PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 21 Μαΐου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Δυσκολίες στη συνεννόηση, στις συζητήσεις ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις και διαφωνίες.

ΚΡΙΟΣ

Ενίοτε ο ρεαλισμός φαντάζει σαν «κινούμενος στόχος», γι’ αυτό δώστε σημασία σε αυτά που έχετε ανάγκη και όχι στα «πρέπει». Αν θέλετε να απομονωθείτε στο σπίτι ή στον εργασιακό χώρο, να το κάνετε. Μην ασχοληθείτε με την επίλυση μυστηρίων, μην εμπλακείτε καν σε τέτοιες έρευνες. Το μόνο που θα πετύχετε θα είναι να μπερδευτείτε περισσότερο. Καλύτερα να περάσετε χρόνο με χαλαρωτική μουσική πίνοντας ένα τονωτικό ρόφημα. Θα έχετε αργότερα διάθεση για φίλους και συγγενείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναταράξτε την καθημερινότητά σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην κάνετε περίπλοκα σχέδια, γιατί όσο αγαστές κι αν είναι οι φιλοδοξίες σας, μπορεί να βγείτε εκτός πορείας ή να έλξετε λάθος άτομα. Προτιμήστε να κινηθείτε στρατηγικά και να αναδείξετε την προσωπικότητά σας σε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην βγείτε από την πορεία σας για κανέναν λόγο. Βρείτε τρόπους να συνδυάσετε τις κοινωνικές ανάγκες με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Η παρουσία σας σε κύκλους ατόμων με ισχύ και επιρροή, θα αποτελέσει επένδυση για το μέλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διατηρήστε λίγο κυνισμό ακόμα και υπό τις πιο «μαγικές» συγκυρίες, γι’ αυτό μην βιαστείτε να καταλήξετε σε συμφωνίες, κάτι που φαντάζει ευκαιρία, το πιο πιθανό είναι να αποδειχθεί απάτη και να σας απομακρύνει από τα πραγματικά σας ζητούμενα. Δώστε σημασία στα προειδοποιητικά σινιάλα για τα άτομα που σας προσεγγίζουν, κάντε την απαραίτητη έρευνα για κάθε επένδυση που σκέφτεστε. Είναι πιο δύσκολο να βγείτε από μια κακή κατάσταση, απ’ όσο να μπείτε.

ΛΕΩΝ

Μην εκπλαγείτε αν δυσκολεύεστε να κρατήσετε κάποιο μυστικό. Επειδή οι ουσιαστικές συζητήσεις απαιτούν και την κατάλληλη στιγμή, δεν ενδείκνυται να δοκιμάζετε το κλίμα με εξομολογήσεις. Αντί να εμπλακείτε σε δράματα τρίτων, προτιμήστε να απασχοληθείτε με πιο καλλιτεχνικές ενασχολήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φυσικά έχετε τα φόντα να ηγηθείτε μιας αποστολής, αλλά φροντίζετε να το γνωρίζουν και οι λοιποί εμπλεκόμενοι; Αναδείξετε τα «μυστικά όπλα» σας. Θα έχετε τις ευκαιρίες να ανορθώσετε το επαγγελματικό σας κύρος, γι’ αυτό τολμήστε να κάνετε πολλές ερωτήσεις και προσεγγίστε τα κατάλληλα άτομα. Ελέγξτε τα δεδομένα σας και αφήστε το χρόνο να αποδείξει την πορεία τους. Προωθήστε τις ιδέες και τον εαυτό σας, ακόμα και με την εμφάνισή σας. Η καλαισθησία μπορεί να κάνει θαύματα.

ΖΥΓΟΣ

Βγείτε από το καβούκι σας ακόμη και για έναν σύντομο περίπατο. Πρέπει να κινήσετε το σώμα σας, να τονώσετε την κυκλοφορία του αίματος και τη διάθεσή σας. Δεν έχει σημασία αν θα στραφείτε στη γυμναστική, σε επαφές με φίλους ή στην ονειροπόληση. Σημασία έχει να αλλάξετε την καθημερινότητα, με κινήσεις που θα ενισχύσουν την προσωπική σας φροντίδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βγείτε και διεκδικήστε την ηγετική θέση που σας αξίζει. Μπορείτε να διδάξετε πολλά τους άλλους, χωρίς να εμπλακείτε σε ανούσιες διαφωνίες με άτομα που διατείνονται ότι τα ξέρουν όλα. Το περιβάλλον σας θα εμπνευστεί από την αφιλτράριστη τόλμη σας, είτε αναρτάτε απόψεις είτε εκφράζετε συναισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν θέλετε να απογοητεύετε τους δικούς σας ανθρώπους, από το να σας χρειάζεται ένας φίλος ή να μετέχετε σε μια διαδικτυακή «κουβεντούλα». Αλλά κάποιες μέρες πρέπει να αντισταθείτε στην πίεση των άλλων για κοινωνική παρουσία σας, ίσως έχετε περισσότερη ανάγκη να αποτραβηχτείτε. Η συμβουλή των άστρων είναι να επιλέξετε συνειδητά οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε πιο χαλαροί και ήρεμα, εκτρέψτε ακόμα και τις κλήσεις για να πηγαίνουν στον τηλεφωνητή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην κλείνετε τις κουρτίνες αν χρειάζεστε λίγη απομόνωση. Υπό αυτή την όψη υπερβολής, μπορεί να νιώθετε νευρικοί και να χάνετε εύκολα τον έλεγχο. Πάρτε βαθιές ανάσες και ανατρέψτε τα δεδομένα σας. Αποφύγετε την πολυκοσμία και περάστε τη μέρα φροντίζοντας τον εαυτό σας. Ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο ή ένας περίπατος, θα παράσχει την απόσταση που χρειάζεστε από τους άλλους. Μην ενδώσετε στις παροτρύνσεις των φίλων, αρκεστείτε να δηλώσετε ότι θα επανέλθετε συντόμως σε κάθε αίτημά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξέρετε καλά πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, αλλά μπορεί αυτό να μην σας αποτρέψει να βγάλετε το πορτοφόλι, αντισταθείτε στους πειρασμούς. Απομακρυνθείτε από κοντά τους όταν αρχίζουν να θολώσουν τα όριά σας. Όσο κι αν επιτρέπονται κάποιες μικρές αταξίες, δεν πρέπει να φτάσετε στην υπερβολή και να υπονομεύσετε τις προσπάθειες βελτίωσης του μέλλοντός σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην εκπλαγείτε αν η χθεσινή οικογενειακή σας προδιάθεση μετατραπεί σήμερα σε ένταση. Καλύτερα να κρατήστε αποστάσεις από τους δικούς σας ανθρώπους, οι εντάσεις δεν θα είναι θετική επιρροή για την ψυχολογία σας. Αν κάποιοι πληγωθούν, φροντίστε να τους εξηγήσετε όταν που θα νιώθετε και πάλι δοτικοί και γενναιόδωροι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment