PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 16 Απριλίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Διάθεση για συναναστροφή και επικοινωνία.

ΚΡΙΟΣ

Πιστεύετε στο «όλοι για έναν και ένας για όλους»; Μην βιαστείτε να απαντήσετε, ειδικά αν έχετε ένα υψηλόφρον όραμα για τη φύση των επαγγελματικών και προσωπικές επαφές σας. Αν και όλοι δικαιούνται να ακούγονται, ενίοτε είναι εύκολο να παραγκωνιστούν οι πιο ήρεμοι, γι’ αυτό είναι σημαντικό να συμπεριφέρεστε πρώτα εσείς στους άλλους όπως θέλετε να σας συμπεριφέρονται. Αν δεν το κάνατε, αρχίστε άμεσα.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρέπει να ασχοληθείτε με μια ιδιόρρυθμη σχέση σας. Αν κρύβατε κάποια θέματα κάτω από το χαλί, αίφνης θα στην επιφάνεια οι όποιες ρωγμές στα θεμέλιά τους. Μην αναζητήσετε ευθύνες, κάποιες φορές απλώς δεν υπάρχει συντονισμός. Πάρτε την πρωτοβουλία για να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο, ίσως και με τη βοήθεια ενός τρίτου ατόμου για να φτάσετε στη χρυσή τομή, είναι πολύ πιθανό να κάνετε την αρχή για μια πιο αυθεντική σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βγείτε και δραστηριοποιηθείτε. Ανανεώστε την οπτική και το μεγαλείο σας και περάστε μπροστά στους προβολείς. Αποδεχθείτε τα επίμονα αιτήματα φίλων ή γνωστών για να τα πείτε και περιποιηθείτε την εμφάνισή σας, ακόμα κι αν η επαφή γίνει διαδικτυακά. Θα τραβήξετε πολλά βλέμματα και δεν αποκλείεται μια ρομαντική προοπτική, ειδικά αν είστε αδέσμευτοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βάζετε τους δικούς σας ανθρώπους πάνω απ’ όλα; Όσο δικαιολογημένοι κι αν είστε με τις αυξημένες εργασιακές απαιτήσεις, φίλοι και οικογένεια νιώθουν παραμελημένοι και πληγωμένοι, τώρα είναι η στιγμή να επανορθώσετε, να δείξετε πόσα πολλά σημαίνουν για εσάς. Οι ζώνες σας των σχέσεων και των επαγγελματικών διεγείρονται, για να βρείτε τη χρυσή τομή.

ΛΕΩΝ

Σας έλκουν τα καινούργια και άγνωστα πεδία. Γιατί να μην την ικανοποιήσετε μέσω διαδικτύου; Δείτε ταινίες και ντοκιμαντέρ για μακρινά μέρη, μαγειρέψτε καινούργιες συνταγές, περιηγηθείτε σε ταξιδιωτικές ιστοσελίδες, αρχίστε να οραματίζεστε τα ταξίδια που θα κάνετε μετά την πανδημία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η προσπάθεια να κατανοήσετε τα συναισθήματά σας φαντάζει σαν κούρσα με ένα ατίθασο άλογο. Πολλά ανεβοκατεβάσματα και νιώθετε να μην έχετε τον έλεγχο. Ακόμα κι έτσι όμως, δεν πειράζει. Τα αισθήματα δεν είναι κατοικίδια που μπορείτε να εκπαιδεύσετε, χρειάζεται μόνο είναι να τα βιώνετε όταν προκύπτουν. Αλλά αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να μην αντιδράσει, μπορεί να μάθετε κάποια σημαντικά πράγματα για εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Κάντε ένα βήμα πίσω στις σχέσεις σας. Ίσως να παράσχετε συνεχώς στους άλλους, χωρίς να ζητάτε αυτά που χρειάζεστε ή να μην δέχεστε όσα λαμβάνετε και αν είστε για καιρό σε μια κατάσταση, μπορεί να βγήκατε εκτός ισορροπίας. Μην βιάζεστε να προσφέρετε σε όλους τη βοήθειά σας και στις αλληλεπιδράσεις με τους δικούς σας ανθρώπους, φροντίστε να μην βγάζετε πάνω τους τη δική σας πίεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είναι πάντα προσιτή επιλογή η ψυχρή λογική. Γι’ αυτό επιτρέψτε στον εαυτό σας να βιώνει όσα προκύπτουν. Συνήθως έχετε επαφή με το συναίσθημά σας, με άνεση και ψυχραιμία. Τώρα καλείστε να παρατηρήσετε συνειδητά όσα νιώθετε και ποιες είναι οι αντιδράσεις σας. Πρέπει να συγκρατήστε αν κάτι σας ταράζει, ακόμα και να απομακρύνεστε ή να καταγράφετε την έντασή σας. Η κατανόηση όσων πραγματικά σας ενοχλούν, είναι το κλειδί για να τα διαχειριστείτε και να επιστρέψετε στην ισορροπία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν είναι όλοι τόσο ειλικρινείς και διαυγείς όσο εσείς, γι’ αυτό μην βιάζεστε να δίνετε στους άλλους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Έχει σημασία το πώς θα το χειριστείτε, δεν πρέπει να το προσπεράσετε με άρνηση. Ακόμα κι αν πρέπει να απομακρυνθείτε από κάποιον, δώστε του την ευκαιρία να επανορθώσει. Μιλήστε ευθέως και υπενθυμίστε τα όριά σας. Δεν πρέπει οι ανάρμοστες συμπεριφορές των άλλων να χαρακτηρίζουν αρνητικά εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δικαιούστε να είστε ευάλωτοι. Απολαμβάνετε τον ρόλο των πρακτικών και αξιόπιστων ατόμων στον κοινωνικό κύκλο σας, αλλά ενίοτε έχετε κι εσείς συναισθηματικές και αδύναμες στιγμές. Θα σας κάνει καλό να τις συζητήσετε με έναν στενό φίλο ή το ταίρι σας. Η ευγένεια και η ειλικρίνεια θα διασφαλίσουν τη στήριξη που χρειάζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παραμερίστε λίγο την ευφυή σκέψη σας και δείξτε πόσο καλοί ακροατές μπορείτε να είστε. Αν προσπαθήσετε να την ελαφρύνετε, ίσως στραφεί εναντίον σας. Καλύτερα να αφήσετε τους άλλους να μιλήσουν, καθώς ίσως αντιμετωπίζουν σοβαρά προσωπικά προβλήματα. Προσεγγίστε τους με κατανόηση και συμπόνια αντί για χιούμορ.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην πανικοβάλλεστε από μια διαφωνία με έναν φίλο ή το ταίρι σας. Τίποτα δεν τελειώνει με μια δυσκολία, κατ’ ακρίβεια, η αντιμετώπισή της μπορεί να αρκεί για να περάσει αυτή η σχέση σε ένα ανώτερο και πιο ειλικρινές επίπεδο. Η όψη σας παράσχει στήριξη για να επιθεωρήσετε τα σημεία τριβής σας. Είναι καιρός να κάνετε έναν διάλογο, με ειλικρινή και κατανοητική προδιάθεση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment