PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα θέματα οικονομικά και αισθηματικά, ανάγκη για εξασφάλιση.

ΚΡΙΟΣ

Μειώστε λίγο την ταχύτητά σας, χρειάζεστε ένα πιο στιβαρό πλαίσιο δράσεων για τα όνειρά σας. Θα σας κάνει καλό μια πιο προσεκτική μελέτη, ακόμα κι αν πρέπει να κάνετε λίγα βήματα πίσω ώστε να οργανωθείτε. Αποφύγετε τα ημίμετρα, για να έχετε τη στήριξη της ομάδας σας και να διατηρήσετε το κύρος σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην παραμερίζετε την ευημερία σας λόγω του φόρτου εργασίας. Δεν θα χρειαστεί πολύς κόπος για να κάνετε μια υγιή μεταμόρφωση. Η παράκαμψη από το δρομολόγιό σας για να αγοράσετε σνακ, δεν αποτελεί και προσήλωση σε ένα υγιές πρόγραμμα, αλλά αν περπατήσετε και μετά φάτε ένα ενισχυμένο διατροφικά φαγητό, θα αναζωογονηθείτε. Αν κάνει αρκετό κρύο για εξωτερική άσκηση, αναζητήστε ιστοσελίδες για χορό με τον αγαπημένο σας μουσικό παραγωγό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παλιά άγχη και εμμονές μπορεί να επιστρέψουν και να σας στοιχειώσουν. Θα ευεργετηθείτε αν βγάλετε από μέσα σας την αρνητική ενέργεια, αρκεί να μείνετε στην καθαρτική πορεία και να μην φτάσετε στο δράμα. Αναζητήστε δημιουργικές λύσεις για να ξεπεράσετε τα διλήμματα και αν χρειάζεστε στήριξη, αναζητήστε στις επαφές σας ανθρώπους που έχουν βιώσει ανάλογες εμπειρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλες οι συνέργειές σας δέχονται ένα μαγικό άγγιγμα. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε υπό την συγκυρία, είναι να συντονιστείτε με το ένστικτό σας πριν κάνετε την επόμενη κίνηση. Έχετε ένα συναρπαστικό όραμα, που χρειάζεται τη συμμετοχή των συμμάχων σας. Αντί να τους «επιστρατεύσετε», ζητήστε και τη δική τους οπτική. Ακόμα κι αν είναι ανατρεπτική, θα δώσει ανανεωτική ώθηση και θα κάνει πιο αποδοτική την πορεία σας.

ΛΕΩΝ

Δεν σας ταιριάζει καθόλου ο ρόλος του μάρτυρα. Πατήστε φρένο αν βρεθείτε σε θέση «σωτήρα», εστιάστε στους δικούς σας στόχους. Βγείτε από καταστάσεις που σας εξαντλούν και θα λάβετε περισσότερο σεβασμό από τους άλλους θέτοντας όρια. Αν ένα εγχείρημά σας αποδεικνύεται απαιτητικό, ζητήστε στήριξη. Ο διαμοιρασμός ευθυνών ή η εμπιστοσύνη σε έναν φίλο, θα σας φτάσει πιο γρήγορα στη γραμμή τερματισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ειλικρίνεια είναι μία από τις εξαιρετικές σας ποιότητες, αρκεί να μην θίγετε τους άλλους με την υπερβολική κριτική σας. Αλλά μήπως ένα άτομο που έσφαλε, θα ωφεληθεί από τις μεθοδικές συμβουλές σας; Αντί να το επιπλήξετε, ηρεμήστε και δείξτε του πώς μπορεί να λειτουργήσει. Παρακολουθήστε διακριτικά την πορεία του και κάντε ενθαρρυντικά σχόλια για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή του.

