Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Αντιδράσεις, εντάσεις, συζητήσεις και συναντήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Θετικές και χαλαρές θα είναι οι σκέψεις που θα κάνετε, ήρεμη και ισορροπημένη θα είναι η διάθεση σας, τα συναισθήματα σας θα είναι ξεκάθαρα και θα είστε σε θέση να τα εκδηλώσετε. Η εγκράτεια σας θα σας βοηθήσει να συμπεριφερθείτε με κατανόηση, η ανάγκη σας για ευχάριστες και διασκεδαστικές επαφές θα κάνει ανέμελη και θερμή τη στάση σας. Τερματίζουν οι κόντρες, σήμερα δεν θα υπάρξουν ρήξεις και πεισματικές αντιπαραθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα φανείτε απόμακροι ή εσωστρεφείς, κοινωνική θα είναι η μέρα σας απρόοπτες συναντήσεις θα τονώσουν τις διαθέσεις σας. Οι ειλικρινείς συζητήσεις που θα γίνουν θα σας δώσουν την ευκαιρία να μιλήσετε για παρελθοντικές καταστάσεις θα δικαιολογήσετε τα φαινόμενα, αναθεωρείτε τις απόψεις σας. Ισορροπημένη θα είναι η ψυχολογία σας και η διάθεση σας, αποτελεσματικές θα είναι οι επαφές σας φιλικές ή οικογενειακές. Θα διατηρήσετε ήρεμο και ισορροπημένο τον εσωτερικό σας κόσμο, δε θα υπάρξουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με αισιοδοξία θα κινηθείτε, απεγκλωβίζεστε από ψυχολογικό βάρος που σας δημιουργούσε ατονία και άρνηση. Υποχωρούν οι συναισθηματικές αναταράξεις και οι εσωτερικοί διχασμοί, καταλαγιάζουν τάσεις αντιδραστικότητας και επίμονου πείσματος. Βγαίνει στην επιφάνεια η χαλαρή και ανέμελη πλευρά του χαρακτήρα σας ωστόσο προσοχή στις επιπολαιότητες, αποφύγετε τις ανώριμες ενέργειες. Επικεντρωθείτε στα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, διατηρήστε σε υψηλά επίπεδα την αισιοδοξία σας, αφήστε τα γεγονότα να κυλήσουν χωρίς πίεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θετικά θα εξελιχτεί η μέρα σας, δεν θα υπάρξει λόγος για αρνητισμούς και απογοητεύσεις. Άμεσες θα είναι οι επαφές, θα σας ανοίξουν την καρδιά τους άτομα που σας εκτιμούν και σας εμπιστεύονται, σήμερα θα κατανοήσετε και θα συμπαρασταθείτε. Σε περίπτωση που νιώθετε ανασφάλεια σχετικά με μελλοντικά θέματα καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από τους έντονους προβληματισμούς, δε θα υπάρχει κανένα λόγος να επιβαρύνετε τη διάθεση και την ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ

Συνειδητά θα αποφύγετε να κουράσετε το μυαλό σας με αγχωτικά ζητήματα περί μελλοντικής εξέλιξης, ουσιαστικά θα θελήσετε μια παύση για να μπορέσετε να ηρεμήσετε. Δε θα αφήσετε τις αρνητικές σκέψεις να υπερισχύσουν και να σας οδηγήσουν στην απογοήτευση, ακμαίο θα είναι το ηθικό σας. Διατηρήστε την εσωτερική σας ορμή ωστόσο αποφύγετε τις ανυπομονησίες. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να τονώσετε την αισιοδοξία σας, έρχονται ανοίγματα, σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε θετικοί, διαλλακτικοί και υπομονετικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα συμβάντα θα είναι ευχάριστα θα σας βοηθήσουν να περάσετε τη μέρα σας ανέμελα και χαλαρά. Κοινωνικότητα και φιλική διάθεση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε ζωτικοί, αποκαλυπτικοί, και ανοιχτοί για συναισθηματικές συζητήσεις. Σήμερα θα μπορέσετε να σκεφτείτε αισιόδοξα, οι εξηγήσεις που θα δώσετε και ο τρόπος που θα χειριστείτε τις καταστάσεις θα βοηθήσουν στα να δοθούν λύσεις και να μπει τέλος στον αρνητισμό.

