνταρόμπα σας. Για δεσμευμένους και αδέσμευτους το ρομάντζο δηλώνει και πάλι παρουσία και δεν αποκλείεται ακόμα και η απόκτηση ενός απογόνου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment