PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 14 Μαΐου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και αρκετά απελευθερωμένες.

ΚΡΙΟΣ

Αξιοποιήστε την επικοινωνιακή σας δεινότητα, που ευνοεί την εξέλιξη των στόχων σας. Εστιάστε στις επαγγελματικές επαφές δια ζώσης ή ηλεκτρονικά και κινηθείτε γρήγορα, γιατί η ορμή σας θα μειωθεί κάπως αργότερα. Θα αποζητάτε τη θαλπωρή του σπιτιού σας μετά από μια δραστήρια εβδομάδα. Μπορείτε να τονώσετε τη σχέση με τους αγαπημένους σας, με ένα δείπνο και ευχάριστη συζήτηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε μία ακόμη ώθηση στις προσπάθειές σας. Μπορείτε να κλείσετε την εργασιακή εβδομάδα με θετικό πρόσημο. Διαθέστε χρόνο για τα οικονομικά και τον προϋπολογισμό σας για να ελευθερωθείτε από πιεστικές λεπτομέρειες. Αργότερα θα έχετε διάθεση επαφών με τους δικούς σας ανθρώπους. Μην πιεστείτε για κάποια βραδινή έξοδο, όσο πιο χαλαρά είναι τα σχέδιά σας τόσο καλύτερα θα περάσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρέπει να πορευτείτε δυναμικά προς την υλοποίηση των στόχων σας, χωρίς να επιτρέψετε σε κανέναν να αναχαιτίσει την πορεία σας. Θα σας ωφελήσει αν σιγάσετε τα τηλέφωνα και κλείσετε τις ηλεκτρονικές εφαρμογές που σας αποσπούν την προσοχή. Αυτή η πρακτική θα βοηθήσει να κλείσετε εκκρεμότητες και να οργανώσετε τα οικονομικά σας. Αργότερα, λίγη προσωπική περιποίηση και ένα όμορφο δείπνο θα ανταμείψουν όλη την καλή δουλειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η άτακτη πλευρά σας έχει πάρει τα ηνία τις τελευταίες μέρες, αλλά χρειάζονται και τα έντονα συναισθήματα, για να κατανοείτε καλύτερα τα πάθη σας. Όμως αργότερα μπορείτε να αναπληρώσετε γρήγορα τον όποιο χαμένο χρόνο.

ΛΕΩΝ

Διαθέστε περισσότερο χρόνο στις επαγγελματικές και κοινωνικές σχέσεις σας. Αλλά δεν πρέπει να αμελήσετε τις υποχρεώσεις, που θα κινηθούν με ταχύτητα μέσα από ανταλλαγή απόψεων και καινοτόμων ιδεών. Αργότερα μειώνοντας αισθητά την ενέργειά σας, περάστε χαλαρά τη βραδιά, ώστε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας για το επερχόμενο σαββατοκύριακο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείτε να κατακτήσετε ό,τι κι αν στοχεύσετε. Με αυτό το σκεπτικό θα αδράξετε τη μέρα από νωρίς, κάτι που θα βοηθήσει να τελειώσετε αρκετά γρήγορα. Αργότερα θα θυμηθείτε ότι υπάρχουν κι άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή πέρα από τη δουλειά. Δεν σας αρέσει η μοναξιά της κορυφής, ελάτε σε επαφή με φίλους και ανταλλάξτε τα νέα σας και τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

Προσέξτε τον τρόπο που εκφέρετε την «αλήθεια» σας. Καλή είναι η ειλικρίνεια, αρκεί να μην φέρνει κανέναν σε δύσκολη θέση. Προσπαθήστε να παίρνετε βαθιές ανάσες, πριν αντιδράσετε σε κάποιον που σας προκαλεί ή σας εκνευρίζει. Θα ωφεληθείτε περισσότερο αν διατηρήσετε την ακεραιότητα όλων και την αρμονία στην ατμόσφαιρα. Αργότερα μην εκπλαγείτε αν στραφείτε στην επίλυση των προβλημάτων. Έτσι θα περάσετε σε ένα παραγωγικό σαββατοκύριακο, χωρίς κανένα εμπόδιο να σας βαραίνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πάρτε βαθιές ανάσες για να ηρεμήσετε, μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας χαλάσει τη διάθεση με προκλητικές συμπεριφορές, αν ξεσπάσετε σε άτομα που δεν φταίνε, μόνο θα διογκώσετε τον εκνευρισμό σας. Προτιμήστε συνειδητά να μην ενδώσετε και να μην εμπλακείτε σε κανένα δράμα. Μια απόδραση για αλλαγή σκηνικού, θα κάνει θαύματα στη διάθεση και την ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φαίνεται να σας προβληματίζει μια συγκεκριμένη σχέση. Πρέπει να διατηρήσετε μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, μιας και δεν μπορείτε να ελέγξετε τη διάθεση των άλλων. Δεν θα βοηθήσει το χιούμορ τώρα, οι καταιγίδες ξεπερνιόνται πιο γρήγορα αν τις αντιμετωπίσετε, δώστε χώρο και χρόνο στο άλλο άτομο να εκφραστεί. Θα σας είναι πιο εύκολο να συζητήσετε ακόμα και για δύσκολα συναισθήματα, διαδικασία που θα αποδειχθεί θεραπευτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελέγξτε τις πηγές σας, πριν ξεσπάσετε σε κάποιον, διαβεβαιώστε ότι οι πληροφορίες σας είναι αξιόπιστες. Ερευνήστε στο διαδίκτυο, μιλήστε με άτομα που εμπιστεύεστε. Αυτή η διαδικασία θα βοηθήσει και τις προοπτικές των πιθανών συνεργειών σας, καθώς θα προσδώσει διαύγεια στη σκέψη σας. Αργότερα θα είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην σας πτοήσουν οι ταχύτατοι ρυθμοί που θα ανοίξουν τη μέρα σας, σας κάνει αεικίνητους με ηγετικές τάσεις. Αλλά οι παρορμήσεις σας θα μεταλλαχθούν σε υγιείς αναζητήσεις αργότερα. Προσέξτε περισσότερο τη διατροφή σας, κάντε έναν περίπατο για να καθαρίσει η σκέψη σας και κοιμηθείτε νωρίς.

ΙΧΘΥΕΣ

Μήπως δεν θέλετε καν να σηκωθείτε από το κρεβάτι; Η μέρα σας κάνει κάπως νωχελικούς. Αλλά εσείς αντισταθείτε και ενεργοποιηθείτε, ώστε να κλείσετε τις εκκρεμότητες πριν το σαββατοκύριακο. Αργότερα, θα ξαναβρείτε και τη χαρά της ζωής, ανοίγετε μπροστά σας ένα απολαυστικό διήμερο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment