PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Μία απροσδιόριστη απογοήτευση και ανησυχία έρχονται στην επιφάνεια.

ΚΡΙΟΣ

Έχεις μια πολύ θετική διάθεσή και μια δυναμική στάση που θα σε κάνει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να λύσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν και τα οποία μάλιστα θα χρειαστούν άμεσες αποφάσεις. Μη δώσεις έκταση σε κουβέντες που θα ειπωθούν στον οικογενειακό σου κύκλο, γιατί δε θα οδηγηθείς σε συμπεράσματα, οπότε άδικος ο κόπος σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως πρέπει σήμερα να αναλογιστείς τα λάθη σου και να δεις ποιες καταστάσεις χειρίζεσαι με λάθος τρόπο και τι πρέπει να κάνεις για να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα γεγονότα. Προσοχή στον αυθορμητισμό και τη βιασύνη, σκέψου με την λογική και όχι το συναίσθημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχουν μικρά πρακτικά πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν δε νιώθεις καλά. Άλλαξε κάποιες συνήθειες που σε κουράζουν και πρόσεξε περισσότερο τον εαυτό σου και τον τρόπο που ζεις. Είναι μια καλή μέρα για να ξεκινήσεις κάποιες υγιεινές συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα. Εξάλλου, το πλανητικό σκηνικό θα σου φέρει και κάποιες ευχάριστες ειδήσεις που θα σε χαροποιήσουν απρόσμενα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συζητήσεις και οι επαφές με τους γύρω σου, θα έχουν σήμερα πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή σου. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος να ακούσεις τα προβλήματα των φίλων σου και να βρεις τον τρόπο να τους βοηθήσεις. Το ξέρεις ότι αρκετοί είναι εκείνοι που στηρίζονται σε εσένα, γι’ αυτό μην τους απογοητεύσεις.

ΛΕΩΝ

Πολλά ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σου θα αρχίσουν να εξελίσσονται θετικά σήμερα αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να επαναπαυτείς γιατί θα χάσεις πολύτιμο χρόνο. Όπως και να έχει, απόφυγε να ακολουθήσεις τον αυθορμητισμό σου και να κάνεις ό,τι σου έρχεται στο μυαλό. Χρειάζεται λίγη παραπάνω σκέψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα φέρνει εσωτερικές συγκρούσεις και σε κάνει λίγο αναποφάσιστο. Από τη μια, η λογική και από την άλλη το συναίσθημα σε οδηγούν σε δρόμους που σε διχάζουν. Καλύτερα να πάρεις παραδείγματα από το παρελθόν και να σκεφτείς πού σε έχει οδηγήσει μέχρι τώρα το ένστικτό σου. Με βάση αυτό θα ξέρεις αν θέλεις να το ακούσεις ή όχι.

ΖΥΓΟΣ

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να κινηθείς ανάλογα, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλά θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, γιατί δε θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που θέλεις. Μόνο η λογική και η πειθαρχία είναι ικανές να σου εγγυηθούν θετικά αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα θα σου δημιουργήσει κάποια προβλήματα και θα χρειαστεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί. Καλό είναι να ανοιχτείς σε νέες σκέψεις και απόψεις, για να βρεις κάποιες λύσεις ζωτικής σημασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα σήμερα. Πρέπει να βάλεις βέβαια τις προτεραιότητές σου σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα, γιατί μόνο έτσι δε θα αγχωθείς και θα τελειώσεις χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Τον ελεύθερο χρόνο σου κάνε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φρόντισε σήμερα να ρίξεις τους τόνους και μη φτάνεις στα άκρα με ό,τι κι αν έρθεις αντιμέτωπος. Προσπάθησε με χαμηλούς τόνους να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να έρθουν και απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις και ειδικά για θέματα που δε σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Μπορείς να τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει, για να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα θα σε φέρει αντιμέτωπο με τους δικούς σου ανθρώπους και πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στις μεταξύ σας κουβέντες ώστε να μην τους πληγώσεις. Καλλιέργησε την υπομονή σου και δε θα βγεις χαμένος. Στο χώρο της εργασίας σου, κάποια πρόσωπα θα αποχωρήσουν αιφνίδια και θα προβληματιστείς. Καλό είναι να μην πάρεις θέση και να μην εκφέρεις την άποψη σου, ακόμη κι αν σου ζητηθεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα σε ευνοεί και είναι πολύ θετική για εσένα. Η καλή σου διάθεση και η όρεξη για επικοινωνία σε κάνουν αξιαγάπητο και περιζήτητο. Αν κάποια πράγματα σε στενοχωρούν ή καθυστερούν να υλοποιηθούν έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί κάποια άτομα μπορεί να σε σαμποτάρουν χωρίς να μπορείς να το καταλάβεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment