PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Έντονος θα είναι ο συναισθηματισμός, η διαίσθηση θα είναι σωστή.

ΚΡΙΟΣ

Η φαντασία φορτίζεται και τονώνει τον ρομαντισμό σας. Δεν υπάρχει όριο σε όσα ονειρεύεστε για το επερχόμενο σαββατοκύριακο, φυσικά με τη συντροφιά ενός ιδιαίτερου ατόμου. Αλλά δεν χρειάζεται να κάνετε όλο τον σχεδιασμό μόνοι σας. Μειώστε την «ελεγκτική» ορμή σας και αφεθείτε στις περιποιήσεις και εκπλήξεις που θα θέλει να προσφέρει το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάγκη σας είναι να βρεθείτε με τους δικούς σας ανθρώπους. Σίγουρα θα θέλετε να βγείτε και να έχετε επαφές με πολύ κόσμο, τηρώντας πάντα τους υγειονομικούς κανόνες. Αν είστε αδέσμευτοι, φροντίστε την εμφάνισή σας γιατί δεν αποκλείονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Το φλερτ μπορεί να οδηγήσει σε ενθουσιώδεις συζητήσεις, που θα φέρουν απρόσμενα κοντά το μυαλό και τις καρδιές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πολυτελής φύση σας αφυπνίζεται. Αν και δεν επιτρέπεται ακόμη να στρωθούν «κόκκινα χαλιά», σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες επαφές με δυναμική ενίσχυσης της καριέρας σας. Παράλληλα, τα ουράνια πιτσουνάκια ενδέχεται να σας φέρουν πιο κοντά σας με ένα άτομο από τον εργασιακό χώρο. Μην απορρίψετε αμέσως την ιδέα, οι συνάδελφοι περνάτε πολύ χρόνο μαζί, άρα ίσως γνωρίζεστε καλύτερα απ’ όσο νομίζατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αγάπη δεν γνωρίζει σύνορα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σπίθες με μια διαπολιτισμική επαφή σας ή να διερευνήσετε τις προοπτικές μιας σχέσης από απόσταση. Και αν το ρομάντζο δεν είναι στα άμεσα ενδιαφέροντά σας, θα θέλετε να εξερευνήσετε νέα μέρη. Μόνοι ή με παρέα και τηρώντας τους υγειονομικούς περιορισμούς, καθετί απρόβλεπτο στις διαδρομές σας θα σας ενθουσιάσει.

ΛΕΩΝ

Χαμηλώστε τον φωτισμό και τραβήξτε τις κουρτίνες. Παραμερίστε τα εργασιακά άγχη της και εστιάστε όλη την προσοχή σας στο ιδιαίτερο άτομο της ζωής σας. Αν δεν έχετε κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον, οι επαφές με φίλους θα είναι εξίσου ικανοποιητικές. Αλλά δυνατά συναισθήματα ενδέχεται να προκύψουν απρόσμενα, γι’ αυτό τα άστρα σας συμβουλεύουν να γίνετε ευάλωτοι μόνο όταν νιώσετε ασφαλείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Έρωτας έρχεται στο δρόμο σας. Σίγουρα θα δώσετε ή/και θα λάβετε διαβεβαιώσεις αγάπης. Αν είστε αδέσμευτοι, αναζητάτε ένα ταίρι που να είναι σέξι αλλά και με προσωπικότητα. Είναι πολύ πιθανό να το γνωρίσετε τώρα. Για τα ζευγάρια, η στιγμή είναι ιδανική για φλερτ και ιδιαίτερες συναντήσεις. Το σκηνικό είναι στημένο για αξέχαστες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Μήπως δεν φροντίζετε τον εαυτό σας όσο πρέπει ή παραμελείτε τις ανάγκες σας; Είναι καιρός να το κάνετε. Δεν υπάρχει «πόνος» για τα κάλλη σας τώρα, στραφείτε σε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο με αποτοξινωτικά άλατα και αιθέρια έλαια. Προσφέρετε σε εσάς και την αγαπημένη σας παρέα ένα πλούσιο γεύμα, με πολλά λαχανικά και πρωτεΐνες. Όταν ένας Ζυγός νιώθει ισορροπημένος, όλα είναι και πάλι καλά στον κόσμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σαγήνη σας εκτοξεύεται, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να ανανεώσετε το κύρος σας, με την απαράμιλλη εμφάνιση ή την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ξεχάστε τα σχέδια για μια ήσυχη βραδιά, εκτός αν θέλετε να χαραμίσετε την τέλεια μέρα του μήνα για διασκέδαση και χαρά, πάντα υπάρχουν ανάλογες επιλογές, ακόμα και εν μέσω πανδημίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή είναι η στιγμή να χαρίσετε μια ανάπαυλα στον εαυτό σας. Επειδή έχουν μειωθεί τα αποθέματα της ενέργειά σας, δικαιούστε λίγη χαλάρωση στον καναπέ σας και την τηλεόραση. Περιοριστείτε με το ταίρι και το κατοικίδιό σας, ακόμα κι αν φορέσετε τα πιο σέξι πυτζαμάκια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αγάπη κάνει την εμφάνισή της και η διάθεσή σας είναι να μιλήσετε ανοικτά στα ιδιαίτερα άτομα της ζωής σας, για το πόσα σημαίνουν για εσάς. Ακόμα κι αν το γνωρίζουν, ποτέ δεν βλάπτει μια ειλικρινής επιβεβαίωση. Αν είστε αδέσμευτοι, κανονίστε επαφές με τους καλούς σας φίλους για να ενδυναμώσετε τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενδώστε στη διάθεση για ομορφιά, είναι η στιγμή να προσφέρετε στον εαυτό σας κάτι παραπάνω. Παρόλο που η αγάπη δεν κοστίζει, δικαιούται ενίοτε να κάνετε κάποιες σπατάλες για χάρη της. Ανταποδώστε τη διάθεση κάποιων ατόμων να σας περιποιούνται, είτε πρόκειται για το ταίρι σας είτε για καλούς φίλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Σας έλειψε ο Έρωτας πριν ένα μήνα; Τώρα θα επανορθώσει. Η ερωτική σας διάθεση είναι κεντρισμένη και τώρα έχετε και τη συνεργασία των άστρων. Είναι ιδανική συγκυρία για να κάνετε ό,τι θα ανανεώσει τη διάθεση και την εμφάνισή σας. Φορέστε κάτι ιδιαίτερο και αρχίστε να σαγηνεύετε, δια ζώσης ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment