PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα προσπαθήστε να δημιουργήσετε καλή διάθεση.

ΚΡΙΟΣ

Ετοιμαστείτε για καινούργια ξεκινήματα, θα ανοίξετε νέα σελίδα σε κάποιες «βεβαρυμμένες» επαφές σας. Είναι πραγματικά εφικτό να αφήσετε το παρελθόν πίσω, αν βγάλετε όσα έπληξαν τη σχέση από τις συζητήσεις σας. Αρχίστε να την ανοικοδομείτε σε κοινό έδαφος. Επίσης, τώρα θα έλξετε πολλές και αξιόλογες συνέργειες, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Κρατήστε τα μάτια και το σκεπτικό σας ανοικτά.

ΤΑΥΡΟΣ

Επιλέξτε συνειδητά την ευημερία σας. Είναι η στιγμή να περιορίσετε τις κακές συνήθειες και να ορίσετε καινούργια προγράμματα διατροφής και άσκησης και θα δείτε τα αποτελέσματά τους πολύ σύντομα. Επίσης, είναι η ιδανική περίοδος για να οργανώσετε το εργασιακό σας πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό σας. Να ξέρετε ότι θα σας προσεγγίζουν θαυμάσιες προσφορές όσο διατηρείτε πιο θετική οπτική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι παλμοί σας πολλαπλασιάζονται. Μην προσπαθήσετε να κατευνάσετε την ατμόσφαιρα, αυτές οι αίσιες δονήσεις για καινούργιες ενάρξεις θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Αν έχετε σχέση, βρείτε τρόπους να αναζωογονήσετε τη χαρά και το πάθος της και μην διστάσετε να κάνετε συζήτηση για το κοινό σας μέλλον. Ακόμα κι αν δεν είχατε υπόψιν να αλλάξετε σπίτι, να δεσμευτείτε ή να αποκτήσετε απογόνους, μπορείτε να τα ονειρευτείτε με το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απολαύστε τη θαλπωρή, αν έχετε απομακρυνθεί με κάποια άτομα λόγω της πανδημίας, καλύτερα να επανέλθετε τρυφερά αντί να νιώθετε τύψεις. Επίσης, η ατμόσφαιρα σας κάνει πιο δημιουργικούς όσον αφορά τη λειτουργικότητα των χώρων σας. Διαθέστε χρόνο και στη διακόσμηση, βάλτε αντικείμενα και χρώματα που αποπνέουν τη ζωηρή ιδιοσυγκρασία σας.

ΛΕΩΝ

Ονειρευτείτε όλο τον κόσμο και δράστε τοπικά. Είστε ειδήμονες στο να φέρνετε κοντά ομοϊδεάτες, για δουλειά, διασκέδαση ή ρομάντζα. Αρκεί να τηρείτε όλους τους κανόνες υγειονομικής προστασίας και τους νομικούς περιορισμούς. Αλλά αν αξιοποιήσετε τη συγκυρία, μπορείτε να διευρύνετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές και να προσεγγίσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν. Η πρόοδος κάνει κάθε διαδικασία πιο απολαυστική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καιρός να εξετάσετε καλύτερα τα οικονομικά σας, μπορείτε να βελτιώσετε εντυπωσιακά τα έσοδα και τα εργασιακά σας θέματα. Όμως πρέπει να παραμείνετε ρεαλιστές με τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, ώστε να συνάδουν με τους πόρους σας. Αν αναζητήσετε μια καινούργια ή μια δεύτερη απασχόληση, σίγουρα θα αρχίσετε να έχετε οφέλη μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Μπορείτε να εντυπωσιάσετε τον ανταγωνισμό και να αυξήσετε τις επαφές σας στα κοινωνικά δίκτυα, αρκεί να εστιάσετε στους τομείς που είστε καλύτεροι.

ΖΥΓΟΣ

Το καινούργιο φεγγάρι φέρνει φρέσκια ενέργεια σε όλους τους τομείς σας, για να χαράξετε νέες πορείες. Αλλά ξέρετε πραγματικά ποια κατεύθυνση θέλετε να πάρετε; Πριν κάνετε τολμηρές κινήσεις, να θυμάστε ότι όσο πιο ξεκάθαροι είναι οι στόχοι σας τόσο πιο γρήγορα θα υλοποιηθούν. Εντοπίστε τους και μπορείτε να ανοίξετε ενθουσιώδη καινούργια κεφάλαια της ζωής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενίοτε αρκεί η πρόθεση να καλωσορίσετε το καινούργιο στη ζωή σας, γιατί έχει τη δυναμική να εξαλείψει ό,τι εμποδίζει την άφιξή του. Είναι μια σπάνια ευκαιρία για εσάς, να εξαγνίσετε την ψυχολογία και τη σκέψη σας. Οραματιστείτε ότι αποβάλετε ό,τι σας αναχαιτίζει και κάντε το. Εστιάστε στο να έχετε γύρω σας ανθρώπους και καταστάσεις που σας παράσχουν χαρά και ικανοποίηση, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα τα αποτελέσματα, σε βάθος έξι μηνών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αξιοποιήστε το ταλέντο σας στις συνδέσεις, μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρεθείτε μέσα στο κατάλληλο πλήθος και να διαπρέψετε. Κάθε εγχείρημα με ομοϊδεάτες ευνοείται, όπως και η ενίσχυση των φιλικών σας δεσμών. Οι σχετικές διαδικτυακές έρευνες μπορεί να αποφέρουν θησαυρούς σε επίπεδο προσωπικών και επαγγελματικών επαφών, που θα απογειώσουν τα όνειρά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προχωρήστε μπροστά και προς τα πάνω. Οι φιλοδοξίες σας θα λάβουν νέα πνοή και μπορείτε να «σπείρετε» κάποια από τα τολμηρά σας σχέδια. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις πρέπει να εξελίσσονται παράλληλα με την εμπειρία σας για να είναι απόλυτα επικερδείς. Γι’ αυτό οργανώστε τις επόμενες δράσεις σας και ενημερώστε όσους πρέπει. Μην εκπλαγείτε αν δείτε άτομα με γνώσεις και επιρροή να θελήσουν να συμβάλλουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεσή σας για περιπέτεια παίρνει την ανιούσα. Αν οι τοίχοι γύρω σας φαντάζουν περιοριστικοί, είναι το έναυσμά σας, σχεδιάστε μια απόδραση ή βγείτε περισσότερο τώρα που οι θερμοκρασίες έχουν πέσει αισθητά. Είστε από φύση σας εξερευνητές, θα βρείτε τρόπο να ικανοποιήσετε αυτές τις υγιείς παρορμήσεις. Ίσως εγγραφείτε σε διαδικτυακά σεμινάρια ενός καθηγητή που εκτιμάτε, είτε αρχίσετε να γράφετε το βιβλίο που σκέφτεστε καιρό.

ΙΧΘΥΕΣ

Ετοιμαστείτε να βγείτε από τα «βάθη» σας. Είστε πραγματικά «δύσκολος» στόχος ή είναι μόνο παραπέτασμα για να αποφεύγετε την οικειότητα; Ακόμα κι αν δεν είναι του χαρακτήρα σας τα συναισθηματικά ρίσκα, τώρα μπορεί να θεμελιώσουν μια σχέση με προοπτικές. Τολμήστε να μιλήσετε για πιο προσωπικές πτυχές σας, δοκιμάστε το και δεν θα μετανιώσετε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment