Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα θα κάνετε όσα χρειάζονται.

ΚΡΙΟΣ

Η ανεξάρτητη φύση σας κυριαρχεί σε ό,τι κι αν κάνετε, αλλά το σύμπαν σας καλεί αυτή την περίοδο να γίνετε πιο δεκτικοί στις συμπράξεις. Πρέπει να παραμερίσετε λίγο την περηφάνια σας και να ζητήσετε βοήθεια σε θέματα που σας δυσκολεύουν. Θα διαπιστώσετε ότι άτομα που μοιράζεστε ίδιες απόψεις, θα βοηθήσουν να δώσετε κίνηση στη ζωή σας. Αναζητήστε και προσεγγίστε εκείνους που ομοιάζουν ή είναι συμβατοί με το προσωπικό σας ύφος. Δύο μυαλά είναι πιο αποδοτικά από ένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάθε είδους υποχρέωση σας φαντάζει πιο εύκολα διαχειρίσιμη. Είναι ζωτικής σημασίας τώρα να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας, για να παραμείνετε υγιείς και ακμαίοι. Θα σας βοηθήσει να περιορίσετε την καφεΐνη και να έχετε ρεαλιστική οπτική για τους στόχους σας. Αποφύγετε τις μακροσκελείς συζητήσεις για να προλάβετε να ολοκληρώσετε τα καθήκοντά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πλανητικό σκηνικό κεντρίζει περισσότερο την άτακτη πλευρά σας. Η περίοδος ενδείκνυται για να αναζητήσετε την ανεμελιά και τη δράση, τους τρόπους που θα εξωτερικεύσουν την εσωτερική σας ορμή. Θα εξάπτει τη φαντασία σας καθετί φανταχτερό, όπως και κάθε είδους επικοινωνία που επιτρέπουν οι κοινωνικοί περιορισμοί. Μόνο φροντίστε να είστε ξεκάθαροι με τα όριά σας, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις στη συνέχεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι η λίστα υποχρεώσεών σας είναι ατελείωτη. Αλλά μέσα σε αυτές, πρέπει να εξασφαλίσετε και ποιοτικό χρόνο για τους φίλους σας. Ένα άτομο του στενού σας κύκλου θα χρειαστεί τη βοήθειά σας και πρέπει να την προσφέρετε. Έτσι θα δείξετε ξεκάθαρα τι και ποιους θεωρείτε σημαντικούς στη ζωή σας. Αυτή η επιλογή θα ενδυναμώσει μέσα σας την έννοια των αξιών και των προτεραιοτήτων.

ΛΕΩΝ

Έχετε πάρει τα πάντα πολύ στα σοβαρά τον τελευταίο καιρό. Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο για τα πάντα, άρα βάλτε το στη ζωή σας. Θα σας κάνει να βλέπετε τα πάντα πιο αίσια, χωρίς να παρεκκλίνετε από την πορεία σας. Έχετε το χάρισμα να εκτιμάτε την εύθυμη πλευρά στο καθετί, αξιοποιήστε το και θα τονώσει την ψυχολογία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ούτε ένας υπερήρωας δεν θα μπορούσε να χειριστεί όσα έχετε αναλάβει, γι’ αυτό θα σας κάνει καλό να απομακρυνθείτε κάπως από την ένταση που επικρατεί γύρω σας. Αναζητήστε λίγη ηρεμία και ησυχία, αν είναι εφικτό, εργαστείτε από το σπίτι και απομακρύνετε από το περιβάλλον κάθε αρνητικό άτομο. Όσο πιο απερίσπαστα δουλέψετε, τόσο πιο γρήγορα θα φτάσετε στη γραμμή τερματισμού.

ΖΥΓΟΣ

Απομακρυνθείτε από τους αρνητικούς ανθρώπους. Πλέον έχετε κατασταλάξει σε όσους μπορείτε να εμπιστευτείτε, άρα έφτασε η ώρα για οριστικές αποφάσεις. Έχετε το θάρρος να εφαρμόσετε κάθε στιβαρό σχέδιο. Αξιοποιήστε τα στοιχεία που έχετε συλλέξει και αρχίστε να πορεύεστε προς την επιτυχία. Η ευθεία οδός θα είναι η πιο αποδοτική για τα ζητούμενά σας. Εστιάστε στην απλότητα, κάντε το πρώτο βήμα και θα νιώσετε την ενέργειά σας να ρέει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ευαίσθητη Σελήνη βγάζει στην επιφάνεια τη συναισθηματική πλευρά σας. Δεν υπάρχει λόγος να καταπνίγετε όσα αισθάνεστε, αν κάποιος ή κάτι σας προκαλεί θλίψη ή θυμό να το εκφράσετε. Αφήστε τα δάκρυα να τρέξουν, ανοίξτε την καρδιά σας σε όσους θεωρείτε σημαντικούς. Αυτό θα ενδυναμώσει τη σχέση σας, καθώς θα αποδείξει πόσο τους υπολογίζετε και είναι πάντα στο πλευρό σας, όταν χρειάζεστε έναν ώμο για να στηριχτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βάλτε τους ανθρώπους σε προτεραιότητα, έχετε όρεξη για ειλικρίνεια και ζεστασιά. Οι επαφές και οι νέοι τρόποι προσέγγισης των δικών σας ανθρώπων, θα κάνουν πιο θερμούς τους διαλόγους σας. Γι’ αυτό αξιοποιήστε το κλίμα και περάστε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε εστιάσει στο να έχετε τους πάντες ευχαριστημένους; Το πλανητικό σκηνικό απαιτεί να ξεπεράσετε αυτή τη «ματαιότητα». Πάψτε να επαναλαμβάνεστε, προς άτομα που δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν τι λέτε. Πρέπει να γίνετε πιο αυστηροί, να θέσετε ξεκάθαρα όρια που δεν θα επιτρέψετε να περάσει κανείς. Απομακρυνθείτε και περιοριστείτε στα δικά σας θέματα, δεν είστε υποχρεωμένοι να φορτώνεστε το προσωπικό δράμα του καθενός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κινήστε με ταχύτητα φωτός τον τελευταίο καιρό. Λογικό είναι να λαχταράτε λίγη γαλήνη και ηρεμία. Και όλα μπορούν να μειώσουν το ρυθμό τους μόλις το αποφασίσετε εσείς. Όλη αυτή η έξαρση κεντρίζετε από τη δική σας αγάπη για δράση, άρα είναι στο χέρι σας να κάνετε μια πολυπόθητη ανάπαυλα. Αποτραβηχτείτε για λίγο από όλους και όλα. Θα σας κάνει καλό μια συνεδρία γιόγκα, η καταγραφή των σκέψεών σας, είτε να βγάλετε για γεύμα τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ.

Βιώνετε μια ειρωνική κατάσταση, από τη μία θέλετε να είστε περιζήτητοι, από την άλλη ο πολύς κόσμος σας βγάζει από την πορεία σας. Αλλά όσο κι αν θέλετε να κλείσετε την πόρτα, να σιγήσετε τηλέφωνα και διαδικτυακές εφαρμογές, πρέπει να γίνετε πολυπράγμονες. Όσα λέγονται και γίνονται γύρω σας, παρέχουν πληροφορίες για μια ιδέα ή ένα καινούργιο εγχείρημά σας. Και επειδή χρειάζεστε αυτή την πρόσβαση, δεχθείτε και τα αρνητικά μαζί με τα θετικά της.

Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Peristeri News

Leave a Comment