ΖΥΓΟΣ

Την συμπαράσταση σας θα προσφέρετε, θα φανείτε πρόθυμοι, διαλλακτικοί, και συμφιλιωτικοί, συνεννόηση θα υπάρξει με τα πρόσωπα που θα συζητήσετε. Θα παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, οι αποφάσεις σας θα είναι συνετές και ορθολογικές, δεν θα υπάρξουν επιπολαιότητες ή ακραίες πράξεις. Ευχάριστη θα είναι η διάθεση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Στις συζητήσεις σας θα αναζητήσετε ουσιαστική επικοινωνία, με τη θετική σας στάση και τη συγκαταβατική σας διάθεση θα καταφέρετε να δώσετε βάθος και έκταση στις συνομιλίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεση σας θα είναι δραστήρια και επικοινωνιακή, τα γεγονότα θα σας ανοίξουν καινούργια ενδεχόμενα. Η ανάγκη σας για ηρεμία και ξεγνοιασιά θα δώσει ώθηση στις ενέργειες σας, θα σας βοηθήσει να δραστηριοποιηθείτε επάνω σε κάποια συγκεκριμένα θέματα κυρίως υγείας και ψυχικής ισορροπίας. Τώρα θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να απαλλαγείτε από καταπιεστικές καταστάσεις που φθείρουν την ψυχολογική σας υγεία και σας ωθούν σε ανισόρροπες πράξεις ή επιλογές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συναισθηματική, δοτική και γενναιόδωρη θα είναι η στάση σας, θα είστε σε θέση να αφουγκραστείτε και να κατανοήσετε. Σήμερα θα δείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία, χαλαρή διάθεση και διαλλακτική σκέψη. Αυτή τη φορά θα καταφέρετε να βρείτε τρόπο να ρυθμίσετε τα επίμαχα ζητήματα μέσα στο καθημερινό σας περιβάλλον, συγκατάβαση και διπλωματία θα έχουν οι ενέργειες σας. Ισορροπία και αλληλοϋποστήριξη θα υπάρξει στις οικογενειακές σας σχέσεις, δε θα έχετε τη διάθεση να δώσετε τροφή για εξάρσεις και ρήξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλοπροαίρετη και πρόθυμη θα είναι η συμπεριφορά σας, τα λόγια σας θα είναι θερμά ίσως και κάπως ανέμελα. Η θετική σας σκέψη θα σας βγάλει από τη προκατάληψη και το πείσμα, ίσως να αναθεωρήσετε και να αναγνωρίζετε ποιες καταστάσεις θα πρέπει απ’ πλευρά σας να διορθωθούν. Αποφασιστικός και άμεσος θα είναι ο τρόπος δράσης σας, προσπαθήστε να χαλαρώσετε, βγείτε από καταστάσεις και υποθέσεις άγχους, κάντε ένα συναισθηματικό διάλλειμα για να μπορέσετε να ξεκουραστείτε ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανεβαίνει κατακόρυφα, σε τόνωση θα βρίσκεται ο εσωτερικός σας κόσμος, θα εμφανιστεί στις διαθέσεις σας όρεξη για κοινωνική κα προσωπική ανανέωση, ψυχολογικά θα πάρετε τα πάνω σας, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν απαισιοδοξία, στενοχώρια ή ψυχικό βάρος. Ο ρεαλισμός σας θα βγάλει στην επιφάνεια τη λογική σας σκέψη και την εσωτερική σας δύναμη, θα έχετε τη δυνατότητα να διεκδικήσετε, συγκεντρωμένοι θα είστε στους στόχους σας. η αισιοδοξία, η χαρά, η γενναιοδωρία, η πίστη στον εαυτό σου. Φρόντισε να μην χάσεις το μέτρο ιδιαίτερα το μεσημέρι καθώς μπορεί να οδηγηθείς σε συμπεριφορές που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Με ήρεμη και χαλαρή διάθεση θα σκεφτείτε τα θέματα που σας προβληματίζουν, αυτή τη φορά θα καταφέρετε να αποφύγετε τις αγχωμένες αποφάσεις και επιλογές. Διαφοροποιείτε τα πλάνα σας, θα δώσετε μια δημιουργική έκταση στις επιθυμίες σας, οι κινήσεις σας θα είναι συγκρατημένες. Η αντίληψη σας θα είναι σωστή, θα είστε σε θέση να προνοήσετε και να προφυλαχτείτε, δεν πρόκειται να την πατήσετε λόγω έντονου ενθουσιασμού. Θα βρείτε τρόπο να ελέγξετε την ορμητικότητα σας, εμπιστευτείτε άφοβα το ένστικτο και τις διανοητικές σας ικανότητες.

Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Peristeri News

Leave a Comment