ΖΥΓΟΣ

Σας ενθουσιάζει η πρόοδος που σημειώνετε στα σχέδιά σας για τη νέα χρονιά. Αλλά μήπως παράλληλα έχετε παραμελήσει τους δικούς σας ανθρώπους; Διαθέστε τους τον ποιοτικό χρόνο που δικαιούνται, όσο πιεσμένοι κι αν είστε. Η επαναπροσέγγιση θα βοηθήσει να έχετε πιο ρεαλιστικές προσδοκίες για το μέλλον. Θα συνειδητοποιήσετε ότι θέλετε κι εσείς να έχετε πιο τακτή επαφή, για να ενδυναμώνονται αυτές οι σημαντικές σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην παραφορτώνετε το πρόγραμμά σας. Όλοι θα θέλουν μέρος του χρόνου σας, αυτή η υπερκινητική ατμόσφαιρα θα σας δώσει την αίσθηση ότι μοιράζεστε σε πολλές διαφορετικές πλευρές, γι’ αυτό μειώστε ταχύτητα και εστιάστε στο να κάνετε ένα βήμα τη φορά. Ένα αποδοτικό σύστημα στήριξης, θα βοηθήσει να μην βουλιάξετε στις υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οργανωθείτε καλύτερα, όσο δεν το κάνετε, θα είναι σαν να κάνετε κύκλους χωρίς να επιφέρετε αποτελέσματα. Αν ήδη λειτουργείτε στη μέγιστη ταχύτητά σας, είναι καιρός να αναζητήσετε εναλλακτικές. Ίσως αρκεί να ζητήσετε βοήθεια ή να βάλετε σε χρονική προτεραιότητα τα εγχειρήματά σας. Δείτε με κριτική ματιά το πρόγραμμά σας και ορίστε βήματα δράσης. Και μόνο η επιθεώρηση της λίστας υποχρεώσεων, θα σας δώσει ένα αίσθημα ικανοποίησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια ρομαντική κατάσταση πρέπει να εξελιχθεί ή να λήξει. Ίσως αναμένετε μια ειλικρινή συζήτηση από το ταίρι σας, όπου κι αν καταλήξει, μακάρι να είναι θετικά τα νέα, αλλά σε κάθε περίπτωση θα νιώσετε καλύτερα ακούγοντας την αλήθεια. Μετά θα καθορίσετε το επόμενο βήμα. Από το πρώτο φιλί, μέχρι μια «πρόταση» ή ένα ραντεβού σε σύμβουλο σχέσεων. Αν είστε αδέσμευτοι, μιλήστε με φίλους που τονώνουν τη διάθεσή σας. Δεν υπάρχει κάτι πιο ελκυστικό από την αυτοπεποίθηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φαίνεται ότι κάποιες πρακτικές σας αναχαιτίζουν την πρόοδό σας. Μην διστάσετε να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα, γιατί έχουν τη δυναμική να σας βγάλουν από πιθανά αδιέξοδα. Ακόμα και η ευφάνταστη ιδιοσυγκρασία σας μπορεί να φοβάται να σπάσει τις συνήθειές της, αλλά δεν θα είστε μόνοι τώρα. Μια γυναίκα ή ένας μέντορας θα στηρίξει την εξερεύνηση των νέων προοπτικών σας και σίγουρα θα βρείτε τρόπους να ανταποδώσετε αυτή τη γενναιοδωρία και την αφοσίωση.

ΙΧΘΥΕΣ

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που σιγοβράζει; Ό,τι καταπιέζετε μέσα σας καιρό, θα βγει επιτέλους στην επιφάνεια και το σημαντικό ερώτημα, είναι αν αυτή η σχέση αξίζει για να επενδύσετε περαιτέρω. Η κρίση θα αποτελέσει την ευκαιρία να θέσετε πιο υγιή όρια, ειδικά αν οι δύο πλευρές διαφωνείτε. Αλλά αν έχει αξιόλογα στοιχεία, μην πάψετε να συζητάτε μέχρι να φτάσετε στη ρίζα του προβλήματος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment