PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Θα υπάρξει ανάγκη για ισορροπία και ασφάλεια, έντονος θα είναι ο συναισθηματισμός.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να μην σας αρέσει ιδιαίτερα να μιλάτε για συναισθήματα, αλλά πρέπει να παραδεχθείτε ότι ενίοτε είναι ο μόνος τρόπος για να επιλυθεί μια διαφωνία. Ποιος ξέρει; Μπορεί η διαπραγμάτευση να βοηθήσει να ξεπεράσετε ένα σημείο αιχμής, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην αφήσετε να σας παρασύρει καμία κακή διάθεση. Οι οικιακές δουλειές δεν θα γίνουν από μόνες τους, γι’ αυτό βάλτε μουσική και κάντε πιο ευχάριστη τη διεκπεραίωσή τους. Περάστε λίγο χρόνο έξω από το σπίτι, ίσως συνδυάζοντας τη βόλτα με την αφορά φρούτων και λαχανικών, κάντε προμήθειες για το σαββατοκύριακο που έπεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενδώστε στα καλλιτεχνικά οράματα και την αισιοδοξία σας. Αν είστε αδέσμευτοι, αξιοποιήστε το κλίμα για να προβληθείτε περισσότερο και να γνωστοποιήσετε όσα λαχταράτε. Τα ζευγάρια θα συζητήσουν και θα εντοπίσουν όσα θα τους κάνουν ακόμα πιο ευτυχισμένα, με ευαισθησία προς τα συναισθήματα κάθε πλευράς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορείτε να αντέξετε λίγη ευαισθησία παραπάνω. Περάστε χρόνο κοιτώντας παλιές φωτογραφίες, ίσως και επιλέγοντας κορνίζες για να τις στολίσετε. Ζητήστε από τους πιο ηλικιωμένους να σας πουν ιστορίες από τα παλιά και καταγράψτε τις, θα αποτελέσουν έναν θησαυρό για το μέλλον.

ΛΕΩΝ

Η ταχύτητα της σκέψης σας θα θυμίζει φλιπεράκι, καλή τύχη στην προσπάθεια να ακολουθήσετε τις φαεινές ιδέες σας, αλλά όσες κι αν προλάβετε να κρατήσετε, θα έχετε αρκετό δημιουργικό υλικό να επεξεργαστείτε. Δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε άμεσα με τις λεπτομέρειές τους, παραμείνετε σε αυτή την οραματιστική τάση όσο διαρκεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πρακτικά σας ζητήματα θα απαιτήσουν περισσότερη προσοχή, εστιάστε στον προϋπολογισμό σας. Αν κάπου έχει χαθεί η ισορροπία, μπορείτε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Εξοικονομήστε από δευτερεύουσες δαπάνες, θέτοντας έναν στόχο που σας εμπνέει. Αξίζει να μελετήσετε την περίπτωση μιας επιπλέον απασχόλησης, για να ικανοποιήσετε την αυτάρκεια και κάποια «πολυτελή» γούστα σας.

ΖΥΓΟΣ

Είναι καιρός να απαλλαγείτε από κάθε είδους αμφιβολίες. Όσο κι αν η γενναιόδωρη φύση σας θέλει να προσφέρει στους άλλους, τώρα πρέπει να ασχοληθείτε με τα δικά σας εγχειρήματα. Με λίγη επιμέλεια, γρήγορα θα βρείτε ευέλικτους και ευχάριστους τρόπους να τα εξελίξετε. Δράστε προνοητικά και υποστηρικτικά, όπως θα κάνατε για οποιονδήποτε άλλον και μπορεί τελικά να υιοθετήσετε αυτή τη δημιουργική συνήθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απομακρυνθείτε από ανθρώπους και εφαρμογές και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, χρειάζεστε άμεσα μοναχικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είστε κακοδιάθετοι ή προβληματισμένοι με κάτι. Απλώς πρέπει να διαχειριστείτε κάποιες ταχύτατες εξελίξεις και να καθορίσετε τα επόμενα βήματά σας. Χαλαρώστε και αφήστε τη φαντασία σας να περιπλανηθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάγκη σας για επαφή και καινοτομίας φορτίζεται. Οι χαλαρές στιγμές με φίλους ή/και συνεργάτες, μπορούν να μετατραπούν σε ανταλλαγή απόψεων και ιδεών. Ωστόσο, προσέξτε σε ποιον εμπιστεύεστε παραπάνω απ’ όσα θα έπρεπε, δεν πρέπει να αποκαλύψετε προσωπικά ή επαγγελματικά μυστικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην εκπλαγείτε αν ξυπνήσετε με καινούργιες φιλοδοξίες που θα αδημονείτε να θέσετε σε κίνηση. Μπορεί να διαφέρουν από τις τωρινές σας, είτε να χρειάζονται προσαρμογές στον τρόπο ζωής σας. Σε κάθε περίπτωση, έχετε στήριξη για να προχωρήσετε σε κάτι σημαντικό. Παρά τις συνεχείς «επιφοιτήσεις», μην αμελήσετε να κάνετε τακτά διαλείμματα ή να περάσετε ευχάριστες ώρες με τους δικούς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσέξτε μια τάση να πείτε περισσότερα απ’ όσα πρέπει, θα είναι δύσκολο να συγκρατηθείτε, αλλά θα πρέπει τουλάχιστον να προσπαθήσετε, ειδικά όσον αφορά κάποια κριτική. Δεν υπάρχει λόγος να πληγώσετε ή να θίξετε ανθρώπους, ακόμα κι αν είχατε άκακη πρόθεση. Ασχοληθείτε με τη διεύρυνση των επαφών σας σε φιλικό και διαδικτυακό επίπεδο. Αν τα ταξίδια επιτρέπονται πλέον στην περιοχή σας, αρχίστε να σχεδιάζετε κάποιες επανασυνδέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Προετοιμαστείτε για ένα πιο πικάντικο κλίμα γύρω σας. Η φαντασία σας είναι δραστήρια έτσι κι αλλιώς. Αλλά υπό αυτή την ερωτική αφύπνιση, μπορεί να δώσετε ζωή και στις πιο τολμηρές σκέψεις σας. Αν δεν έχετε κάποιο αντικείμενο πόθου αυτή την περίοδο, περάστε χρόνο με φίλους. Μόνο προσέξτε τα έντονα συναισθήματα, που μπορεί να φτάσουν και στην κτητικότητα ή την υπερβολή. Μην εξερεθίζεστε από μικροπράγματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment